Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
no som rad ze vas tu aspon tolkoto ale citat to vazne nema cenu ja som si sice zvykol citat obsiahle clanky a pod. ale tipujem ze az tak vela noveho nenajdem som zvedavy ake su reakcie okolia ak sa im co i len snazite poukazat(nie ich presviedcat) o neakom alternativnom vysvetleni neakej udalosti - ja alebo skor mna vecina ludi- hlavne rovesnikov neriesi proste nechapu ako mozem mysliet na ine nez sex , alkohol a ine podobne veci...
Čo poviete na tento bullshit ? Ja som sa pobavil riadne.
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/ze-zah ... -to-tvrdi/
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/ze-zah ... -to-tvrdi/
neverím že by dokázali použiť jadrovú bombu... ak aj k niečomu dôjde - to sa nevylučuje nikdy - tak najskôr symbolický útok.
edit:
neverím že niekde použijú jadrovú bombu všeobecne nie len v tomto prípade a zo správ to pravdepodobne nemajú - aj tak k tomu nedôjde - ale ak sa niečo stane niekde inde a v inom čase dajme s mesačným rozdielom tak môžu povedať že to vraveli len elity zmenili zámer kvôli odtajneniu akcie.
edit:
neverím že niekde použijú jadrovú bombu všeobecne nie len v tomto prípade a zo správ to pravdepodobne nemajú - aj tak k tomu nedôjde - ale ak sa niečo stane niekde inde a v inom čase dajme s mesačným rozdielom tak môžu povedať že to vraveli len elity zmenili zámer kvôli odtajneniu akcie.
Tu nejde len o to, či sa ju môžu použiť - môžu, prečo nie ? Tu ide však o tie ďalšie okolnosti v tom článku, hlavne, ako na to prišli. 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na toto napíšem iba: LOL CORBETT.
- Prílohy
-
- TajemstviAmenti.pdf
- (828.56 KiB) 64 stiahnutí
Čo si myslíte o tomto ? Vraj e coli bola vyrobená schválne a schválne takisto rozšírená.
http://warfare.blog.cz/1106/vynoruji-se ... ijela-lidi
http://warfare.blog.cz/1106/vynoruji-se ... ijela-lidi
-
Stoporko
VIP
Myslím si o tom to isté, čo o vtáčej a prasačej chrípke - umelo zmutované/pripravené ochorenia vypustené medzi ľudí. S akým cieľom? Neviem - to je predmetom "konšpirácií" aj pre mňa.
-
P3Bo
Guru wannabe
Všetko je to fajn až dokiaľ nezačal ukazovať prstom.
Mňa by zaujímal názor nejakého odborníka ohľadne baktérie e coli - ako vznikla, ako je možné, že je taká odolná, atď.
Najhoršia skaza súčasného sveta je, že každý hlupák môže blogovať a šíriť voľne svoje nezmysly a nie baktéria e.coli.
Na svete existuje niečo nad 100 antibiotík a mám dojem, že už len 4 z nich sú účinné "na všetko". Drvivá väčšina z tých 100 antibiotík sa už ani len nepoužíva, lebo baktérie sú už dávno odolné. Ako tak využiteľných, je povedzme 20 (nepamätám si presné číslo). Vývoj jedného antibiotika trvá cca 15 rokov.
Mutácie bakteriálnych kmeňov sú na dennom poriadku, nie je to nič výnimočné. Taká malá evolúcia v praxi, keďže ich rozmnožovací cyklus je veľmi rýchly. Vzhľadom na masívnu konzumáciu antibiotík a ich výskyt v enviromente, nie je naozaj žiadne prekvapenie, že sa takéto mutácie vyskytujú, ba naopak s absolútnou istotou vám môžem zaručiť, že podobných vecí bude s časom len a len pribúdať.
