Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja by som to nepovolil, pretoze uz momentalne je ta miera "nasypanosti" podla mna strasne vysoka, v profi sporte (teraz hovorim co sa tyka hlavne mma, kedze v tom asi ako v jedinom odvetvi sportu mam ako tak lepsi prehlad, inak nie som fanusik pasivneho sportu) je nasypany kazdy, podla mna, uz to sklzlo do takej urovne, ze musia sypat aj ti geneticky najobdarenejsi borci, pretoze kazdy priemerny bojovnik sa proste dokaze dosypat na ich uroven tak aby si oni mohli udrzat svoj standard (a pracu ktora ich zivi) a vyrovnali ten rozdiel...keby sa sypky zrusili uplne posunulo by sa to na uplne iny level, kedze dnes su sice slabe (močove) ale predsa nejake testy a sypky s dlhsim retazcom ktore ostavaju v tele dlhsiu dobu sa neberu, lebo by sa na ne doslo, keby sa aj tie povolili dostalo by sa to vyslovene na uroven freak show á la alistair overeem, ktory v turnaji K1 kde neboli testy mal asi o 15kg cistej hmoty viac ako v turnaji mma ktory sa konal o nejake tri-styry tyzdne neskor s testami na rozbor moči, co bola vyslovene parodia ... samotna sypka uz zo sportu berie to "pravé" odveke zápolenie kto je lepsi a presuva ho do polohy kto ma za sebou lepsi lekarsky team a farmaceutickeho dodavatela s cistejsou latkou ktora sa skor vstrebe a zanecha stopy kratsie a teda ju mozno brat dlhsie pred testami...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ColdRain

asi robis taibox alebo nieco podobne? podla mna su vsetcia nasypany, staci ked clovek vidi tie ramena, chrbat to proste neverim ze sa to da dosiahnut v tak kratkom case naturalnou cestou. To je jak syn mojej susedky, ktory chodil este na strednu a v priebehu neceleho roka sa z neho stal fakt ze nabuchanec- to sa prirodzene neda..Viem to trochu posudit, pretoze cvicim uz dost dlho a viem coho su legalne suplementy schopne a coho uz nie. Su ludia ktorych dilovanie steroidov tak slusne zivy, ze ani normalne nepracuju.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

robil som hlavne v minulosti krav magu a velmi rekreacne kick box a este ako decko pomerne dlhe roky karate, momentalne fušujem hlavne okolo všetkeho čo suvisi s groundfightingom, ci uz je to BJJ, grappling a chystam sa okostovat aj olympijske zapasenie(resp fušoval som pred skúškami), v podstate sa v tomto smere neustale hladam, resp som dost prelietavy a robim vzdy to co ma prave najviac bavi, nemam nejake vyrazne turnajove ambicie, urcite sa tym nechcem zivit cize si mozem dovolit takyto (pomerne laxny) postoj kde je to pre mna čiste forma relaxu a zabavy, urcite sa nepokladam za nejakeho bojovnika...na druhu stranu su aj taki nabuchanci co si to za rok vyslovene nažerú, potom su ako skrine ale ked zhodia tricko tak su riadne zaliati...ale prave ten postoj týchto deciek mi asi navždy ostane záhadou, pretože, je fakt nízka šanca, že ktokoľvek znich sa dostane na medzinárodnú uroven a bude tak plateny aby sa tym mohol doslova zivit a akurat si dodrbu telo...
gogo956
Redeemer
Redeemer

tie decka to asi robia preto aby mali respekt, aby boli najvecsi frajeri ked v piatok pridu na diskoteku a kazdy sa ich bal. Pripadne si myslia ze lahsie sa im budu balit babi ked budu mat velke bicaki v obtiahnutom tricku.. :D
A potom dalsia vec je, ze pomocou steroidov sa daju dosiahnut velke svaly ovela lacnejsie a rychlejsie ako naturalnou cestou a ako vieme :D mlady clovek chce mat vsetko hned a co najjednoduchsie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Musím začať sypať, aby sa ma začali všetci báť. :D
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

Gogo950 - Trosku neskorsie ale predsa sa vyjadrim,mi chces povedat ze ked dakto riadne dodrziava zranicu,packa do seba fakt svedomite,aj kaloricke jedla atd tak nemusi cvicit ??? keby som necvicil,tak mam vsetek tuk atd len na brucho,zadku a stehnach a vyzeram ako gula ... Ja nepotrebujem aby mi bolo vidno kazducky sval,aby som bo vyrysovany ako chlapci dakde na plazach v amerike ... Co je na tom zle ked je riadny chlap,s velkymi cickami,chrbtom,rukami a samozrejme ma aj to brucho ? ovsem do urcitej miery to brucho :D (ja sa zatial nepovazujem za toho riadneho chlapa ) :D
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

hughito napísal:1,5 a pol po tréningu prvé jedlo - to je smrť pre tvoje svaly. Prvých 4-5 hodín po tréningu je najdôležitejších.

gogo: No keď máš 30, tak ten Tribulus je už niečo iné ako u mňa. :)
Takisto by som povedal, že tieto suplementy majú najlepší marketing (a sú aj celkovo dosť drahé).
Inú možnosť nemám...ale tak jasne že po cvičení zjem nejaku tu bagetu kym idem na autobus ale poriadne jedlo mam až po hodine a pol :(
gogo956
Redeemer
Redeemer

