radsej ostanem pri starej klasike (krk, ucho, brucho)...
Podpazušie, ako oblasť záujmu pre vytvorenie vzrušenia
Re: Podpazušie, ako oblasť záujmu pre vytvorenie vzrušenia
No schvalne, skus to pri nejakej spravit, ksicht odfot a posli...Este si nejaka pomysli ze som vybehol odkialsi z lesa 
Ak žena dodržiava hygienické návyky (ideálne práve vyšla zo sprchy), tak mi príde "chutná" akákoľvek časť jej tela a nemal by som s tým problém, ak by sa jej to páčilo. A ako sa to už niekto vyjadril, príde mi smiešne tu ohŕňať nos na podpazuším, keď dobrá polovica chlapov by sa žene rada orálne povenovala nielen vpredu
Čo sa týka opačnej situácie, tak zatiaľ to žiadna neskúšala, ale to bude aj tým, že bez aplikovaného deodorantu z kúpeľne nevychádzam a to by jej moc nechutilo
Proti by som ale nič nenamietal, hoci si nemyslím, že by ma to nejakým spôsobom vzrušovalo...
Čo sa týka opačnej situácie, tak zatiaľ to žiadna neskúšala, ale to bude aj tým, že bez aplikovaného deodorantu z kúpeľne nevychádzam a to by jej moc nechutilo
btw: pôvodný názov imho dosť hraničil s fetišom... preto zožal také odmietavé postoje,.. a to, že to založil trt ako son-goku, to len k tomu prispelo
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
A to, že sa tu hneď nato vyjadril Mr. Maki bolo v poriadku
Ešte k tomu, keď videl, že s tým väčšina fóra nemá problém začal zahovárať 
Chalani, neviem ze kde nastal skrat v komunikacii, ale ten koho podpazusie je olizovane by mal byt vzruseny, nie olizovatel 
teda aspon myslim ako tak rozmyslam
teda aspon myslim ako tak rozmyslam
-
Peter_Retep
VIP
co ty vies, mozno aj olizovatel ak ma takyto fetis 
-
qwerty-xyz
mozno to ani nemusi byt fetish, mozno len staci ze ta frajerka extremne desne vzrusuje a vonia ti, nemyslim ked sa nejako desne spoti,normaaalne, po sprche a tak, ale mno, neviem to popisat....Peter_Retep napísal:co ty vies, mozno aj olizovatel ak ma takyto fetis
Bla bla bla, po sprche. Myslis feromony? Tie sa vylucuju s potom. Pot zacina smrdet az po niekolkych hodinach, ked sa v nom rozmnozia baterie a zacnu produkovat smrady.
Pokial ide o tuto praktiku, tak mi to doposial nikdy nenapadlo. A nakolko teraz nemam priatelku, tak nieco take ani nemam moznost vyskusat.
Pokial ide o tuto praktiku, tak mi to doposial nikdy nenapadlo. A nakolko teraz nemam priatelku, tak nieco take ani nemam moznost vyskusat.
ja som dostal od kamaratok taku knihu ze Pruvodce milencu, daka zenska to pise, stara nymfa a tam su vsetky tieto tantro-kamasutro fetise zozbierane a boli tam aj tieto pazuchy, ze o tom nikto nevie ale ze je to uzasne a sa nad tym rozplyvala, teraz mam tu knihu miesto podlozky pod notebook aby sa mi neprehrievali vajcia (tiez zaujimava erotogenna zona) 
Ano, je to velmi silna erotogenna zona, ale samozrejme ak clovek neprisiel z posilky... Nemyslim si ani, ze je to nejaky velky fetis, a vzrusovat to moze pokojne aj "olizovatela" ako to SRneC nazval 
-
Michaliuz19
Light Expert
kks uuplne normalna vec podla mna, mozno to patri medzi fetis no a co kazdy ma nejaku uchylku, aj ked len sparanie v nose
.. ale o to nejde je to sexi a vzruso ako aj pre partnerku tak aj pre partner obrazne myslim ...pre frajerku ktoru milujete ako ceresnicka na torte
deti sa tomu zasmeju ze fuj, no ti co si chcu uzit sexik viac vyuziju kazdu cast tela
bodka a dovi 
-
axxis
Addict
Re: olizovanie podpazusia
gramatika svedci o kvalite clanku. redaktorky zenskych magazinov FTW! tie vedia co na muzov plati najlepsie. a ked su v dobrej nalade zosumarizuju to do 10 zarucenych pravidiel!!ithory napísal:... Do stimulácie tejto erotogénnej zóny sa pustite len v prípade, že je váš partner metrosexuál, alebo moderný muž, ktorý si holý podpazušie
Asi tak... Inak, nepoznám ani chlapa, ktorého by vzrušovalo oslintanie jeho uší 
-
TommyHot
Addict
Mna to vzrusuje... teda pokym mi netecu z ucha hektolitre slin