Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

dzuri
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa dzuri »

Nadal kurz do 1.33 a Bryan B./Bryan M. do 1.29
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

tak nejako, dufal som ze to bude aspon 2 ako zvyknem vacsinou podavat alebo bolo to 1.7 takze 17 €, dal bysom viac ale bolo to mojich poslednych 10€ na bwine :D ale aj 7ecok potesi :P...inac zatial mam percentualne asi 90% uspesnost na tiketoch s 2 zapasmi a vyslednym kurzom 2
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsak si nemohol vyhrat za 10 viac ako 12.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

hojko napísal:Mam pocit, ze to co si vcera ci predvcerom vyhral, tak si dnes uz stihol prehrat :)
Tiež som si to všimol, čo vyhral, tak prehral a ešte išiel aj do debetu....výsledok bezhlavého podávania, bez rozmýšľania...

Väčšinu príspevkov by som odporúčal zmazať, pretože už to tu vyzerá ako nejaká odroda pokecu...deti sem idú s každou hlúposťou, príspevky typu "môže byť" si môže DETI (aj ked máte dne sviatok) strčiť....áno, presne tam, do riti !!!

Ja som si dnes trošku zapol ifortuna.sk a vybral som si rozumne :)

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... SW4l7Bc%3D

aj ked v 2/4 Nymburk prehrával o nejakých 10 bodov istý čas, ale Prostejovu sa vyfaulovali dvaja zo základu a išli dole vodou...

btw. Návrh č. 2 - Chcel by som do pripomienkoveho konania posunúť návrh ohľadom dočasného ZAMKNUTIA témy Stávkovanie, pretože tie príspevky, ktoré sem poniektoré decká dávajú ma už začínajú štvať, a nebojím sa použiť expresívnejšie vyjadrenie, že ma už serú...Tak žiadam príslušných moderátorov aby sa k tomu vyjadrili a prijali rozumne riešenie....vopred vdaka :-)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:vsak si nemohol vyhrat za 10 viac ako 12.
co tak zopakovat si matiku? ;)
10x1.7
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

docasne uzamknute, precitajte si JOSEho posledny prispevok a po odomknuti ak sa budu podobne prispevky opakovat tak to bude ban do temy
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Suhlasim s tym co napisal JOSe. Pravidelne tuto temu sledujem, no v poslednom case tu vidim len same dristy od dzuriho, 17 atd... s tym, co kto dnes podaval, ci moze byt atd..., tikety za euro a vyhra miliarda - to proste nie je stavkovanie, to je zbytocne minanie penazi. Ked niekoho vidim, ze poda za 50 centov tiket a chce vyhrat 500 eur, tak je zbytocne to divat, rovno ten tiket chytit a hodit do kosa. Asi bude vhodne popremyslat o zavedeni pravidiel pre tuto temu, nemam problem to tu 2x za den skontrolovat a precistit, pripadne niektorym "spammerom" zakazat vstup do tejto temy.

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 14:21)
Vzhladom na bordel, ktory sa tu zacal v poslednom case hromadit a o ktorom sa pisalo vyssie, tak tato tema bude podliehat nasledovnym pravidlam:
1. Prispevky s obsahom, kto by co dnes podal budu zmazane.
2. Prispevky s par centovymi, resp. eurovymi stavkami a velkym poctom zapasom, teda bezhlave a zbytocne tikety budu zmazane.
3. Prispevky s obsahom, ktory je zbytocny, urazlivy alebo nezmyselny, tak taketo prispevky budu vymazane.

Velmi rad vsak uvidim prispevky, kde vidiet odbornost a znalost pri stavkovani, napriklad od uzivatelov J.O.S.E, Sagittarius a pod. Naopak, moze sa stat, ze uzivatelom, ako napr. dzuri, bude pristup do tejto temy zablokovany.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ešte otázka z mojej strany, nemohli by ste pridať pravidlá do prvého príspevku? a nie len odkaz na ne?
a nemohol by sa do prvého príspevku pridat stránky zamerané na neake analýzy? väčšine uživateľov to chýba. Napr ja osobne veľmi rad čítam analýzy na stránke http://www.elite-tip.com/?cat=Tips&id=Show&sub=Common , či by sa nemohol spraviť taky menší zoznam stránok zameraných na analýzy tipy a podobne.
Všetko z mojej strany :)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Do googlu napriklad "vancouver boston game 4 betting tips" a mas analyz kolko len chces :)
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mfp napísal:Do googlu napriklad "vancouver boston game 4 betting tips" a mas analyz kolko len chces :)
no na takú česku a slovenskú ligu ti ich vyhodí fakt strašne veľa...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ty sem budeš asi stále hádzať každý tvoj tiket, či už výjde alebo nie, že? :roll:
Empatik
Medium Star
Medium Star

Je to téma stávkovanie ?
Bolo tu písané - že sa tu nemajú objavovať hlúpe tikety . Nedávam sem každý , iba s väčšou čiastkou . Stávkovanie ako také , by sa tu malo rozoberať , tak sem hodím aj nejaký ten tiket .
whini
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa whini »

