Vysoká odozva (PING) - Chello PROBLEM
Vysoká odozva (PING) - Chello PROBLEM
Zdravím. Odkedy mám ineternet Chello, mám strašne vysokú odozvu, v špičke sa CS nedá hrať strašné lagy. Či hrám cez wi-fi alebo cez kábel stále high ping... Pridávam ping na hojko.com. Čo myslíte, čím to môže byť, resp. dá sa to nejako znížiť?? (config.cfg v cs mám riadne nastavený). Inak download speed mám v pohode okolo 9.8Mb/s len stále mám vysokú odozvu. Vopred ďakujem za odpovede.
Re: Vysoká odozva (PING) - Chello PROBLEM
Moze to byt samozrejme sposobene aj providerom, v takom pripade skus napisat do UPC. Ak sa im to nepodari vyriesit, tak na zistenie problemu im povedz, nech daju modem na tyzden sledovat...
Čaute, pridám to sem, takže mám net od UPC 10/1 a v poslednom čase vypadáva, ale po minútke sa opäť nahodí. Dnes sa po výpadku nenahodil tak som vypol a zapol modem (nejaky Arris) a aj router (Zyxel P320W) a potom to išlo. Pred chvíľou to zase blblo ale tak že nechcelo načítať facebook (aj z wowka ma vyhodilo čiže to portom nebude) ale pingovať FB išlo (a myslím že aj skype).
Že by šlo o modem/router? UPC v činžiaku oproti funguje normálne.
Router som už skúšal reštartovať (ale len z vnútra) a po reštarte ukazoval všetky IP (maska,brana...) 0.0.0.0 po par minutach sa to uz nahodilo
Že by šlo o modem/router? UPC v činžiaku oproti funguje normálne.
Router som už skúšal reštartovať (ale len z vnútra) a po reštarte ukazoval všetky IP (maska,brana...) 0.0.0.0 po par minutach sa to uz nahodilo
- Prílohy
-
- 20112113423.png (19.04 KiB) 527 zobrazení
Neviem v com to je, ale v kazdom pripade Ti odporucam trvat na tom, aby Ti modem vymenili. Teraz davaju Motoroly, ktore su omnoho spolahlivejsie a kvalitnejsie.
sry za otvaranie starsej temy, ale nechcel som vytvarat novy topic. od zvysovania rychlosti chello, je tento provider tak zly az to pekne neni. asi 3 mesiace im hlasim, ze pri sustavnom posielani a prijmani packetov (napr. wow, torrenty, klasicky download) sa proste stava ze internet padne na par sekund - nastane 100% packet lost a potom sa zase rozbehne. uz mi vymenili router, merali to asi x krat a nic nenasli, ze vsetko je v poriadku. podla mna tie ich linky proste nezvladaju take rychlosti a preto padnu.
ak by niekto vedel nejake riesenie, tak dajte vediet, inac prechadzam do orange-u.
jedna sa o fiber power 50 u chella, v orange chcem optiku fibernet super
ak by niekto vedel nejake riesenie, tak dajte vediet, inac prechadzam do orange-u.
jedna sa o fiber power 50 u chella, v orange chcem optiku fibernet super