Slúchadla značky "Bose"

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Slúchadla značky "Bose"

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravim, mate niekto skusenost s touto znackou sluchadiel? Pripadne so sluchadlami? Planujem kupit konkretne tento model z Alzy: http://www.alza.sk/bose-triport-in-ear- ... k&IDP=1494

Vopred vdaka :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Slúchadla značky "Bose"

Príspevok od používateľa jarda.j »

BOSE je v elektroakustike na špici, počul som niekoľkoráz ich bedne.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Bedne sice ano, s tym suhlasim, ale sluchadla su bieda. Kvalita zvuku ani zďaleka nezodpoveda cene a to plati pre všetky modely. Vyrazne prebasovane, basy prekryvaju ostatne pasma, ktore su tak pod hrubou dekou. A aj to tie basy nie su bohvieko kvalitne. Aby to nevyznelo inak, tie sluchadla nie su sami osebe zle, ale konkurencia v podobnej cene je uplne inde. Proste nehraju ani zďaleka za 100€. Je to skôr o dizajne a o značke ako o zvuku. O sluchadlach v cene okolo 100€ sa tu už pisalo viackrat. Ak chceš za 100€ naozaj adekvatny zvuk, pozri do tohto vlakna: http://www.hojko.com/sluchadla-do-vlaku-t159341.html. Tam som odporučal konkretne modely, ktore v tejto cene stoja za to.
macnet
Expert
Expert

Príspevok od používateľa macnet »

BOSE su fakt nadpriemerne sluchadla, mal som moznost otestovat niektore, ale takmer mi oci vypadli, ked som videl cenu. Velky nepomer ceny / kvality hovori v ich neprospech.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Sluchadlá nesledujem, a mám jedny staršie kvadro KOSS phase/2+2 programmer, ale to je ozaj iba na doma, s ovládačom.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tie sluchadla su z doby, kedy ešte Koss vyrabal kvalitne hrajuce sluchadla. Pekny kusok. To sme ale krapet OT.
Napísať odpoveď