League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
tak teda? Zapínam lol. nnick: lekoklatik
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2011, 20:12)
prípadne ICQ, ktoré mám uvedené v profile.
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2011, 10:41)
Tak sme si teda včera zahrali. Bolo teda jasne vidieť že samostatne, neteamovo by to nešlo.
Mali sme skvelého tankera amumuho, ktorý to zahral skutočne majstrovsky a tak nebol problém obstreľovať enemy zozadu.
Vďaka páni, môžeme niekedy zopakovať.
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2011, 20:12)
prípadne ICQ, ktoré mám uvedené v profile.
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2011, 10:41)
Tak sme si teda včera zahrali. Bolo teda jasne vidieť že samostatne, neteamovo by to nešlo.
Mali sme skvelého tankera amumuho, ktorý to zahral skutočne majstrovsky a tak nebol problém obstreľovať enemy zozadu.
Vďaka páni, môžeme niekedy zopakovať.
Ten ranked premade neznie zle, niekedy by som to skusil, jedneho by som tiez vedel zohnat
myslim cisto cze / svk...
pridal by sa niekto? Nick - Ejdrien (mozem za vayne, warwicka, morganu etc)
myslim cisto cze / svk...
pridal by sa niekto? Nick - Ejdrien (mozem za vayne, warwicka, morganu etc)
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
suhlas leko, pekna hra 
-
lekoklatik
VIP
A Ashe sa teda pozdávala?
Je treba sa s ňou pekne schovávať, nechávať si odstup : )
Jej ultima je výborný "boost" pre team : )
Je treba sa s ňou pekne schovávať, nechávať si odstup : )
Jej ultima je výborný "boost" pre team : )
-
PhYs0c
King
hej hej, do teamu dobry pomocnik len 1v1 je to uz horsie ked stretnes ineho AD 
-
lekoklatik
VIP
Tam už je to len na itemoch. Ako u každého champa : )
+ teda šikovnosť ; )
+ teda šikovnosť ; )
nieco podobne som videl aj ja ako mal nunu 5 zakladnych boots
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 10:31)
lol konecne som je v tribunali uzivatel dgnrationx kto s nim hral vie co to je zac hraje cisto kamikaze styl a upozornuje enemy kde kto stoji cize sa mu radsej vyhybajte
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 10:31)
lol konecne som je v tribunali uzivatel dgnrationx kto s nim hral vie co to je zac hraje cisto kamikaze styl a upozornuje enemy kde kto stoji cize sa mu radsej vyhybajte
Chcem sa opytat je nocturne bugnuty ze dava taky DMG? bo kamos sa vkuse so mnou hada ze je a ja tvrdim ze ne vopred dakujem za odpoved
-
lekoklatik
VIP
Opýtaj sa kamoša čo presne by malo byť na ňom bugnuté...
tak ako dava dost velky dmg a tazko sa mu davaju dole healthy
ani sa nečudujem že polku hier prehrám, keď vidím aká je tá komunita 
velky damage dava lebo ma kupene dobre itemy nemyslis?no a este kolko je to ten velky dmg?Lucas77 napísal:tak ako dava dost velky dmg a tazko sa mu davaju dole healthy
a kolko hier by si chcel vyhrat, ked matchmaking ma fungovat tak, ze posklada vyrovnane tymy, kde kazdy ma sancu na vyhru 50/50 ? myslis si ze keby v hre nebolo leaverov/feederov/trollov tak by si vyhraval castejsie ? no asi nie pretoze ti leaveri by nikdy neboli ani v enemy tyme. pri dobre fungujucom matchmakingu, ma mat kazdy okolo priblizne 50% vyhier s vynimkou iba zopar top najlepsich a najhorsich hracov ktori su tak extremne dobri/zli ze im uz system nevie tak lahko priradit rovnocennych superov...Opak napísal:ani sa nečudujem že polku hier prehrám, keď vidím aká je tá komunita
áno, keby nebolo feederov, leaverov a noobov tak by som vyhrával častejšie
aj vam toto doslo? We are pleased to inform you that the rest of the Tribunal has affirmed your judgment on 16 cases today! As compensation for your service to the League, your account has been credited 80 Influence Points.
The League of Legends thanks you for your service on the Tribunal, Summoner! Remember that you will be eligible to judge 10 tomorrow! May justice be swift!
The League of Legends thanks you for your service on the Tribunal, Summoner! Remember that you will be eligible to judge 10 tomorrow! May justice be swift!
-
PhYs0c
King
hodte mi link kde najdem ten tribunal kazdy den..
ropman: podla coho si myslis ze system urcuje ktory hrac je ako dobry a ako zly? lebo nech rozmyslam ako rozmyslam tak neviem na to prist
ropman: podla coho si myslis ze system urcuje ktory hrac je ako dobry a ako zly? lebo nech rozmyslam ako rozmyslam tak neviem na to prist
https://eu.leagueoflegends.com/tribunal
ak mas 100 vyhier a 200 prehier tak mas rating 50 napr a vtedy ti hadze takych ludi ktori nemaju rating 1200 aby si ich neposuval nizsie
ak mas 100 vyhier a 200 prehier tak mas rating 50 napr a vtedy ti hadze takych ludi ktori nemaju rating 1200 aby si ich neposuval nizsie
takze predpokladam ze si casto prehral ked si mal v tyme leavera, ze ... a nenapadlo ta, ze tak isto si obcas vyhraval vdaka tomu ze bol leaver v superovom tyme ? ci ty si z tich, ktori maju leaverov vzdy len vo vlastnom tyme ?Opak napísal:áno, keby nebolo feederov, leaverov a noobov tak by som vyhrával častejšie
podla ratingu (ela) ... mozme sa bavit o tom nakolko to je presne... ale pri velkom pocte odohranych hier je to presne dost...PhYs0c napísal: podla coho si myslis ze system urcuje ktory hrac je ako dobry a ako zly? lebo nech rozmyslam ako rozmyslam tak neviem na to prist
nemám chuť sa tu s tebou o tom dohadovať..