SonyPeto napísal:Gogo950 - Trosku neskorsie ale predsa sa vyjadrim,mi chces povedat ze ked dakto riadne dodrziava zranicu,packa do seba fakt svedomite,aj kaloricke jedla atd tak nemusi cvicit ??? keby som necvicil,tak mam vsetek tuk atd len na brucho,zadku a stehnach a vyzeram ako gula ... Ja nepotrebujem aby mi bolo vidno kazducky sval,aby som bo vyrysovany ako chlapci dakde na plazach v amerike ... Co je na tom zle ked je riadny chlap,s velkymi cickami,chrbtom,rukami a samozrejme ma aj to brucho ? ovsem do urcitej miery to brucho :D (ja sa zatial nepovazujem za toho riadneho chlapa ) :D
pozri to je tak, zjednodusene to vysvetlim:
ak clovek poriadne jedava a zaroven cvici, tak mu rastie relativne vela svalov a relativne malo tuku. Clovek ktory vela jedava a vobec necvici, tak mu rastie vela tuku a relativne malo svalov. Chapes co mam na mysli? Naberanie svalov nie je vec iba cvicenia, ale celkoveho metabolizmu. Napr mam kamosa ktory nikdy v zivote nedrzal v ruke cinku, ani nepil proteinovy napoj ani ziaden suplement. Rad a vela je, a vazi nieco tesne pod 130kg. Je proste velky, vsade, ma hodne dost svalov, ale tuku este ovela, ovela viac.
Preto nema pre mna cenu mat trochu svalov pritom tlste brucho, pretoze to je to najlahsie na svete, staci iba vela jest a trochu pocvicit a rasties. Frajer je ale ten, ktory ked v objeme naberie, tak nasledne v rysovacke zoseka tuk a udrzi co najviac svalov.
Pri rysovani sa totiz VZDY straca urcite mnozstvo svalov, preto je to take tazke, chapeme sa?

adox

urob kompromis, zjedz tie bagety aspon dve a zapi dzusom a pod. proste nieco vymysli aby tie svali dostali aspon nieco, dolezitych je prvych cca 10min po skonceni cvicenia- sacharidy
hughito
Redeemer
Redeemer

adox: Keď už, tak si kúp napr. veľký cheesburger, alebo niečo takéto. Alebo 2 bagety + nejaké jablká (iné ovocie) alebo musli tyčinky.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

gogo 10 min? ja dávam vždy po tréningu proťák a cca po 45min 2 veľké bagety, tie čo predávaju na benzinkách, väčšinou beriem kuracie a taktiež až po cca hodine a pol mám normálnu varenú stravu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja dávam po tréningu proteín, 45-1 hod. zase proteín a 45-1 hod. napr. parenicu, cottages syr, tuniak, potom za cca hodinu ideálna večera cca 250-300 g kuracieho mäsa + ryža a potom pred spaním nočný proteín (ten mám teraz) alebo 250 g tvarohu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Filipito

v kazdom odbornom clanku mas napisane ze treba do cca 10minut po cviceni uzit gainer, alebo nieco co ti co najskor doplni sacharidy do svalov, samotny protein bez sacharidov nie je vhodny. To su uplne zaklady.. :? sval totiz nerastie hned po odcviceni, vtedy potrebuje doplnit energiu. Ten protein si mozes tak hodinu po.
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, v úplne ideálnom prípade by sa mohla podať iba čistá glukóza alebo malta a až za cca 20 min. proteín, tak ale na to už kašlem. :D Alebo..možno to zavediem. :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

po cviceni ma sval vycerpane zasoby glykogenu, preto treba co najskor dodat glukozu ktora sa nasledne uskladni vo forme glykogenu v peceni a svaloch- vyplavuje sa inzulin ktory ma vyrazne anabolicke vlastnosti. Samotny sval reneneruje a rastie az vo faze odpocinku-najmä v noci. Nedodat sacharidy hned po cviceni je nie dobre, okrem ineho to podporuje katabolicke procesy..

nieco malo tu:http://www.hsport.cz/4-inzulin-nejvice- ... v-tele.php
Filipito
Darca
Darca

Posilovanie

Takze po cviceni radsej gainer ako protak. Mam este 2 kg hydromassu tak mozem dobrat. A v akych davkach 90g staci?
gogo956
Redeemer
Redeemer

jednoznacne gainer, na to je aj urceny /resp si do kvalitneho proteinu dat glukozu- to je najlepsie riesenie/. Na hydromasse uvadzaju davku 40g prasku, ale to je podla mna malo, v pohode mozes dat dvojnasobok.
hughito
Redeemer
Redeemer

Zas gainer nie, akože môžeš, ale najlepšie spravíš ak do seba kopneš proteín + cca 40 g malty/glukózy. Hotovo.
Filipito
Darca
Darca

Posilovanie

Super, dik chalani :) este ze glukoza je tak lacna
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Akurat mi dochadza Hydromass gainer 5kg, neviete co teraz ? Bud pojdem nejake 3 mesiace bez doplnkov a potom kreatin+protein alebo dovtedy este nejaky gainer alebo protein ? Co poradite ? Aktualna vaha: 81kg, momentalne idem HST...
Filipito
Darca
Darca

určite aspoň neaký protein, ja mám momentálne tento: http://www.protein.sk/whey-protein-fitn ... -1514.html
a nemôžem si ho vynachváliť
Napísať odpoveď