Chcel by som kupit nejaky novy chladic na procesor... v klude ma cca 50 C [stupnov] a ked nieco hram tk priblizne 62-65 C... Pocas hrania alebo ked nieco robim mi hned sekne cca po 5 minutach...Chcel by som poradit co a ako
Procesor: Intel Celeron CPU 2.8 GHz ... asi treba viac info k tomu procesoru ale neviem kde sa to dozviem
Vopred dakujem za odpoved.
na tak henta urcite nie je taka ako tvoja, maximalne tak farba dosky....
pises ze mas celeron, z coho usudzujem ze najpravdepodobnejsie mas socket 478 resp. novsi LGA775
cize si najprv zisti co mas za dosku, skus program everest, resp. nakukni do skrinky na dosku , je to na nej napisane
Dalsia vec, nezda sa mi ze by sa celeron prehrieval, jedine ak by to bol celeron D (na socket LGA775) a ak ten hreje ako hriali pentium D, tka by to bolo pochopitelne, ale tak ci tak, novy chladic na tuto dosku uz nedostanes,takze len popozerat bazare, reso, by som na tvojom mieste este vyskusal vymenit chladiacu pastu na chladici
Popozeram na zajtra...som myslel ze vymenit na miesto toho stareho ten chladic...Inak ten procesor je uz dost stary ...
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2011, 14:16)
CPU= Intel Celeron D 336, 2800 MHz
Doska [MotherBoard] = VIA VT8237 - to mi pise ako South Bridge
a ako North Bridge mi pise = VIA P4M800 Pro v EVERESTU... Na doske v PC pise VIA VT8237...