Ako kamaratovi naznacit, ze jeho frajerka je falosna

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako kamaratovi naznacit, ze jeho frajerka je falosna

Príspevok od používateľa ithory »

no povedz, ale s tym ze sa mu do toho dalej nebabres, bude to pekna skuska vasho priatelstva
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Do vztahov druhych ludi sa nestaraj. Bol som v podobnej situacii a kamaratovi som povedal: "Nesuhlasim s tvojim vztahom ale je to tvoj zivot a viem ze mi teraz moje argumenty neuznas, respektujem tvoje rozhodnutie". Bodka. Ked sa sam rozhodol vztah ukoncit, dal mi za pravdu a tym to haslo (ziadne "I told you so" z mojej strany nebolo a on mi tiez nehovoril aky bol hlupy ze na mna nedal).
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Bola som v podobnej situacii. Moj najlepsi kamarat mal frajerku, ktora bola fakt uplne mimo. Zakazala nam spolu chodit von, preklikala sa mu na profil na fb az tak dole, ze videla ake statusy mal, ked chodil s byvalou a usudila, ze ju lubil viac, atd. je toho vela, skratka bola uplne sibnuta.
Nejako radikalnejsie som to neriesila, akurat som mu hovorila, ze je sibnuta, smiala som sa mu, ze zo sebou takto necha zametat a podobne. Ked mi povedal ze sa rozisli, moja reakcia bola "no konecne" (nehladajte v tom vyznam, ze by som ho chcela ja, to vobec). Takze vedel, co si o tom myslim, nakoniec sa zas dali dokopy, rozisli sa asi 3x a uz to tak zostalo.

Myslim si ale, ze keby som ju ohovarala a podobne, nahneval by sa. Skus mu to povedat v nejakych naznakoch... Ked spolu pojdete von a budete sa o nej rozpravat tak by si mohla prehodit nejaku tu poznamku. Co ja viem, napriklad povie, aka je uzasna a ty mozes povedat "vazne?"... to by mohlo uplne stacit. Ist nejakou zlatou strednou cestou...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pokiaľ je stále vo fáze pobláznenia, tak to bude ťažké pre všetkých, aj pre vaše priateľstvo. Ak mu to povieš, zrejme sa na Teba naserie. No ak je všetko tak, ako to hovoríš, tak po čase to zistí aj on a ak je chlap, tak Ti dá zapravdu.
No daj tomu čas, netlač na to, on na to musí prísť sám. Čím viac by si to do neho totiž tlačil, tým viac by si myslel, že ideš proti nemu a "jeho šťastiu".
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

Qwerty- ako som povedala, neziarlim. Len by som asi tiez nieco taketo chcela pocut od svojeho najlepsieho kamarata, ak by sa to dialo..
Zeky- ten nazor moze byt akokolvek subjektivny, ale stretla som sa s tym, ze viacero ludi si o nej mysli hocico, to by nieco znamenat mohlo.. ja som s nou vlastne doteraz bola o dost intezivnejsie ako on a do isteho casu som ju mala rada, pokial sa teda neprejavila, aka je..
Jedna vec je miesat sa do vztahu, druha niekomu pomoct si myslim.. Len akym sposobom..
Inak, upresnim to trosku.. On ma 18, ona ma 15, uz len ten vek svedci o tom, ze ona to tak vazne neberie.. O to by ani neslo, ale viem, ze casto hovori veci, ktore su priklasene a prilepsene, a tiez casto bezdovodne ***uje na kazdeho...okrem toho je namyslena a mam pocit, ze s nim je len preto, aby s niekym bola.. o nejakych citoch sa tu podla mna da hovorit len velmi, velmi tazko.. pred nim sa pretvaruje, lebo viem ake veci rozprava o ludoch ( napr. aj o mne, ale o to nejde) a potom sa pri nom tvari, ze to nikdy nepovedala, nanajvys tak prizna s tym, ze to bolo myslene len zo srandy ( i ked nebolo..) a je toho viac, napriklad ma problem s rozmyslanim, ked pije, ale tak s tym sa mu priznala, ked nieco spravila a vraj si dava pozor.. najhorsie na tom je, ze o sebe podla mojho nazoru nevedia takmer nic..
Hej, tie sposoby, ako to naznacit skusim urcite, ak vsak pride k niecomu horsiemu, budem mu to asi musiet povedat na rovinu.. Ja si nepotrebujem dokazovat pravdu, fakt mi na nom zalezi, lebo sa pozname strasne dlho a on si nezasluzi, aby mu nejaka **** ublizila..
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

