To čo mam ako ty sedeť celí deň doma ako ty ? ... nesom taki M**** VY****** ako ty vieš ...lekoklatik napísal:Chalan keby som ťa niekedy v živote stretol, tak ti oje*** "ten internet" o hlavu.
Prelož si ty sedliak aspoň názov témy a potom tu retarduj ďalej!
Ty nemáš disgrafiu či čo si to tu trepal, ty si veľmi silne postihnutý, na hlavu padnutý kretén...
ah kks, pred spaním pozerať na hojka bola kedysi zábava...
//to už ani nehovorím že tvoja odpoveď je na spomínanom linku v červenom nad každým fórom.
Teraz si už aj farbo"je*o"slebý? kks ty si moc.
//whatever silma. normalny clovek nemoze byt tak ........y. Ked je ......y, nech si zozenie original. Dovod uz napisal HERO.
//a ako sorry, ale odpoved dostal. Keby napisal "mozes mi to prosim ta prelozit?", tak bez problemov. Ale ked napise ze to tam nie je, ked uz v nazve je jeho otazka, tak pardon, ale nabuduce sa takemu vysrat na hlavu. a uz 10 stran sa tu pyta ako to, preco to, kde to, co to a furt dookola.
Minecraft
Re: Minecraft
Caw pls v minecrafte keď vykopem napr- UHLIE alebo ine suroviny tak mi to nikdi nedá tu surovinu čo vykopem keď vykopem uhlie tak mi ho nedá nevieťe prečo???? Ak to vieťe opraviť povedz te mi prosim
-
Space5800
Medium Professional
Musiš to kopať s krompáčom
No hej ale aj keď kopem s krompačom to nejde
-
Space5800
Medium Professional
A si si istý, že kopeš správnu vec? http://www.minecraftwiki.net/wiki/Coal_%28Ore%29

//zomg nety, ty si pozri na koho citaciu reagujem...
Ty by si mal práveže menej sedieť doma a viac v škole, žeby ťa čosi naučili a aby sme my mali pokojcraftak napísal: To čo mam ako ty sedeť celí deň doma ako ty ? ... nesom taki M**** VY****** ako ty vieš ...
//zomg nety, ty si pozri na koho citaciu reagujem...
JJ viem už som skuseny hráč minecraftu ale toto sa mi stalo prvý krát
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 15:54)
Ale šak čo som za urobil a nechaj tak ja že mi pomožeš ale nechaj tak
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 15:54)
Ale šak čo som za urobil a nechaj tak ja že mi pomožeš ale nechaj tak
Keď to vykopeš, si si istý že spadnutú surovinu aj vezmeš? (presunieš sa k nej/na ňu) ...možno blbosť, ale iné ma nenapadá.
Ak chcem hrat s kamaratom len tak dvaja potrebujem aj tak originalku?? cez hamachi sa da???
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
liMe: Nepotrebuješ. Dá.
Mám menšiu otázočku.
Ak mám rozohraný SP a z neho mapu.
Dá sa tá mapa spustiť aj na MP a dať na server?
Mám menšiu otázočku.
hey ked sa ide pripojiť na server kamarát cez craftbukkit server tak to ukazuje iba connect a to je všetko to prečo? ked mi stímto pomožete tak už tu dlhšie nebudem otravovať
-
lekoklatik
VIP
dá. hoď celú zložku s mapu do zložky kde máš nainštalovaný server94jakub napísal:liMe: Nepotrebuješ. Dá.![]()
Mám menšiu otázočku.
a v "server.properties" dopíš za "level-name=" názov tej zložky.
Napríklad sa tvoja mapa v hre volá jakub, tak pôjdeš do:
C:Users:AppData:.minecraft:save - tu nájdeš názvo zložky (v tomto prípade) jakub
To hodíš teda do zložky kde máš nainštalovaný server
a server.properties edituješ a dopíšeš za za level-name jakub, cize level-name=jakub
hotovo
ani nevies, ako strasne by som ti chcel pomoctcraftak napísal:hey ked sa ide pripojiť na server kamarát cez craftbukkit server tak to ukazuje iba connect a to je všetko to prečo? ked mi stímto pomožete tak už tu dlhšie nebudem otravovať
-
94jakub
Guru wannabe
lekoklatik:
Díky za odpoveď.
Rozpísané ako keby to bolo pre craftak-a.
Díky za odpoveď.
Rozpísané ako keby to bolo pre craftak-a.
zdravím este funguje ten hojko server? rad by som sa pridal k nejakej slovenskej komunite, prislis som to este nehral a rad by som si skusil multiplayer
jj funguje musis mat kupenu no zda sa mi ze sa nieco plati ako na prevadzku servera
zda sa mi ze tam je aj viper1993 skus mu napisat 
info o serveri: http://netvor.sk/~slayter/minecraft/index.php
-
viper1993
Medium Professional
Minecraft
Hej hej server funguje no hosting nieco stoji takze sa plati 1€/mesiac. Hra sa na bukkite s par zaujimavymi pluginmi a server je hybridny creative/survival. Viac info na nasom fore co sem postol GothaR. Ak mas zaujem napis mi a spravim ti ucet a prava.
Nazdar. Chcem sa spýtať, na SP používam TooManyItems. Keď sa prihlásim na server a zabudnem ho vypnúť, je to proti pravidlám? A dávajú sa za to BANy?
-
lekoklatik
VIP
To predsa záleží od pravidiel serveru ktorý navštevuješ...
//ta dokonca
//ta dokonca
To many items na servery nespustis