Pokiaľ ide konkrétne o e.coli. Epidémie a myslím, že väčšie ako je táto sa už vyskytli tuším v Japonsku pred pár rokmi. Kmene tejto baktérie sú bežne prítomne v črevách zvierat aj ľudí, teda majú ideálne podmienky pre mutácie odolné na antibiotiká. Je vylúčené aby takú sprostosť niekto vyvíjal v labáku. To je kravina ku ktorej sa neoplatí vyjadrovať. Zvlášť v situácii keď tu naozaj nie je žiaden fundovaný odborník len kŕdeľ splašených sliepok, čo si budú vymýšľať piatu cez deviatu.
Epidémia bude skôr či neskôr zažehnaná. Najneskôr cez zimu hahah
Ale treba Vás pochváliť, v šírení paniky si zatiaľ istý typ jedincov pravidelne plní svoju úlohu a to kde sa len dá. V Rakúsku sa z toho dostala 82 ročná babička. Veľmi by som si prial aby vás všetkých mala možnosť kopnúť do zadku.
Na svete existuje niečo nad 100 antibiotík a mám dojem, že už len 4 z nich sú účinné "na všetko". Drvivá väčšina z tých 100 antibiotík sa už ani len nepoužíva, lebo baktérie sú už dávno odolné. Ako tak využiteľných, je povedzme 20 (nepamätám si presné číslo). Vývoj jedného antibiotika trvá cca 15 rokov.
Mutácie bakteriálnych kmeňov sú na dennom poriadku, nie je to nič výnimočné. Taká malá evolúcia v praxi, keďže ich rozmnožovací cyklus je veľmi rýchly. Vzhľadom na masívnu konzumáciu antibiotík a ich výskyt v enviromente, nie je naozaj žiadne prekvapenie, že sa takéto mutácie vyskytujú, ba naopak s absolútnou istotou vám môžem zaručiť, že podobných vecí bude s časom len a len pribúdať.
Pokiaľ ide konkrétne o e.coli. Epidémie a myslím, že väčšie ako je táto sa už vyskytli tuším v Japonsku pred pár rokmi. Kmene tejto baktérie sú bežne prítomne v črevách zvierat aj ľudí, teda majú ideálne podmienky pre mutácie odolné na antibiotiká. Je vylúčené aby takú sprostosť niekto vyvíjal v labáku. To je kravina ku ktorej sa neoplatí vyjadrovať. Zvlášť v situácii keď tu naozaj nie je žiaden fundovaný odborník len kŕdeľ splašených sliepok, čo si budú vymýšľať piatu cez deviatu.
Epidémia bude skôr či neskôr zažehnaná. Najneskôr cez zimu hahah
Ale treba Vás pochváliť, v šírení paniky si zatiaľ istý typ jedincov pravidelne plní svoju úlohu a to kde sa len dá. V Rakúsku sa z toho dostala 82 ročná babička. Veľmi by som si prial aby vás všetkých mala možnosť kopnúť do zadku.
-
Stoporko
VIP
Nie som odborník na mikrobiológiu a ani sa do takej role nestaviam. Nevšimol som si, že by si sa pôvodne pýtal na názor odborníka. Počas štúdia som mal len 2 semestre mikrobiológie a virológie a semester patogenézy vírusových nákaz. Preto na základe svojich doterajších vedomostí súhlasím s tým, že tie ochorenia majú umelý pôvod, resp. boli v labáku upravené.
skús www.fns.uniba.sk biologická sekcia, katedra mikrobiológie a virológie: http://www.fns.uniba.sk/index.php?id=kmv nakontaktuj sa na niekoho z nich a spýtaj sa ich - to sú odborníci v danej oblasti
skús www.fns.uniba.sk biologická sekcia, katedra mikrobiológie a virológie: http://www.fns.uniba.sk/index.php?id=kmv nakontaktuj sa na niekoho z nich a spýtaj sa ich - to sú odborníci v danej oblasti
dik za citanie, je to zmes viacerych veci..slay napísal:Ľuďom začína už pekne *ebať.. tie konšpirácie sú zo dňa na deň lepšie. Toto je fakticky zlatý klinec. Stačí prečítať úvod. Ale neodporúčam pri tom nič piť, lebo vám to vytryskne z nosa rovno na klávesnicu a monitor.
