Vypadavanie signalu - Nokia N95

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Vypadavanie signalu - Nokia N95

Príspevok od používateľa SonyPeto »

ahojte ludia,hladal som tu nejaky cas ci tu nenajdem podobnu temu,zatial nenasiel,opravte ma ak sa mylim a spamujem,to som nechcel ...
Ale rovno ku problemu mam Noki N95 a skratka mi vypadava signal.
Ked som doma tak nemam vobec ziadny,ukazuje mi len 3G a to byvam na dedine,predtym co som mal telefon tak som nemal problem pomaly s plnym signalom, ked sa pohybujem po meste tak mam vacsinou plny ale vela krat sa stane ze mi klesne na 2-3 ciarky,ked som v budove tak mi dokonca vypadne a vypadava uplne aj pocas pohybu v meste,len dam rezim offline a zaroven normal rezim alebo ho restartnem a signal je zase plny,bol som aj v servise,pozrel mi to,nvm co stym robil,slo to ale to som bol v meste,dosiel som domov a zase nic ... Mate stym niekto dake skusenosti prosim ? :( som zufaly :(
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Vypadavanie signalu - Nokia N95

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

na mojej 5530 je to tiez normalna vec, v meste plny signal , dojdem domov a nic, musim behat po dome ked mi niekto vola aby som mal signal a na druhy den na tom istom mieste, kde som predtym nemal signal mam zrazu 3-4 palicky
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Re: Vypadavanie signalu - Nokia N95

Príspevok od používateľa SonyPeto »

PAuLi3 napísal:na mojej 5530 je to tiez normalna vec, v meste plny signal , dojdem domov a nic, musim behat po dome ked mi niekto vola aby som mal signal a na druhy den na tom istom mieste, kde som predtym nemal signal mam zrazu 3-4 palicky
Lenze ja vobec nemam signal v dome a co je horsie ze ani von ked vyjdem pred dom,ked beham po dedine tak aj tak nic,az v meste mam signal a aj tam vypadava ... a ako ty hovoris ze je to normalne tak si myslim ze to nieje normalne,skusal som aj ine karty,ja mam T-mobile,daval som orange aj O2 a vsetko sa tak isto sprava,ja som fakt uz zufaly,neviem co stym mam robit,som skusal aj povodne nadstavenia,aj GSM aj UTMS a vsetko ponadstavovat vseljako,jednoducho nic ...
Napísať odpoveď