pri starte... nechcem aby sa ma to vypytovalo
pri starte... nechcem aby sa ma to vypytovalo
pri starte si pyta povolenie win, aj ked ho odfajknem ze nabuduce sa nepytat aj tak sa to pyta da sa to nejak odstavit ?
Re: pri starte... nechcem aby sa ma to vypytovalo
Preskenovat antivirakom!niekde tvrdia ze to je sucast intel graphics driver niekde ze je to malware ak je to v zlozke c:\windows\system32\igfxcfg.exe..
cize ak to preskenujem tak to sa ma prestane pytat?
Ak to preskenuješ, bude to vírus a zbavíš sa ho, vtedy to prestane ...
po preskenovani mi nic neukazalo len ze complete a potom po restartre sa ma to znovu vypytuje....
Čím si skenoval? Skús Malwarebytes' Anti-Malware (ak si tak nespravil)
ok idem na to
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 15:06)
preskenoval som to nim napisalo ziadne subory nie su infikovane , no napriek tomu sa to opäť pýta
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2011, 15:06)
preskenoval som to nim napisalo ziadne subory nie su infikovane , no napriek tomu sa to opäť pýta
a) http://www.processlibrary.com/directory ... ers/18695/
b) bud ho mas v "Start/Programy/Po spusteni" (odstran ho odtial) alebo ho mas v msconfig - Start/Spustit/napis msconfig/enter/zalozka po spusteni a daj ho do <>
c) ak ho tam nechces ani vidiet tak ho mozes odmazat cez CCleaner (da sa aj cez to vypnut) alebo Start/Spustit/napis regedit a cesta HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Shared Tools/MSConfig/startupreg (zobrazi sa tam az ked ho v msconfig odfajknes aby sa nespustal)
b) bud ho mas v "Start/Programy/Po spusteni" (odstran ho odtial) alebo ho mas v msconfig - Start/Spustit/napis msconfig/enter/zalozka po spusteni a daj ho do <>
c) ak ho tam nechces ani vidiet tak ho mozes odmazat cez CCleaner (da sa aj cez to vypnut) alebo Start/Spustit/napis regedit a cesta HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Shared Tools/MSConfig/startupreg (zobrazi sa tam az ked ho v msconfig odfajknes aby sa nespustal)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nieje to vírus. Je to ovládač k integrovanej intel grafike. Ani mne sa to nepodarilo vypnúť.
diky moc pouzil som krok b) a uz to tam neni diky moc respekt K+Dedomil napísal:a) http://www.processlibrary.com/directory ... ers/18695/