napis prosim Ta ako to "j*be Tebe" a objasni mne nevediacemu prosim situaciu ludstva,zeme a historie tak ako ju vidis Ty - urcite mas nieco jednoduche a logicke co mozes samozrejme ako vedecky zalozeny clovek podlozit doveryhodnymi dokazmi najlepsie z historickych knih ktore uuuurcite nikto nepisal tak ako sa mu to hodilo (ked teda pripustime fakt ze historiu pisu vitazi)
kym clovek nepripusti ze sa sam moze mylit, nemal by cakat ze ho iny otvoreny clovek bude brat vazne..
co je tvojim cielom v diskusii? zosmiesnovat? hladat? honit ego? skus uprimne, a mozno bude stacit ked si odpovies len sam pre seba..
peace&out
-
Stoporko
VIP
Slay - len pre upresnenie, keďže si napísal poloprávd, resp. si veľmi mlžil. Pokiaľ mi je známe (ako ma to učili), tak v svetových zásobách je malá skupina antibiotík, ktoré sú vyvinuté a pripravené na použitie, no je prísny zákaz ich používať práve kvôli tomu, aby bola nejaká záloha "ak sa nájde superrezistentná baktéria voči tomu čo máme teraz." Potom je tu ale otázka: prečo sú na tú baktériu úmrtia, keď máme v skladoch tieto núdzové lieky?
Ohľadom mutácií baktérií - je super, že si nám to tu napísal. Obohatil si toto fórum o naprosto zbytočnú informáciu, keďže o vzniku rezistentnosti baktérií pomocou výmeny "doplnkových informácií" sa učí už na strednej škole. No zabudol si na to, že aby si dokázal nájsť baktériu rezistentnú na množstvo súčasne používaných antibiotík, tak sa jedná o dlhý proces práve z dôvodu, že tieto antibiotiká sa len tak neváľajú po ulici tesne vedľa seba na povrchu agarovej živnej pôdy.
Prosím si tvoje argumenty, prečo takáto baktéria nemohla vzniknúť v labáku - priamu odpoveď, žiadnu protiotázku. Vecné argumenty. Inak len mlátiš slamu.
Ohľadom mutácií baktérií - je super, že si nám to tu napísal. Obohatil si toto fórum o naprosto zbytočnú informáciu, keďže o vzniku rezistentnosti baktérií pomocou výmeny "doplnkových informácií" sa učí už na strednej škole. No zabudol si na to, že aby si dokázal nájsť baktériu rezistentnú na množstvo súčasne používaných antibiotík, tak sa jedná o dlhý proces práve z dôvodu, že tieto antibiotiká sa len tak neváľajú po ulici tesne vedľa seba na povrchu agarovej živnej pôdy.
Prosím si tvoje argumenty, prečo takáto baktéria nemohla vzniknúť v labáku - priamu odpoveď, žiadnu protiotázku. Vecné argumenty. Inak len mlátiš slamu.
Skús sa opýtať konkrétnejšie. Lebo ja skutočne neviem ako sa dá opísať situácia ľudstva, zeme a histórie v príspevku na fóre.spermia napísal:objasni mne nevediacemu prosim situaciu ludstva,zeme a historie tak ako ju vidis Ty - urcite mas nieco jednoduche a logicke co mozes samozrejme ako vedecky zalozeny clovek podlozit
Skús mi povedať, čo konkrétne je polopravda z toho čo som napísal a v čom som mlžil. Všetko na čo sa pýtaš máš už v mojom príspevku.Stoporko napísal:Slay - len pre upresnenie, keďže si napísal poloprávd, resp. si veľmi mlžil. Pokiaľ mi je známe (ako ma to učili), tak v svetových zásobách je malá skupina antibiotík, ktoré sú vyvinuté a pripravené na použitie, no je prísny zákaz ich používať práve kvôli tomu, aby bola nejaká záloha "ak sa nájde superrezistentná baktéria voči tomu čo máme teraz." Potom je tu ale otázka: prečo sú na tú baktériu úmrtia, keď máme v skladoch tieto núdzové lieky?
