Tor

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Thief211
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tor

Príspevok od používateľa Thief211 »

zdravim, na GFWL nieje slovensko ako podporovana krajina takze ani hry cez toto niesu na steame k dispozici velmi rad by som si chcel kupit Dirt 3 cez steam lenze sa to neda tak som hladal na nete ako by sa to dalo a nasiel som program menom Tor, cez to, to vsetko pekne islo lenze od vtedy ako som sa pripojil k Toru tak odvtedy mam taky tichy pocit ze sa mi niekto napaja na moju IP. nemam ju dynamicku, takze prosim vas neviete niekto ako by som sa mohol odtade z tej databazy vymazat? alebo zablokovat to aby sa uz nemohol nikto napojit? napajaju sa aj ked nemam ten program zapaty
Dedomil
King
King

Re: Tor

Príspevok od používateľa Dedomil »

Tor vyuzivat na kupovanie atd. blaznis? Tor je najvacsia snifovacia siet preboha. Ved ti moze niekto pekne zkopcit kartu alebo login a pass na Steam. Na Steame existuju grupy ktore sa tymto zaoberaju a kde si navzajom ludia kupuju. Ja som tak volakedy kupoval GTA IV z UK.

PS: Si si isty ze ti nebezi ten softik na pozadi? Ja ked som ho vypol tak bol vypnuty.
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to vazne?! to som nevedel a dufam ze sa to tam neulozilo alebo co :? nie nebezi vsak som uz odvtedy aj vypol zapol komp a to by nemalo ist, do riti dufam ze to tam nezostalooo :( no napriklad cil mi stahuje cez steam 280kb z 470kb robi to odvtedy od kedy som to svinstvo zapol, nevies ako to zastavit? aby sa mi tu nikto nepripajal alebo co, lebo ja si myslim ze to sa mi tam ip ulozila do databazy alebo ja neviem

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 9:39)
nikto nic? :?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pozri beziace procesy, mozno je na pozadi
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nic take podozrive tam nevidim a uz som ten program vymazal, instalacku to nemalo takze len hodil do kosa a mohlo sa to niekde do windowsu ulozit alebo co?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Vo Win sa zásadne odinštalováva, ináč je problém. Do koša je nezmysel. :)
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

instalacku to nemalo, len som stiahol, rozbalil a spustil. ma sa to aj tak niekde odistalovat? lebo klasicky sa to pochybujem ze dalo ked to nemalo instalacku
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Odinštalácia bežne, ako všetky programy. Cez ovládacie panely je položka aj na odinštalovanie. Spatra neviem ktorá, som v Linuxe. Je to bežná funkcia Win. A dá sa použiť aj free TuneUp http://www.slunecnice.cz/sw/tuneup-utilities/ alebo iné pgm.
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

vieme o co sa jedna lenze henten program sa neinstaloval, iba som rozbalil a spustil takze medzi nainstalovanymi programami atd by to tam nebolo
Napísať odpoveď