Likvidátor poistných udalostí

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Likvidátor poistných udalostí

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Chcem sa spýtať ľudí, čo pracujú ako likvidatori - ako sa Vám páči táto práca? Je slušne platená? Počul som, že sa tam dá zarobiť aj 800 Euro v čistom + odmeny/prémie ... Ja pracujem ako referent pre Rakúsko, ale likvidator je "vyššia" funkcia. Jeden človek čo robil likvidatora, tak dal výpoveď a nechápem prečo, keď je to asi dobre platená práca. Je v nej zahrnuty aj výjazd autom ku klientovi? Resp. na miesto udalosti? Čo zhruba robí taký likvidator? :)

Ďakujem veľmi pekne za info, pretože mám záujem o tuto prácu.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Likvidátor poistných udalostí

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neni jednoduchsie zistovat to priamo u kolegov likvidatorov ? :-D ... inak na likvidatora nemusi mat kazdy zaludok - ich praca je oje-babrať klienta co mozno najviac tak, aby poistovna musela platit co najmenej ... ked si v odrboch dobry, tak verim, ze si zarobis aj pekne prachy - nerobim si iluzie, ze by mali pausal, alebo hodinovku, urcite su zavisli od toho kolko udalosti vyriesia k spokojnosti poistovne :-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

nordkapp_pb: A tiez sa da zarobit, ak je kamarat klient spokojny a poistovna mu vsetko preplati ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

firmou su ovsem tlaceni k tomu, aby musela firma pumpnut na svojho vazeneho klienta co najmenej za nejaku udalost :-) ...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nordkap: nemam kolegov livdatorov :) Chcel som sa ist spytat do poistovni, ale moc ma to netaha, ze by som mal prejst cez vratnika, vyhladat nejakeho opravneneho (na personalnom napr.) a potom mu vysvetlovat :nono: :roll: Ale, ked ste sa tak rozpisali, tak uz sa mi nepaci tato praca velmi, ze by som mal klamat ludi, resp. zarabat na klamstvach ... Mohlo by sa to aj obratit.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kamos to robil, ale uz neviem kde presne. Zo zaciatku bol velmi spokojny, dostaval od klientov "darčeky" a pod., ale po urcitej dobe ho sef zacal stale viac tlacit do urcitych nie uplne legalnych veci a tak to nechal..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Fuha a to som este pocul, ze clovek musi byt niekedy od 7 rana do 7 vecera v praci + niekedy vikendy. A na administrativnu pracu je to az moc! Akoze administrativa a takto dlho? :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... uz nieje socializmus - od 6 do 14 a zhasli fajky :-) :-) ... 12 hodin je cim dalej castejsie bezna pracovne doba :-)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

+ keď chceš peniaze, musíš s takou pracovnou dobou počítať.
Tie peniaze fakt nepadajú z neba.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

JJ to je pravda, ale takato administrativa a tolko trvat? Ved to je zdieranie. :( To by som radsej robil na zmeny inu pracu, napr. policajt ... Ale administrativa? :) Ja sam pracujem ako referent a mam flex. cas, resp. 8 hodin v rakuskej firme.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A ty si myslis, ze praca policajta je len tak??? Okrem toho, ze vela ludi neprejde psychotestami, tak potrebujes absolvovat Akademiu na ktorej si 5 mesiacov, takze by si si musel dat asi volno od svojho terajsieho zamestnania. Potom tam nie su zmeny, pretoze zacnes ako obycajny policajt, ktory si to najskor odskace v uliciach, tj. cesta kontrola vodicov za kazdeho pocasia, robis dva dni nocne, potom napriklad den volno, tri dni cez den, noc, zase volno...

Mam pocit, ze vsetko vidis jednoducho: vela penazi za malo roboty, lacne postavenie domu...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

neviem sice co vyjadruje taky vseobjimajuci pojem "referent", ale asi nemas moc pojem o skutocnej administrative - priprave papierov, aby korespondovali sucasne so stabnou kulturou zucastnenych stran a este aj statu :-) ... nejaky ten cas to zabere :-)

a co sa flex. prac. doby tyka, tak bud rad, ze ju mas flexibilnu pozitivne ... ono to totiz znamena aj ine - trebars 16 hodin v praci, ked to treba ;-)
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Ked citam, ze chces vela penazi a nic nerobit, tak nechapem, naco spominas policajta, ved to je uplne naopak u nich...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Pocuvajte, nejako ste to zle pochopili, zasa takto to nemyslim, ze malo roboty a vela penazi!!! :nono: Ja len pisem o privyrobeni, len tazko je nieco zohnat napr. v takej NR. Jedine na cierno. A referent som v jednej rakuskej firme - konkretne pre Uniqu, ale podotykam nie som poistovak! :) takze viem co je to vela pepierovaciek, to sa zasa neboj :D Robim v oddeleni, ktore ma najviac toho na starosti a minieme nehorazne vela papierov ... Keby si videl, tak by si mal dost a komplet v nemcine, ci uz komunikacia s Viednou alebo mentormi. Takze k tomu asi tolko.

A k toomu policajtovi, hojko ty si myslis, ze o tom neviem ako to tam chodi? Ved som sa nehlasil 1x na toto miesto. Viem, cim si musi prejst clovek a ako sa treba pripravit. Takze samozrejme viem do coho idem, len aby si vedel ... :roll: Ja nevidim za policajtom len peniaze, ale ide o to, ze je to praca, ktora by ma bavila, ale kedze su tam tlacenky, tak normalny smrtelnik sa tam nema ako dostat. Aj ked som sa pripravoval na to dlho, ci uz po fyzickej, spisovnej, ci psychickej stranke, zobrali tam proste nejakych bulov, co tam ani cez ten den nesedeli a silno pochybujem, ze by vedeli z miesta skocit nejaky ten jeden meter, takze tak.
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

Je to praca iba pre toho koho bavi administrativa. dookola pises tie iste ziadosti
Napísať odpoveď