Tá malá skupina - to sú zhruba tie 4 maximálne 5 o ktorých som hovoril. A používajú sa vo výnimočných prípadoch. Napr. Tetracyklín bol dlho hviezda, ale už nie je a tiež patril do zálohy.
Úmrtí je doposiaľ pokiaľ viem 25 z 2500 infikovaných. To nie je zase taká tragická štatistika. Navyše špeciálne lieky sa už používajú na liečbu týchto ľudí.
Kmeň e.coli je rozšírený v črevách ľudí aj zvierat. Ľudia aj zvieratá pokiaľ viem dostávajú antibiotiká pravidelne odkedy sa vynašli. Rezistentných druhov baktérií je v súčasnosti viac než dosť, e.coli nie je žiadna výnimka. Zlatý streptokok je tak isto rezistentný voči asi všetkému, a vyskytuje sa bežne v steroch z nemocníc, má ho plno ľudí, kvôli komplikáciám s nim umierajú, sám o sebe ale asi už nie je na toľko zaujímavý aby ľudia ako ty šmelili a šírili panické správy o tom, že ho niekto vytvoril v laboratóriu.
Prečo si myslím, že e.coli nebola vytvorená v labáku? Lebo podľa mňa tomu nič nenasvedčuje. Na základe čoho to tvrdíš? Že je rezistentná? A čo tie tisíce ďalších rezistentných, tie tiež niekto utvoril? Navyše ak si mal mikrobiológiu a poznáš mechanizmus vzniku rezistencie, tak nechápem čo ti príde konkrétne na tejto baktérii nezvyčajné. Aké sú ďalšie argumenty pre podporu teórie o jej laboratórnom vzniku? No žiadne.
Epidémie e.coli boli aj v USA aj v Japonsku, tam dokonca myslím bolo infikovaných 10 tis ľudí. Odzneli. Nikto z toho nerobil NWO agendu.
Nadávate na média, ako manipulujú aké sú ľudia ovce, ale vy ste tí prví v rade, vy prví sa necháte zpanikáriť a zmanipulovať a ako splašené kurence šírite paniku ďalej a vyslovene búrite lepením konšpiračiek ľudí, a je jedno či je to téma e.coli alebo iná. Všade robíte to isté ako zmyslov zbavení. Táto epidémia odzneje ako tie pred tým. Ukľudni sa a choď sa vyspať.
-
Stoporko
VIP
Slay, prečo si myslím, že pochádza z labáku?