LIVE Stávka https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1344524400/6885 :)

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2011, 10:44)
Inak k tým pravidlám. Môže mi to byť osobne fuk, ale raz je to téma o stávkovaní tak je to téma o stávkovaní. Nikto si sem nepríde pokecať o počasí a ani o tom ako sa v piatok opil v krčme. To, že niekto dáva tiket za euro a druhý (dôležitejší) nejde pod 10 euro je podľa mňa jedno. Keď, to chcete obmedziť tak nech sem dávajú iba výherné tikety. Otázka čo ide k to dnes dať podľa mňa nie je scestná, ak je doplnená o dáke info toho čo ide dať dnes autor príspevku. Raz je to fórum o stávkovaní tak ozaj neviem či očakávate. Samozrejme, že sa tu nájde aj niekto, kto nie je tak zbehaný v stávkovaní, nemá taký prehľad a tak sa chce poradiť. Súhlasím, že otázky tipu " Dajte dáky tip, lebo neviem čo by som dal" sú zbytočný spam. Mi to príde ako by ste to chceli vyčistiť iba na úroveň "profesionálneho" stávkovania a ostatný nech si trhnú labou. OK fórum je to vaše a pravidlá si môžete určovať vy, ale v tom prípade si nechajte otvorenú tému len pre vybraných ľudí a máte pokoj od tých čo stávkujú za 0.60€. Inak sa to dá prirovnať ku príkladu, že do krčmy nemôžete prísť na jedno pivko, bo zbytočne "spamujete" zahlcujete miesta tým, čo prišli prepiť 20€.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

s týmto súhlasím, vo fortune boli za apríl tikety podané za 1€ a vyhrali tam 4000€, s takýmto tiketom by som sa určite prišiel pochváliť hoci bol za 1€, umenie nie je podať za 1000€ a vyhrať 1010€ ale skôr chytiť veľa zápasov s veľkým výsledným kurzom
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Luigy88 »

Cistocne suhlasim s whini m , forum je tu pre to aby sme sa poradili , davat sem vcerajsie tikety a pysit sa ze pozrite kolko som vyhral je zbytocne....
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

whini: O tom to práve bolo. Hlavne sa zbaviť takých príspevkov. Veď napr. aj 10 strán v každom príspevku aspoň 1 tiket a väčšina tiketov bola pochybných, buď za 1 euro alebo zase také kombinácie zápasov, ktoré nemajú šancu nikdy vyjsť, také ligy, čo ich ten tipujúci nikdy nevidel. Potom komentovanie skoro až každého prdu v týchto zápasoch (no pravdaže už skôr pri tých známejších, priebeh zápasu 3. fínskej ligy sa komentuje ťažko :D ) a atď. Takéto tikety sú pri najmenšom zbytočné a už totálne nezmyselné je ich sem uverejňovať (pravdaže ak nebudú náhodou výherné, taký tiket s výhrou 400 € aj za 1 € by už bol v celkou zaujímavý, lenže taký som tu ešte od žiadneho užívateľa nevidel (aspoň nie jeho vlastný)). Ale diskusia o tipovaní nie je len o tiketoch, veď sa dá diskutovať napr. o tipoch bez toho, aby niekto ukazoval tiket, resp. uverejňoval koľko staví. Ale nie tak, že čo by ste tipli dnes, ale napísať tak 1-2 tipy, najlepšie aj s pokecom a baviť sa o tom. Otázka o tom, čo by si ste tipli, by sa dala zniesť napr. nejako takto:

otázka: Dnes sa začína TdF, čo si myslíte o jeho priebehu?

odpoveď: Na víťaza je veľký favorit Contador, sekundovať mu môže tak Andy Schleck. Peter Velits môže byť v TOP 10. Zelené tričko by mohol získať Cavendish, ak dôjde do Paríža... (berte s rezervou bol to len príklad a do TdF je ešte ďaleko)

A s tou krčmou to bol podľa mňa zlý príklad. Napr. nemusíte za každú cenu niečím prispieť sa prísť pozrieť, prečítať, a keď momentálne nemám, čo ponúknuť, tak sa aspoň nechám inšpirovať, ak je čím. :) No a ešte sú tu rady, pri rôznych problémoch (moneybookers, problémy so stávkovými kanceláriami, atď.).
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Som rad, ze sa to tu konecne aspon trochu upratalo. Prestal som sem chodit, lebo to nemalo vyznam, aj napriek dobre mienenym radam, DETI podavali ako chceli a za*ierali temu. Takze thumbs up
Empatik
Medium Star
Medium Star

Whini : Vo všetkom s Tebou súhlasím , ale jedna vec tu je . Je pekné , že sem ľudia hodia tiket za 50 centov , ale to , že je tam 16 zápasov a čudujú sa , že im pár ušlo , to tu prekáža .

Na dnes by takéto niečo nebolo zlé -

TIKET č. 1 - http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... DOTx59I%3D

TIKET č. 2 - http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... WKJYfIU%3D

TIKET č. 3 - http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... KmtCIQE%3D
Zamknuté