heh no..nie som ako niektori redaktori, ktori aj po prevezeni vo fabii htp musia povedat: "..ale nie je to zle auto..". A v testoch a recenziach sa nie vzdy dozvies, to, co ta zaujima. Preto som pisal, ze ak niekoho nieco konkretne zaujima, tak to mozem pozriet.hojko napísal:Sorry, ale ak by ma nieco zaujimalo, tak sa pozriem na recenzie a autoweby
najviac asi e klasse coupe. Mozno niekto nevie, ale je to postavene na zaklade c klasse w204. Malo to adaptivne tlmice, cize na hrbolatej ceste sa automaticky prisposobili a zmakli, na kvalitnych, nerozbitych cestach jemne ztuhli. Motor bol este ten slabsi 350 CDI. Mal okolo 230k. Na to, ze to bol diesel, tak v aute bolo neuveritelne ticho, aj pri dialnicnych 180 km/h sa dalo v klude rozpravat v aute. Odhlucnene na jednotku. Ked som uz pri interieri, tak neda mi nespomenut vynikajuce sedacky s dobrym bocnym vedenim. Motor sa neda porovnat s vyhonenymi stvorvalcami ako 250 CDI. Necaka ta ziadna hluchota(aj ked tam je nejaka, ale v porovnani so spominanou 250kou, ako keby ani nebola) v nizkych otackach a potom kopanec. Keby som ho kupoval, tak asi s benzinovym 3,5 vzhladom na moj najazd a kratke trasy.hojko napísal:Ktore z tych aut sa ti najviacs pozdavalo pohodlim a jazdnymi vlastnostami???
ale najviac som sa tesil na SLK. Isiel som s nim najkratsiu trasu, ale pocity aj tak dost zle. Mozno to bolo motorom, ktory bol 1,8 biturbo v spojeni so 7G tronic. Motor neskutocne hlucny, som si myslel, ze to je diesel a ten prejav... na zaplakanie. Som cakal, ze tie dve turba nejako pohltia tu turbo dieru, ale opak bol pravdou. Cize asi rozumnejsia volba by bola asi 350ka. Ale je to take pozerske auto. So stiahnutou strechou by som odporucal ist len po meste a pri nizkych rychlostiach. Na okreskach a dialniciach strechu urcite zatiahnut. Taka E93(aj ked to nie je priama konkurencia pre slk) je v tomto na tom lepsie.
mozno ma este nieco napadne, tak potom doplnim.