Pretože, keby ako ty tvrdíš, pochádzala z našich čriev (tak vyznieva tvoj príspevok): postup jej mutácie by bol nasledovný - Chceme dosiahnuť superbaktériu, nazvime ju X. Človek má "zdravú" ekoli v tele, dá si širokospektrálne antibiotiká, ktoré by nejakým spôsobom dokázali atakovať aj mikroflóru v čreve (čo nie je až tak bežný jav ako sa zdá, najme pri ústnom podaní liečiv). Predpokladajme teda, že sa tie lieky do čreva dostanú a vyhubia tam 99.999999% všetkých mikroorganizmov. Prežije pár rezistentných kolónií, nazvime ich A. Človek následne musí zjesť "bio" jogurty, aby sa mu črevná "klíma" dala doporiadku. Tým počet ekoli v čreve drasticky stúpne (keďže ich príjme potravou!) v porovnaní s rozmnožením skupiny A. Tento istý človek si následne musí v pomerne krátkom čase (aby mu daná A v čreve nevyhynula) dať iné silné antibiotiká, ktoré sa taktiež pomerne zázračne dostanú aj do čreva. Tam opäť vyničia 99.99999% populácií, vrátane 99.999999% A. Takže v črevách ostane pár kolónií odolných voči druhému antibiotiku, pričom len malé percento z nich je súčasne odolných aj voči prvému antibiotiku - túto skupinu nazvime B. Teda v čreve sú dve skupiny - B a skupina odolná len voči druhému antibiotiku. Daný človek, aby si obnovil črevnú "klímu" opäť zje nejaké tie probio-jogurty a podobne (keby ich nezjedol a neobnovil si črevnú mikroflóru "zvonka" a nechal to len na prirodzené množenie baktérií v čreve, tak kým by sa pomnožili, umrie - nie sme schopní bez nich dlhodobo prežiť). Takže v črevách má naša pokusná osoba maličké percento B, maličké percento skupiny rezistentnej len proti druhému antibiotiku a obrovskú masu normálnych ekoli. Rýchlo si musí dať ďalšie antibiotikum (ktoré opäť zasiahne aj mikroflóru v čreve). To vyničí 99.9999999% všetkých ekoli, prežijú len voči nemu rezistentné. Ten mikrozlomok percenta sa skladá z nasledovných skupín: ekoli rezistentné len voči antibiotiku 3, ekoli rezistentné voči antibiotiku 2 a 3 a konečne nami preferovaná skupina rezistentná voči antibiotiku 1, 2 a 3. Tento postup viackrát opakujeme. Vidíme, že nami preferovaná skupina sa stále zmenšuje a po niekoľkých "riedeniach" dostávame prakticky bezvýznamnú populáciu jedincov.
Snáď je to pochopiteľne napísané.
(samozrejme, niekto môže namietnuť, prečo tomu človeku nedáme všetky antibiotiká naraz? Ak by sme to spravili, prežije skutočne len nami preferovaná výsledná populácia, ktorej veľkosť bude ale rovnaká alebo MENŠIA ako v prvom spôsobe "prípravy." To znamená, že ten človek je ohrozený na živote. Preto žiadny lekár nepredpíše súčasne veľa antibiotík - hrozí totálna likvidácia mikroflóry. Takže tento spôsob prípravy už nemôže vzniknúť "náhodne" - tá istá osoba v priebehu času zje rôzne antibiotiká - ale ide o zámernú prípravu rezistentnej baktérie. No namiesto petriho misky sa použilo ľudské črevo.)
Pretože, keby ako ty tvrdíš, pochádzala z našich čriev (tak vyznieva tvoj príspevok): postup jej mutácie by bol nasledovný - Chceme dosiahnuť superbaktériu, nazvime ju X. Človek má "zdravú" ekoli v tele, dá si širokospektrálne antibiotiká, ktoré by nejakým spôsobom dokázali atakovať aj mikroflóru v čreve (čo nie je až tak bežný jav ako sa zdá, najme pri ústnom podaní liečiv). Predpokladajme teda, že sa tie lieky do čreva dostanú a vyhubia tam 99.999999% všetkých mikroorganizmov. Prežije pár rezistentných kolónií, nazvime ich A. Človek následne musí zjesť "bio" jogurty, aby sa mu črevná "klíma" dala doporiadku. Tým počet ekoli v čreve drasticky stúpne (keďže ich príjme potravou!) v porovnaní s rozmnožením skupiny A. Tento istý človek si následne musí v pomerne krátkom čase (aby mu daná A v čreve nevyhynula) dať iné silné antibiotiká, ktoré sa taktiež pomerne zázračne dostanú aj do čreva. Tam opäť vyničia 99.99999% populácií, vrátane 99.999999% A. Takže v črevách ostane pár kolónií odolných voči druhému antibiotiku, pričom len malé percento z nich je súčasne odolných aj voči prvému antibiotiku - túto skupinu nazvime B. Teda v čreve sú dve skupiny - B a skupina odolná len voči druhému antibiotiku. Daný človek, aby si obnovil črevnú "klímu" opäť zje nejaké tie probio-jogurty a podobne (keby ich nezjedol a neobnovil si črevnú mikroflóru "zvonka" a nechal to len na prirodzené množenie baktérií v čreve, tak kým by sa pomnožili, umrie - nie sme schopní bez nich dlhodobo prežiť). Takže v črevách má naša pokusná osoba maličké percento B, maličké percento skupiny rezistentnej len proti druhému antibiotiku a obrovskú masu normálnych ekoli. Rýchlo si musí dať ďalšie antibiotikum (ktoré opäť zasiahne aj mikroflóru v čreve). To vyničí 99.9999999% všetkých ekoli, prežijú len voči nemu rezistentné. Ten mikrozlomok percenta sa skladá z nasledovných skupín: ekoli rezistentné len voči antibiotiku 3, ekoli rezistentné voči antibiotiku 2 a 3 a konečne nami preferovaná skupina rezistentná voči antibiotiku 1, 2 a 3. Tento postup viackrát opakujeme. Vidíme, že nami preferovaná skupina sa stále zmenšuje a po niekoľkých "riedeniach" dostávame prakticky bezvýznamnú populáciu jedincov.
