Robim pre jednu firmu graficke prace, doteraz som pouzival Aviru, ale iba ako firewall.
Ked to sef zistil, preinstaloval mi tu Aviru nanovo, alebo ju len updatoval a nakupil licenciu, to je jedno ale od tej doby
neviem normalne pracovat na PC.
V Managery procesov je zobrazovany AVGUARD.EXE a v stave pokoja je procesor zatazeny tymto jednym suborom na 50%percent ale stabilnych. ak sa nahodou vyvinie mala zataz tak ta sa prejavy od tych 50% percent. A to este Avira neskenuje Disky v pozadi.
nechapem ako moze niekto tak pracovat ze Antivir mu zozerie vacssinu vykona z PC.... a v PC to neni, mam dual Proc, 3500 Mhz 2Gb ram... atd... s tym by fakt nemal byt problem, kedze zvlada viacero spustenych prog ako Corel X3, 3D max 8, Photopaint a Photoshop... a nikdy zadny problem nebol.
Dalsia vec je ze ked chcem otvorit hociaky program, trebarz trivialny Irfanwiev, tak pred otvorenim caka asi 10-15 sec, nezavysle od typu alebo velkosti spustanej aplikacie...
musim za sebou kontrolovat obrazky alebo Pdfka no a na kazdy jeden cakat 30 sec.. no neviem,.. asi ma je***!
ma s tym niekto nejake skusenosti ?
neviem ho ani z procesov odpalit.. Operiacia bola neuspesna... a ani vypnut ho neide... a odinstalovat si to nemozem dovolit kedze na to sefko kupil licenciu..
PLS HEEELP!!