Čaptanie ( Nesprávna chôdza)
Čaptanie ( Nesprávna chôdza)
Hojte.
Dneska som si kúpil nové boty.
Bol som na prechádzke a všimol som si že sa zase na konci podrážky zase trochu ošúchali a viem na 100% že to bolo zase mojím slávnym čaptaním.
Prosím váš neviete poradiť ako sa naučiť poriadne chodiť ?
Ďakujem.
Dneska som si kúpil nové boty.
Bol som na prechádzke a všimol som si že sa zase na konci podrážky zase trochu ošúchali a viem na 100% že to bolo zase mojím slávnym čaptaním.
Prosím váš neviete poradiť ako sa naučiť poriadne chodiť ?
Ďakujem.
Re: Captanie ( Nesprávna chôdza)
Mas nejaky chronicky ortopedicky problem?
Nie niee, som zdravý ao rybka
Len tento problém ma s prepáčením serie, lebo si kúpim aj drahšie botasky a toto na ich kráse moc nepridá.
Kontroluj si chôdzu...časom si zvykneš a prestaneš čaptať...proste si to nacvičuj najprv a časom si to musíš zaužívať..
Tak potom uz len naozaj to, co poradil Sp!rit... Inak existuju specialne topanky, ktore by Ti mozno mohli pomoct aspon ciastocne si navyknut spravne chodit...
Nemas ploche nohy ? 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Popripade do fitka a na tom bezeckom pase proste len chodievaj a sustred sa nato..
Kym nechodis takto, tak je dobre
Kym nechodis takto, tak je dobre
Prepac, ale ak capces tak vobec nie si zdravy ako rybka. To ze sa po pol roku nosenia niekomu topanky vyderu na patach na vnutornej alebo vonkajsej strane je jedna vec a zodratie topanok po par pouzitiach je vec druha. Normalne sa chod poradit s ortopedom - nikdy nevies 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ukaze mi niekto ako vyzera to captanie?
lebo prisambohu neviem si to predstavit? to ako chodis jak tucniak ci ako? (tak podobne chodil moj spoluziak este na strednej)
Re: Čaptanie ( Nesprávna chôdza)
nemôže to byť aj "čaptavými" teniskami? lebo napríklad moja priateľka tak chodí ale len v jedných, čo majú trošku vyššiu pätu, teda vlastne na jednej teniske sa je tá podrážka pri päte nahla, alebo ako to nazvať, tak vyzerá akoby nevedela chodiť ale dá sa s tým chodiť aj rovno, len si musí dávať pozor... a ja som mal tiež také jedny, ale to ešte keď som bol menší, teraz sa mi už dosť dlho nič také nestalo, akurát ich normálne zoderiem...
Re: Čaptanie ( Nesprávna chôdza)
Díky sp!rit
Začal som sa viac sústredieť na to ako chodím a pomáha to. Ďakujem