Snáď je to pochopiteľne napísané.
(samozrejme, niekto môže namietnuť, prečo tomu človeku nedáme všetky antibiotiká naraz? Ak by sme to spravili, prežije skutočne len nami preferovaná výsledná populácia, ktorej veľkosť bude ale rovnaká alebo MENŠIA ako v prvom spôsobe "prípravy." To znamená, že ten človek je ohrozený na živote. Preto žiadny lekár nepredpíše súčasne veľa antibiotík - hrozí totálna likvidácia mikroflóry. Takže tento spôsob prípravy už nemôže vzniknúť "náhodne" - tá istá osoba v priebehu času zje rôzne antibiotiká - ale ide o zámernú prípravu rezistentnej baktérie. No namiesto petriho misky sa použilo ľudské črevo.)
-
P3Bo
Guru wannabe
prišiel čas zahrať si pandemic
http://www.crazymonkeygames.com/Pandemic-2.html#game
Uvedomuješ si slay že si neodpovedal na stoporkovu otázku. : P
Odpoveď na ňu znie že mohli ju vyrobiť aj labáku prečo nie ?
http://www.crazymonkeygames.com/Pandemic-2.html#game
Uvedomuješ si slay že si neodpovedal na stoporkovu otázku. : P
Odpoveď na ňu znie že mohli ju vyrobiť aj labáku prečo nie ?
najhorsie na tychto "epidemiach" su media, ktore tieto problemy prehnane nafukuju. kedysi to bolo BSE, potom vtacia chripka, nedavno zase prasacia. pritom viac ludi od zacatia medialneho humbugu ohladom jednotlivych vymenovanych, az po koniec zomrelo viac ludi na obycajnu chripku. nedokazem potvrdit ani vyvratit niekomu, ci su tieto bakterie vyrobene v laboratoriach, no relevantny argument som v tomto smere este nepocul, takze zostavam skepticky - zvlast kvoli tomu ze tato posledna ohrozuje europske polnohospodarstvo, ohladom ktoreho je EU az prehnane protekcionicticka...
Nečítal som vaše príspevky, tak sa ospravedlňujem. Koľko úmrtí si vyžiadala baktéria e coli? Nedávno to bolo "smiešnych" 22. Dnes to je možno o pár čísel viac, ale opýtam sa, ... koľko ľudí umrie denne na "blbú" chrípku? BSE, váčia či prasacia chrípka - akési mediálne fámy, ktoré netreba riešiť. A čo sa týka toho, ako ten vírus prišiel? Som zástanca teórie manuálneho vytvorenia a vypustenia, ako dôvod vidím najbližší peniaze (celé nemecko vykupuje lekárne a nemocnice, siaha po antibiotykách, atď...). Ak sa vám zdá môj názor smiešny, tak sa smejte a napíšte svoj.