Dlha pauza
Dlha pauza
Ahojte,
pred asi mesiacom som sa rozisiel s priatelkou, po asi dvoj rocnom vztahu.
Tomuto vztahu predchadzali dost velke komplikacie, ale to nie je podstatne.
Mam 19 rokov, ked som mal 15 zalubil som sa do jednej baby, skusil som to nanu, no povedala mi, ze sa vtedy akurat rozisla s priatelom a nema chut sa dalej viazat, cize som to bral ako jasne nie, ostali sme kamarati, celkom casto sme spolu chodili von, ako partia aj s ostatnymi kamaratmi, no ked som mal nejakch 16 som s nou ukoncil kontakt a prakticky sme sa prestali vidavat.
Potom som spoznal moju priatelku byvalu. Pocas mojho 2 rocneho alebo rok aj pol dlheho vzathu s nou na mna tato kamaratka napocuvala dost strasne veci a nejak sa aj ona zacala vyhybat aj mne, prestali sme sa zdravit, ked sme sa nahodu niekde stretli a tak. ona je len o rok mladsia ako ja, aby som bol teda presny.
Tiez mala nejakeho priatela pocasej tej doby, no niesom si isty, ci su este spolu.
Otazka moja teda je, ma to este cenu s nou riesit?
Akoze ju niekde odchytim, pozdravim, poviem jej, ze ako dlho sme spolu uz nikde neboli a skusit to s nou znova?
pred asi mesiacom som sa rozisiel s priatelkou, po asi dvoj rocnom vztahu.
Tomuto vztahu predchadzali dost velke komplikacie, ale to nie je podstatne.
Mam 19 rokov, ked som mal 15 zalubil som sa do jednej baby, skusil som to nanu, no povedala mi, ze sa vtedy akurat rozisla s priatelom a nema chut sa dalej viazat, cize som to bral ako jasne nie, ostali sme kamarati, celkom casto sme spolu chodili von, ako partia aj s ostatnymi kamaratmi, no ked som mal nejakch 16 som s nou ukoncil kontakt a prakticky sme sa prestali vidavat.
Potom som spoznal moju priatelku byvalu. Pocas mojho 2 rocneho alebo rok aj pol dlheho vzathu s nou na mna tato kamaratka napocuvala dost strasne veci a nejak sa aj ona zacala vyhybat aj mne, prestali sme sa zdravit, ked sme sa nahodu niekde stretli a tak. ona je len o rok mladsia ako ja, aby som bol teda presny.
Tiez mala nejakeho priatela pocasej tej doby, no niesom si isty, ci su este spolu.
Otazka moja teda je, ma to este cenu s nou riesit?
Akoze ju niekde odchytim, pozdravim, poviem jej, ze ako dlho sme spolu uz nikde neboli a skusit to s nou znova?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dlha pauza
ty máš mesiac po rozchode chuť vstupovať do nového vzťahu? A s niekým s kým sa ani nezdravíš? To je nejaké divné. Príde mi to ako keby ti len chýbalo dievča (akékoľvek) tak chceš nasilu priateľku. A prvá čo ťa napadla ako potenciálna partnerka je spomienka z detstva
MOzno ani nie tak nutne do vztahu, ale len opat s nou nadviazat kontakt, ale aby to nebolo v tej sfere, ze ostaneme len kamarati. Trosku ju dobyvat, vzbudit v nej zaujem o mna a mozno casom by to skoncilo aj vztahom.
-
Peter_Retep
VIP
ty jej chces preskumat chachaňu a nie ze vztah 
No tak nemusime byt az taky priamociari
len proste chcem vediet, ci to podla vas ma este zmysel nieco skusat s nou. 
-
audiotrack
VIP
nemá. Kto je ďalší na zozname?
Taketo veci a rozhodnutia ludia vacsinou vyriesia kym cakaju na autobus. Nechapem co chces pocut alebo co chces touto temou zistit. 
Lenze takto to nefunguje. Nuz, ale zrejme som neopisal situaciu, tak ako som chcel, no nic teda.
-
Janio
Zablokovaný
Veď vyskúšaj a uvidíš, nie ?
Nikto z nás ju nepozná takže ani nevieme, či to má nejaký zmysel 
ty ani nevies, ze kolko si bol s byvalou priatelkou?
k teme, zena ako kazda ina (neber to doslovne), takze ja naopak nevidim dovod, preco by si prave ju nemohol kontaktovat, ak ste si v minulosti rozumeli. ale urcite by som to este odlozila 
No poviem ti to na rovinu: je to pekná chu****.
Skus upresnit, ake veci sa o tebe dopocula, ze ste sa prestali zdravit. Ked si ju podzravil, ona neodzdravila?
-
jin
VIP
Nie, nemá to zmysel. Chce to niečo nové - nepoznané. Pri tejto babe by Ti veľmi vážne hrozilo odmietnutie/krach/v najlepšom (RLY?) prípade friend-zone.
Radšej to predýchaj, naber sily, pár krát sa vyber von s kamošmi a uvidíš, ako sa budeš vyvíjať.
Inak neviem, ako si to predstavuješ. Nezdravíte sa, ona si o Tebe myslí boh vie čo... Neviem si predstaviť, ako by reagovala.
Radšej to predýchaj, naber sily, pár krát sa vyber von s kamošmi a uvidíš, ako sa budeš vyvíjať.
Inak neviem, ako si to predstavuješ. Nezdravíte sa, ona si o Tebe myslí boh vie čo... Neviem si predstaviť, ako by reagovala.
ja len, preco chlapi po rozchodoch inklinuju k byvalym laskam, to je nejaky druh nostalgie?? a kasli na to, viac nez iste ze ta asi odmietne ..
to sa pytam aj ja, dokonca podla mna k nim inklinuju pokojne aj pocas vztahuithory napísal:ja len, preco chlapi po rozchodoch inklinuju k byvalym laskam, to je nejaky druh nostalgie?? a kasli na to, viac nez iste ze ta asi odmietne ..
Linnhe.. hlavu hore, jedneho dna teda bude inklinovat aj k tebe 
mne sa to teda este nestalo, ale skor to musi byt v jednom aj druhom garde ponizujuce, nez potesujucelumir napísal:Linnhe.. hlavu hore, jedneho dna teda bude inklinovat aj k tebe
Tu nejde o to, ze by som bola sklamana, kazdy ma urcite "pravidla" vztahu, ktore respektuje a moj vztah (moj chlap) je uzasny a naozaj sa nemozem stazovat, skor ide o to, ze zeny vzdy nad vsetkym prilis rozmyslaju a vidia zle veci aj tam, kde vobec nie su. A ked som to pisala, tak to bolo preto, lebo som nieco zle pochopila.lumir napísal:Linnhe.. hlavu hore, jedneho dna teda bude inklinovat aj k tebe
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 14:39)
ithory: asi podla toho co, a aj pre koho
zenske nestastne.. to ste take vazne aj v beznom zivote alebo len tu na "hojku"? 
tu sa vykecame a potom vsetko bez problemov 
ale nie, ked preberame take vazne temy, do toho sa neda moc srandovat
ale nie, ked preberame take vazne temy, do toho sa neda moc srandovat