Aky pouzivate e-mail klient

Informácie o software, ankety...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Aky pouzivate e-mail klient

Príspevok od používateľa M@rt1n »

akurát som si nainštaloval IncrediMail 2 a vyzerá celkom dobre, jedinou nevýhodou je asi to, že nemá SK ani CZ ale to prežijem

ktory impotent už za toto dava K- :roll:
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

pani, mam problem..
nainstaloval som thunderbird, nastavil imap/pop3 (mail.chello.sk) zadal meno, email.. heslo ake som pouzival na webmaili a proste nejde a nejde ma tam prihlasit.. v kuse pyta heslo.. kde je problem?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Awattar: V overeni/zabezpeceni prihlasovania???
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Iba v zadaniu mena a hesla. Ide o presnosť. Zadaj si to presne do textového procesora, aby si si to skontroloval, potom to odkopíruj a vlož do TH a ulož. Praktické skúsennosti od zákazníkov. :)
Awattar
Light Professional
Light Professional

hojko: nie, normalne potvrdim, vsetko vytvorim, a teraz napriklad si otvorim dorucenu postu.. cakam cakam, a vypyta heslo..
jarda.j: vsetko som pisal viac krat, aj heslo, aj email, aj viac krat som to vytvaral.. skusal som aj pop3 alebo imap, neviem aky je medzi tym rozdiel ale ani v jednom to neslo. v obidvoch ma byt nastaveny text mail.chello.sk.
no proste nic:/, mal som stym problem aj pri outlooku..skusal som aj bez hesla vytvorit ucet no proste nejake to pytalo a nevedel som.. jedno ktore som mal v zmluve a pouzival xx rokov mi neslo, pretoze bolo zmenene na dalsie ktore mi fungovalo na tom webmaili, a tak som si myslel ze bude aj tu.. ale proste, neviem kde je chyba!
robil som to vsetko podla nastaveni na stranke mozzili, a aj na chelle.. :(

nič.

Kód: Vybrať všetko

Prihlásenie k serveru mail.chello.sk zlyhalo.
ot: popripade by som chcel na w7 nejaku aplikaciu ktora by mi bezala na ploche(ako napr pocasie) a ked mi dojde mail tak by mi tam vyskocilo nieco, lebo v poslednej dobe ho dost aktivne pouzivam.. neni nieco podobne?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Vykašli sa na Chello a urob si gratis mail na gmail, tam máš cez 8 GB priestoru a nehrozí strata mailu pri zmene providera, čo je u Chello pravidlom, zažil som to aj ja. :D A na gmail to funguje, tam pomáham klientom, a je tam aj https.
Awattar
Light Professional
Light Professional

no len problem je, ze x ludi ma tento moj mail, plus chello mam asi od roku 2002 - 2003, cize dufam ze si vies predstavit kolko stovky-tisicky mailov som vsade registroval a v pripade zaslania noveho hesla by som bol v riti :D.. ale musim stym ratat aj do buducna no - pri najhorsom.. a na gmaili mam mail, len ho nepouzivam..
proste toto teraz potrebujem vyriesit, aby mi to fungovalo uz normalne :(
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Viem, tiež som to riešil. Takže paralelná prevádzka, hromadný mail o zmene mailu, opakovane, poreventívne. Ja som neprišel o žiaden kontakt. :)
Awattar
Light Professional
Light Professional

Noo.. len toto praveze nastastie teraz neriesim. ked pride tento problem, tak to budem riesit az potom.. ale v buducnosti, aj ked chello ide dole vodou tak ho nebudem asi menit.. no to je jedno..

takze asi by si nevedel, ako vyriesit moj problem vyssie..?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Sám píšeš v príspevku z 30 Máj 2011, 22:47 podstatu. U tejto firmy sa to nedá, ich riadenie si nájdi na nete. Nieje odborné, ale na úrovni hospody IV cenovej skupiny, ne nete je ozaj veľa informácií. Mail je podstatná vec a nedá sa ju urobiť vydierateľnou záležitosťou klienta trebárs nedoštudovaným emigrujúcim čašníkom, nie?
Prehoď to na gmail čím skôr a je jedno, ku komu prejdeš na net. Mail Ti ostane, gmail je inde. :)
Awattar
Light Professional
Light Professional

ale ono vlastne nie je ani problem v internete, teda neni.. ved na outlooku som fical prve roky mojho zivota na internete.. len potom po preinstalovani pc sa nieco posralo..
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Outlook som užíval aj ja. Potom mail niekoľkých providerov, všetky o ničom, a malé. A gmail mi ukázal, že to ide aj gramotne, normálne, kvalitne, neobmedzene a nezávisle na providerovi. A s poštou v PC. S gmail už nemám žiadne problémy, a gratis aj https. Neide o žiadnu šuflikantskú dedinskú firmu. Zázemie po všetkých stránkach je celosvetové. A aj apolitické, mimo prípadné politické šarvátky, ktoré sa žiaľ stále dejú. :)
sterver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sterver »

Ja používam Thunderbird a úplne mi vyhovuje.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Aj ja, na gmail. Je to iba cesta kamkoľvek. Maily v PC. A aj na iné OS. :)
Awattar
Light Professional
Light Professional

Prosim vas vie mi niekto stymto pomoct?

thunderbird.
Awattar napísal:hojko: nie, normalne potvrdim, vsetko vytvorim, a teraz napriklad si otvorim dorucenu postu.. cakam cakam, a vypyta heslo..
jarda.j: vsetko som pisal viac krat, aj heslo, aj email, aj viac krat som to vytvaral.. skusal som aj pop3 alebo imap, neviem aky je medzi tym rozdiel ale ani v jednom to neslo. v obidvoch ma byt nastaveny text mail.chello.sk.
no proste nic:/, kedysi mi fungoval outlook, xx rokov dozadu, no po preinstalovany kompu som mal aj stym problem..skusal som aj bez hesla vytvorit ucet no proste nejake to pytalo a nevedel som.. jedno ktore som mal v zmluve a pouzival xx rokov mi neslo, pretoze bolo zmenene na dalsie ktore mi fungovalo na tom webmaili, a tak som si myslel ze bude aj tu.. ale proste, neviem kde je chyba!
robil som to vsetko podla nastaveni na stranke mozzili, a aj na chelle.. :(

nič.

Kód: Vybrať všetko

Prihlásenie k serveru mail.chello.sk zlyhalo.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Keď som mal pred cca 2 rokmi UPC, tak mi Thunderbird fungoval, robíš niekde chybu v nastaveniach. Opýtaj sa niekoho, kto má UPC, alebo rovno u nich, technika. Mailom.
Awattar
Light Professional
Light Professional

takze zavolal som teda do toho upcka.. dlho sme to riesili riesili.. ale to tam hadzalo zle porty takze dali sme nove porty a uz to funguje.. dakujem :).
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Aj mňa teší, že sa to s nimi podarilo. :)
Awattar
Light Professional
Light Professional

chcel som to este editnut.. no musim dodat ze velmi dlho sme spolu volali, asi 15 minut sme to riesili a ked som myslel ze uz s toho nic nebude tak mi povedala ze sa opyta u nich a vyskusa to a ze mi zavola.. takze mi zavolala a sme to vyriesili.
zo strany upc maximalna ochota, velmi som bol spokojny!

upc +1
APOFIS
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa APOFIS »

používal som dlho mozillu ale momentálne frčím na EM Client free licencia a klient ktorý preferuje GMAIL.
Napísať odpoveď