Ake autoradio s USB?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
attiii
Medium Expert
Medium Expert

Ake autoradio s USB?

Príspevok od používateľa attiii »

Zdravim vas vsetkych. Mam SKODU O2, a mi odislo autoradio. Bol to nejaky pioneer. Vzadu mam Fusion Encounter(komponentove), a predu vo dverach original zo skody (casom aj tam pojdu nove). Chcem teraz kupit autoradio take co ma aj USB vstup, ale nie na celnom paneli, ale zo zadu. nasiel som napriklad toto: http://shop.autohifi.cz/shop_goods.php3 ... e-iDA-X311 , ale potom ako som cital, som zistil ze to nema CD prehravac. Viete mi nieco poradit v dobrej cene, s cim sa zmestim do tych 150E cca? Diky
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Ake autoradio s USB?

Príspevok od používateľa jarda.j »

Neviem, či sa vyrábajú s USB zozadu, keď všetci potrebujú dávať kľúč USB z panelu, aby nemuseli demontovať rádio, ale prezri si ponuky na nete:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/17567/xx/x ... zAodj0Rvhw
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja by som na tvojom mieste optickú mechaniku ani neriešil. Dnes už je to prežitok. Nevidím v tom jedinú funkcionalitu, ktorú ti nepokryje SD,MMC slot / USB.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

plne suhlasim s friksom, takze by som sa nebal ist aj do toho alpine, co si si sam hodil, cd a dvd su uz viacmenej zabudnute media
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Ani radio s CD meničom v kufri nieje na zahodenie, iná kvalita, ako MP3, a dosť kvalitnej hudby na želanie aj na dovolenku. A aj USB port na paneli. CD bude ešte dľhé roky.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

jarda.j : existuju zadne usb a nesluzia na to aby si demontoval radio :smt018 ved to by len idiot vymyslel nieco aby si usb kluc mohol menit len ked budes demontovat radio .. zadne usb sluzi tak ze si kabel vyvedies do kaslika a tym padom nie je vidno , ak si beres panel so sebou nemusis to stale davat dole .. a nezlomis usb ked on zavadis rukou ..
attiii
Medium Expert
Medium Expert

jasne ze existuje s usb vstupom vzadu. a v podstate mate pravdu.. mozno by som aj ja siel do toho bez cd mechaniky.. ale take radio nechcem, co ma vstup vpredu.. to je asi najhorsie co som kedysi videl.. tak ked mate este nejake napady kludne pridajte :) diky
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Viem, že sú aj odnímateľné predné panely aj s USB, a aj zadné USB pre pripojenie kľúča inam, riešení je viacero. Aj uhlová koncovka USB sa dá použiť na predné pripojenie kľúča.. Všetko sa dá, záleží iba na tom, aké rádio si vyberie, a detaily doladí.
Esence
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Esence »

Osobne používam autorádio Alpine CDA-9886R Maximálna spokojnosť USB vstup od zadu, kde si pripojíš predlžovací kábel a zavedieš si ho tam kam potrebuješ. (Príklad odkladacia skrinka na spolu-jazdcovej strane) Alpine nemusím predstavovať a čo sa týka funkcionality max spokojnosť ...

http://imghost.sk/image/362017-2.jpeg

Uploadol som ti obrázok zadnej strany aby si mal predstavu o tom vstupe USB ... (bohužiaľ nejde pridať priamo miniatúru sem na fórum) Tak aspoň priamo link ...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Všetko sa dá, takže toto:
Prílohy
Alpine cda.png
sov@
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sov@ »

Prosím Vás, mám menšiu dilemu, neviem sa rozhodnúť medzi týmito autorádiami, buď značka Alpine alebo Pioneer, lepšie povedané, mám v pláne kúpiť nejaké z týchto dvoch značiek do 90 eur, mohli by ste mi poradiť, ktoré by bolo pre mňa najlepšie? Chcem, aby malo AUX aj USB, bez Bluetoothu, a aby malo čo najviac dobrých funkcii, tak aby som sa zmestil do tých 90 eur. :-)
Tieto dve sa mi pozdávajú, čo na ne hovoríte ?
http://www.obchodny-dom.sk/autoradio-s- ... =srovnavac
http://www.shoppie.sk/alpine-cde-120r/d-112813/#popis
Ďakujem

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2011, 11:58)
Ešte doplním, že potreboval by som také autorádio, do ktorého bez problémov zapojíl aktívny subwoofer, nechcel by som to riešiť tak, že by som subak napájal na káble L alebo R, teda mám na mysli namiesto repro.
attiii
Medium Expert
Medium Expert

aktivny sub mozes napojit na obe, obe maju RCA vystupy. ktore zoberes je len na tebe, obe su jedna kategoria. ja mam teraz pioneer, som spokojny, az nato ze mi zacaal blbnut cca pred mesiacom tak na 2 tyzdne, ale zvuk ma neskutocne pekny(ma 5 rokov). alpine ma zas kamarat v e30-ke, a tiez velmi pekne hraje. Jedine co som si vsimol, ze alpine pomaly prepina medzi trackmi z usbcka ked prehravas.
Napísať odpoveď