No tak je to na tebe.My tu do situácie nevidíme, ale z toho čo čítam radím nekafrať sa do toho aj tak.Keď zistí aká je, tak ho to predpokladám aj tak rýchlo prejde.A faloš sa dlho tajiť nedá.Ledaže by bola veľmi dobrá herečka.
JST
Medium Expert
Medium Expert

no hej.. nechcem mu rapidne teraz zmenit nazor (teda chcem, ale neda sa to), takze to asi nejako len naznacim a snad to pochopi... alebo ju opijem a budem sledovat spravanie :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No neviem, z toho čo si tu napísala usudzujem len toľko, že do ich vzťahu ťa nič nie je. Toto sú všetko tvoje subjektívne pohľady. On ich nepochopí.
Obaja sú mladí, o nič vážne v podstate nejde. Tak nech si skúšajú. On na to musí príjsť sám, že mu to nevyhovuje. No teraz mu to očividne vyhovuje. Jej tak isto, lebo si ulovila chalana schopného legálne šoférovať a pred kamarátkami vyzerá ako cica. Dospeje do jeho veku a jej priority v živote sa medzitým 3x pretočia.
JST
Medium Expert
Medium Expert

Frikso napísal:No neviem, z toho čo si tu napísala usudzujem len toľko, že do ich vzťahu ťa nič nie je. Toto sú všetko tvoje subjektívne pohľady. On ich nepochopí.
Obaja sú mladí, o nič vážne v podstate nejde. Tak nech si skúšajú. On na to musí príjsť sám, že mu to nevyhovuje. No teraz mu to očividne vyhovuje. Jej tak isto, lebo si ulovila chalana schopného legálne šoférovať a pred kamarátkami vyzerá ako cica. Dospeje do jeho veku a jej priority v živote sa medzitým 3x pretočia.

ale vobec, on nie je ten typ, s kt. by sa mohla machrovat pred kamaratkami, ale taky ten, ktory ju vypocuje a pomoze a tak.. do vztahu ma nic nie je, mozno je to pravda, ale toto nie je vztah, toto je katastrofa! :)

//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 18:01)
ja neviem, vy by ste nechceli pocut od najlepsej kamaratky informacie, ktore vam o par tyzdnov mozu skazit zivot?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

asi by to záviselo aj od toho, o čo vlastne ide.

Ak je to veľmi dobrý kamarát, tak by som mu aspoň dačo naznačila
zeky
Star
Star

Vieš čo?Ja som v posledných mesiacoch zistil, že niektoré veci je lepšie nevedieť ver mi :) Sú dosť zlé aj keď na ne príde človek sám nie to, že by som sa mal od niekoho ešte niečo dozvedať.Takže to nechaj plávať radšej.Možno to myslíš dobre, ale je to len na nich.
JST
Medium Expert
Medium Expert

kazdy radi inak, som nerozhodna :D
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rixsus »

Ja osobne suhlasim s Linnhe :P tak povedz co si myslis a dalej neries nech je to na nom... Mna osobne by zaujimal celkom nazor okolia (iba zo zaujimavosti). A inac Zeky urcite je lepsie vediet a byt sklamany ako nevediet a zit si s ruzovymi okuliarami(aspon podla mna). Mozno na to ma kazdy iny nazor ale co uz. Ja rad viem na com som :)
in_ty
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa in_ty »

zeky napísal:Vieš čo?Ja som v posledných mesiacoch zistil, že ...
Typicke podla svojho pripadu radit v inych pripadoch.
To je ako ked niekto pise: ja som chodil s jednou umelkynou (veriacou/nizkou/vysokou/blondinou...) a radim vam vsetkym s umelkynami (veriacimi/nizkymi/vysokymi/blondinami...) si nezacinajte.

