Vypadky Wifi pripojenia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vypadky Wifi pripojenia

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Cavte mam dost zavazny problem . Mam wifi router TP-LINK model : TL-WR542G . Pripajam na Wifi 1 NoteBook 1 PC (kablom) a iPod Touch 4G . Na NB nieje ziaden problem ale iPod touch 4G tam problem je . Ked sa pripojim na Wifi ukaze mi plny signal ze som pripojeny . Vsetko funguje ale prejde cca. 10 minut ukazuje stale plny signal no ziadna stranka vobec nic nejde otvorit . Potom musim na iPode Wifi vypnut a zapnut a zasa to ide tak 10 minut . Viem ze je problem niekde u mna v nastaveniach routru nie na iPode pretoze na ine wifi siete ci uz verejne alebo ked som pri sesternici som na wifi pripojeny aj cele cele dni bez jedineho vypadku bez jedineho seknutia . Jednoducho ziaden problem . Chcem sa opytat , co to moze u mna spôsobovat ? Robi to len u mna hovorim ziadne ine wifi aj po dobu par dni nikdy nevypadlo . A to ze musim stale zapina vypinat wifi tak ma to dost stve . Kde by mohol byt problem ? Vedel by mi niekto poradit ? Dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vypadky Wifi pripojenia

Príspevok od používateľa hojko »

Pouzivas zabezpecenie - WPA/WPA2, WEP...??? DNS servre mas nastavene pevne alebo ako??? Skus pripadne nastavit do telefonu DNS na IP adresu 8.8.8.8.
Napísať odpoveď