Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
za ucelom relativne rychleho ziskania titulu bez prehnanych narokov je to vhodny vyber
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Kto chce sa nieco nauci aj na nie najtazsej skole kto nechce tak ani na tej najlepsej nebude nic vediet len tolko moj nazor 
prosim vas je tu niekto kto studuje STUBA SJF http://www.sjf.stuba.sk/generate_page.php?page_id=4148 mam niekolko otazok moze byt aj SS
-
zeto750
Medium Star
Zdravim
Mam taku otazku prave citam studijny plan na FEI STUBA na roky 2011/2012 a tam je veta:
Ak niekomu zdravotny stav nedovoluje cvicit tak sa tam daju robit vynimky? popripade nahradit telesnu inym predmetom alebo tak nejak?
Nema s tymto niekto skusenosti?
Rad by som to vedel, kedze aj tato skola je jedna z mojich moznosti...
dakujem
Mam taku otazku prave citam studijny plan na FEI STUBA na roky 2011/2012 a tam je veta:
Kód: Vybrať všetko
Na riadne skončenie bakalárskeho štúdia sa zásadne poţaduje získanie 6 zápočtov
z predmetu Telesná kultúraNema s tymto niekto skusenosti?
Rad by som to vedel, kedze aj tato skola je jedna z mojich moznosti...
dakujem
-
mirak2
Hardcore addict
kazda univerzita poskytuje aj take telesne, ktore su vhodne aj pre chorych jedincov, ci uz nejaky turisticky vylet alebo plavaren...
presne tak, ked mas nejake problemy s pohybovym sportom, da sa najst nieco ine..... na FEI "flakaci" chodia napr. na sportovu strelbu, je toho na vyber dost vela takze toho sa neboj 
-
zeto750
Medium Star
Strelba
ta skola sa mi paci stale viac 
Neboj tam si vyberieš čo len chceš. Kamarát mal problém s nohou celý semester tak chodil na Jógu kde sa váľal na žinienke a naťahoval.
pani a damy studuje tu niekto STUBA a je jedno aka fakulta ja by som sa nieco chcem popytat mozme aj tu alebo do sukromnej ale skor do sukromnej ak to teda nie je problem
Chcel som sa opytat ci sa na prijmacky chodi v obleku a tesilakoch ci netreba? Neviem co obliect
-
audiotrack
VIP
nemusíš v obleku
-
D_I_C_K
Light Professional
sorač ja chcem TUKE fei..a stale mi neodpovedali ako to teras mam spraviť? v pondelok sa cyhstam isť konečne overiť kopie maturitneho vysvedčenia a chcem to tam poslať stači uviesť len meno ? oni ma nejak najdu či ešte niečo tam mam pribaliť? ..na internete nič nepíšu a na email neodpovedajú..plus chcem sa spytať idem do zahraničia na skoro celé leto ale neviem čo všetko potrebujem vybaviť teraz? kvoli výške?..mám ešte týždeň kým som na SR a neviem ako to tam funguje? dojde mi njeaké rozhodnutie? a je potrebné isť tam či nie?...myslím na fakultu?..lebo píše že bez prijimačiek tak jak postupovať?...
daval som na FEIku zaloznu a tiez som hladal ze ci tam posielat tu kopiu maturitneho dostal som sa k takemu udaju:
takze prinesies asi az pri osobnom zapise ked ta prijmu aspon ja som to tak pochopil
@audiotrack - dik za info
ZDROJ: http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/uchad ... 12-web.pdfj) V prípade prijatia pri osobnom zápise na štúdium je potrebné ďalej dokladovať získanie úplného stredného
vzdelania alebo úplného stredného odborného vzdelania predložením maturitného vysvedčenia z roku 2011.
takze prinesies asi az pri osobnom zapise ked ta prijmu aspon ja som to tak pochopil
@audiotrack - dik za info
Mozno blba otazka, ale na prijimacie skusky by som mal prist obleceny v obleku? Alebo nic tym nepokazim ak nepridem prave v obleku? Lebo cestovat v obleku by som velmi nerad...
/aha pardon, nepozrel som si predchadzajucu stranu
/aha pardon, nepozrel som si predchadzajucu stranu
-
audiotrack
VIP
dva príspevky dozadu som na to odpovedal preboha. Koľko ľudí sa to tu bude ešte pýtať? Nemusíš na prijímačky chodiť v obleku
-
ekonom_ist
Expert
Zdravim, chcem ist na SPU NR, v utorok mam príjmačky chcel by som sa spýtať či berú do úvahy aj školské výsledky teda maturu a vysvedčenia. Lebo kebyže náhodou pokašlem príjmačky. dik
Beru, ale uplne minimalne. Ak pokasles, zvalcuje ta dalsich 5000 uchadzacov.
-
ekonom_ist
Expert
pekne v prdeli teda . Nemáte nahodou niekto ukážku testov z angličtiny ? chcem vediet asi čo tam je
-
zeto750
Medium Star
Ako je to na FEI stuba s bodmi? viem ze beru podla bodov bez prijimaciek ale cca kolko je potrebnych na prijatie? Neviem ako je to tam cim viac tym lepsie alebo cim menej? + aky koeficient tam maju gymnazia?
Mam to len ako poistku ale zacina ma to zaujimat cim dalej tym viac...
Re: Re: Aka vysoka skola ?
Fakt ludom robi problem nabehnut na web fei a stiahnut jeden pdf dokument? Tam je presny sposob pocitania a zistis, ze viac bodov znamena lepsie umiestnenie v zozname.zeto750 napísal:Ako je to na FEI stuba s bodmi? viem ze beru podla bodov bez prijimaciek ale cca kolko je potrebnych na prijatie? Neviem ako je to tam cim viac tym lepsie alebo cim menej? + aky koeficient tam maju gymnazia?