Sa trochu odosobnite.
Ked radite inemu, to nie je vas pripad.:)
Linnhe
Expert
Expert

in_ty:
A tymto si mu uz len ako poradil?
Nikto tu nepovedal taku banalitu, ako si ty napisal, ale radit bez skusenosti je ako hadzat nozom naslepo.
zeky
Star
Star

"Vedieť" a vedieť je podstatný rozdiel :) Ako som už písal, názory sú subjektívna vec.Z chlapcovej strany môže byť napríklad holka v poriadku a takisto opačne a možno sa ani jeden z nich na nič nehrá, ale JST vidí na holke niečo zlé, čo sa jej nepáči.Treba si ale uvedomiť, že s tým chalanom nehchodí ona ale tá druhá holka.A preto sa do nich nemá montovať tretí, lebo je to ich vec...a slovenskú mentalitu veľmi dobre poznám.Tu každý na každého rád kydá špinu,ohovára atď.Tu sa môže pokojne stať že ráno objímeš kamarátku a kým tá správa poobede príde k tvojmu dievčaťu tak si danú kamošku už vytr*kal.Každý si niečo pekné pridá k príbehu.Samozrejme netvrdím, že aj tento prípad je taký.Ale keď je tá holka naozaj taká tak ten chlapec nato príde sám a bude mať aspoň skúsenosť, ktorú mu nič nenahradí.Žiadne dohováranie.

//A in_ty než niečo komentuješ prečítaj si celý príspevok.Uvedený príklad neplatí preto, lebo ja som povedal, že to tak je, ale preto, lebo to tak je a ja som to len zistil.Existujú niektoré všeobecne aplikovateľné poznatky.Myslím, si že toto je jeden z nich, a platí okamžite v prípade ak v živote je pre danú osobu existujúca aspoň jedna jediná vec, ktorá mu tým že o nej bude vedieť poškodí.A myslím že to platí pre každého.
Ja ti zas radím, že sa nesnaž mať vo všetkom pravdu.Ja tu predkladám možnosti a svoje názory.Neprezentujem to ako niečo čo je najsprávnejšie tak kľud.
in_ty
Amateur
Amateur

No a jeden z hlavnych problemov hojko.com ako fora, kde je vekovy priemer 7.2 roka je, ze ked tito mladi neskuseni nieco preziju, hned je to pre nich vseobecny poznatok. Mladi to casto robia preto, ze oni ani nemozu nic vediet o zivote. Niekedy to ale spravia aj dospeli - proste ich skusenost = vseobecna skusenost. Nevedia, ze ini prezivaju nieco ine, je to taka zahladenost na seba...
Ak si sa naucil vo svojej situacii, ze netreba ohovarat, to neznamena, ze toto vlakno je o tom. Tu to moze byt ina situacia, kedy pravdu treba priatelovi povedat a ked mu ju nepovies, nie si ani len jeho priatel. Cize nejak uzatvarat z vlastnych skusenosti, ze ini preziva tu istu situaciu je... neskusenost? sebectvo? zahladenost na seba?
zeky
Star
Star

Z tvojich príspevkov mi tak vyznievaš akurát tak ty.Hráš sa tu na najskúsenejšieho.Ty si ešte zrejme nižšie ako ten vekový priemer na ktorý tak kydáš.Aj tak mám pocit že si len nejaký provokatér, ktorý tu predtým pôsobil o čom svedčí aj tvoj prvý neskutočne vyzretý príspevok.Prezentuješ sa tu akoby si ty všade bol a všetko zažil, ale okrem hromady omáčiek a sr*čiek si tu dokopy ešte nič poriadne neporadil.Tak sa predveď.To si mi povedal vážne novinku že každý prežíva niečo iné.Robíš presne to o čom sa rozkrikuješ.To že ty by si to tak riešil neznamená že tak sa to aj riešiť má.Prezentuješ tu svoje názory ako niečo pevne dané a neoblomné.Čo si dokázal aj svojou vetou.
Tu to moze byt ina situacia, kedy pravdu treba priatelovi povedat a ked mu ju nepovies, nie si ani len jeho priatel.
Fakt a prečo?Lebo ty tak zmýšľaš?Každý ma iný názor a máš sa naučiť rešpektovať aj názory druhých.Jeden z hlavných problémov hojko.com sú presne mudrlanti typu "všade som bol,všetko som videl,všetko som zažil a vy ostatní ste len neskúsení tupci".
Linnhe
Expert
Expert

in_ty: mas 50 rokov, ze rozpravas ako sa vo vsetkom vyznas, vsade si bol a nad ostatnych sa vyvysujes?
in_ty
Amateur
Amateur

Nie, ja to tak nemyslim, to je len tvoje videnie :)

Niekde si sa naucila, ze ked je clovek starsi a radi ako skusenejsi mladsim, vyvysuje sa.

(ine temy a ine prispevky su ini ludia, to je o inom, nespajaj si to)
Napísať odpoveď