Poradte specificku hru
Poradte specificku hru
zostava:
2.0 GHz x2
4GB Ram
128MB Geforce 8400 GS
kludne sa uspokojim na 800*600
3. zaner: je mi jedno
4. nejake to pozitivne hodnotenie celosvetovo, a nech to nieje nuda a bugy...
5. hral som uz toho vela a polka z toho ma nebavila tak skuste dat mozno aj nezname nazvy
2.0 GHz x2
4GB Ram
128MB Geforce 8400 GS
kludne sa uspokojim na 800*600
3. zaner: je mi jedno
4. nejake to pozitivne hodnotenie celosvetovo, a nech to nieje nuda a bugy...
5. hral som uz toho vela a polka z toho ma nebavila tak skuste dat mozno aj nezname nazvy
Re: Poradte specificku hru
OpenTTD: open source verzia velmi popularneho Transport Tycoon Deluxe
Vsetky potrebne veci najdes na http://www.openttd.org/en/ (treba stiahnut jadro, graficku temu a zvuky).
Ale mohol by si napisat, co si uz hral, lebo napriklad z takych kratsich ale dobrych tu mame Portal (+neoficialny datadisk Prelude) a kopu dalsich.
Vsetky potrebne veci najdes na http://www.openttd.org/en/ (treba stiahnut jadro, graficku temu a zvuky).
Ale mohol by si napisat, co si uz hral, lebo napriklad z takych kratsich ale dobrych tu mame Portal (+neoficialny datadisk Prelude) a kopu dalsich.
Minecraft, Terraria.
no nebudem vypisovat co som hral je toho moc, Portal 1,2 prejdene, 1 si uz nepamatam, ale v 2 ma sklamalo ked som v niektorych misiach nevedel kam sa mam dostat...
// ku karme: podla mna je hra skor o tom prist na to ako sa dostat z miesta A na miesto B, a ked miesto B nevidis a ani netusis kde sa nachadza, tak sa ti tam logicky tazko dostava.
OPENTTD skusim, ktory je ten balik na tie kvalitne 32b textury? dako to nevm najst.
Minecraft som hraval, no nejako ma to prestalo bavit, hlavne je dost casovo narocne stavat vsetko sam...
Teraria taketo hry ako z 94 nvm to moc nemusim.
piste dalej.
// ku karme: podla mna je hra skor o tom prist na to ako sa dostat z miesta A na miesto B, a ked miesto B nevidis a ani netusis kde sa nachadza, tak sa ti tam logicky tazko dostava.
OPENTTD skusim, ktory je ten balik na tie kvalitne 32b textury? dako to nevm najst.
Minecraft som hraval, no nejako ma to prestalo bavit, hlavne je dost casovo narocne stavat vsetko sam...
Teraria taketo hry ako z 94 nvm to moc nemusim.
piste dalej.
-
javatar
Hardcore addict
Deus Ex - ma to sice 11 rokov ale je to stale super hra + ma to dost modov
Tak čo ja viem ... pravdepodobne si to už hral ale... gothic 1, 2+datadisk, might and magic, sw kotor, lego hry su dost zabavne, rise of nation, civilization... teraz ma viac nenapada
Možno si to už hral ale aj tak. Mini Ninjas, World of Goo, World of Warcraft, Powder Toy (nieje to až tak veľmi hra, ale dá sa na tom zabaviť)
Deus Ex!!!! má to niekoľko modifikácií ktoré vylepšujú grafiku aj hrateľnosť.javatar napísal:Deus Ex - ma to sice 11 rokov ale je to stale super hra + ma to dost modov
pokiaľ ti vadí grafika z prvého dielu tak skús dvojku (Invisible War), práve ju hrám a vyzerá celkom dobre.
skusal si commandos??? 1 2 3 su fakt skvele a rad sa knim vraciam
World of Goo je parada, ale za "intezivnych 6 hodin hrania" to prejdesterver napísal:Možno si to už hral ale aj tak. Mini Ninjas, World of Goo, World of Warcraft, Powder Toy (nieje to až tak veľmi hra, ale dá sa na tom zabaviť)
A Mini Ninjas?z3t napísal: World of Goo je parada, ale za "intezivnych 6 hodin hrania" to prejde, WoW nieje offline hra.
diky za odpovede...
vacsinu spomenutych hier som uz hral, presiel, alebo minimalne zapol a neprisiel som im na chut.
vacsinu spomenutych hier som uz hral, presiel, alebo minimalne zapol a neprisiel som im na chut.
To nepoznamsterver napísal: A Mini Ninjas?
Tak ale vies. Takto je tazke odhadovat ze ktore hry si hral alebo nehral ked existuju tisicky hier.Forsaken napísal:diky za odpovede...
-
lekoklatik
VIP
jednoznačne fahrenheit, prípadne vyskúšať metal Gear Solid Sons of liberty, avšak to by ťa musle MGS séria baviť.
A čo tak stratégia Company of Heroes? Obsahuje príjemne dlhú kampaň, skvelo vybalancované jednotky, nádhernú grafiku a vynikajúci herný zážitok. Datadisky pridajú ďalšie kratšie kampane, nové frakcie, alebo nové jednotky (alternativy pôvodných). Na Steame sa v akcii dá kúpiť aj s datadiskom OF za niečo cez 3 eurá.
/// a taktiež ako lekoklatik odporúčam fahrenheit. Tá hra podľa mňa dokáže osloviť každého.
/// a taktiež ako lekoklatik odporúčam fahrenheit. Tá hra podľa mňa dokáže osloviť každého.