Pracovna ponuka: vyplnanie online formularov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pracovna ponuka: vyplnanie online formularov

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Nazdar, pri hladani brigady na internete som natrafil na nieco taketo. Ma s tym niekto skusenosti?

Kód: Vybrať všetko

PRIJMEME NIEKOĽKO NOVÝCH SPOLUPRACOVNÍKOV
NA VYPLŇOVANIE ON-LINE FORMULÁROV
DENNÁ VÝPLATA V PRIEMERE 20€ - 30€

Požiadavky na nového spolupracovníka:
- prístup k PC a internetu
- základná znalosť internetu a e-mailu 
- chuť učiť sa nové veci

Výhody:
- denná výplata 20€ - 30€ + mesačný stabilný príjem v priemere 550€-700€
- práca z miesta Vášho bydliska
- časová flexibilita a pružná pracovná doba
- päťúrovňový MLM (Multi Level Marketing) 
- možnosť brigády od 17 rokov (v prípade, že 18 rokov budete mať ešte v roku 2011)

Náplň práce:
Vaša  práca  spočíva  v  tom,  že  budete vyplňovať  ,,ON-LINE“  formuláre  a odosielať ich na  spoločnosť v elektronickej podobe. Vyplnenie jedného formulára trvá približne 30-40 minút. Denne stačí vyplniť 3-4 formuláre, no môžete aj viac. Za  každý  vyplnený ON-LINE formulár dostanete výplatu každý deň 10€ a viac, podľa toho, koľko dotazníkov zvládnete denne vyplniť. Ide o nenáročnú  reklamnú činnosť, ktorú môžete vykonávať kedykoľvek  a kdekoľvek. Na to, aby ste svoju prácu vykonávali na 100%, musíme Vám syst&e acute;m práce ukázať a vysvetliť. ON-LINE formuláre majú charakter reklamy na mentolové cukríky.

ZAUJALA VÁS NAŠA PONUKA?
Zaučenie nových spolupracovníkov  pre  celé  Slovensko  prebieha  v  meste Ružomberok,  kde  Vám  všetko podrobne vysvetlíme, ukážeme, ako sa kde čo vyplňuje a ukážeme Vám všetko potrebné, aby ste prácu vykonávali správne. Toto jednoduché zaškolenie trvá cca 30-45 minút, podľa toho, ako ste zručný(á). Zvyšok práce už budete vykonávať vo svojom regióne.
Na preškolenie si so sebou prinesiete: občiansky preukaz, číslo bankového účtu kde chcete aby Vám bola odosielaná mesačné výplata, a 10€ (náklady spojené s preškolením). Najprv Vám podrobne vysvetlíme pracovný postup,  kde sa čo vyplňuje a až v prípade Vášho záujmu zaplatíte 10€. 
Práca je vhodná pre: študentov, zamestnancov, dôchodcov, matky na materskej dovolenke, podnikateľov i nezamestnaných...

Profesionálny biznis sa cez internet či telefón nevysvetľuje, preto ďalšie podrobnejšie informácie o náplni práce Vám radi zodpovieme na osobnom stretnutí.

V prípade seriózneho záujmu nás kontaktujte na e-mailovej adrese: [email protected]  Obratom Vám ponúkneme niekoľko osobných termínov, kedy sa stretneme a všetko podrobne vysvetlíme. Je nutné uviesť Vaše meno a priezvisko, číslo mobilného telefónu a mesto/obec. Do 48 hodín Vás budeme kontaktovať.

S pozdravom 

Filip Drengubiak 
                   Network Construktor 
                   [email protected] 
                   +421 / 949 231 467
mi-chau
Darca
Darca

Re: Pracovna ponuka: vyplnanie online formularov

Príspevok od používateľa mi-chau »

Prilis jednoduche, prilis lakave a dobre platene.. niekde bude urcite hacik.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Presne ako hovori mi-chau. Este by som dodal, ze ked uz sa jedna o "profesionalny biznis" tak mail @centrum.sk neposobi moc profesionalne :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Veru veru..velmi podozrive..
A ani svoju poziciu nevie napisat spravne a email ani nevravim..5FL je co?
Network Construktor
[email protected]
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Neexistujúce pozície sa ťažko píšu vieš.A na to zarábanie zabudni...takýchto a podobných affiliate programov sú na Internet na tisíce.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

- päťúrovňový MLM (Multi Level Marketing)
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Je mi jasne ze to bude nejaky oblb, ale o co konkretne ide? Kde je ten hacik?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Zvyčajné podvody bývajú také, že si zaplatíš školenie, urobíš robotu a nezaplatia.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Aj ja citujem beardieho citát "päťúrovňový MLM (Multi Level Marketing)" - to hádam nestačí ako vysvetlenie? Obyčajná pyramída, to ich na Slovensku nemáme dosť? Ako môže byť ešte niekto v dnešnej dobe tak naivný a zamýšľať sa nad niečím takým? To nestačí spomenutie MLM v texte?

Viď témy o AFG a podobne.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Praktiky afg poznam ale tu neuvadzaju ziadne vstupne poplatky alebo skolenie tak preto sa pytam. Ak je to pyramida tak mi vysvetli ako funguje v tomto pripade...
a vyraz MLM som nepoznal tak sry.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ty si asi ten inzerát ani nečítal, že...Neuvádzajú vstupné poplatky ani školenie? A čo je potom toto: "Na preškolenie si so sebou prinesiete: občiansky preukaz, číslo bankového účtu kde chcete aby Vám bola odosielaná mesačné výplata, a 10€ (náklady spojené s preškolením). Najprv Vám podrobne vysvetlíme pracovný postup, kde sa čo vyplňuje a až v prípade Vášho záujmu zaplatíte 10€. " - to nie sú poplatky a školenie? Veď je to presne taký istý systém, ako AFG, ZFP a podobne :)

Celý ten web "podrukou", kde si to našiel, je priam preplnený až po strop takýmito pochybnými firmami ("ponúkam prácu v oblastí financíí", už keď toto vidím, tak viem, o čo ide), kontakt je na človeka, ktorý ani len nemá poriadny firemný e-mail (nie žeby to malo byť stopercentným úspechom, ale tak centrum? To už rovno mohol dať azet), nevie si ani len poriadne napísať vymyslený pracovný titul, ako to tu už niekto spomenul - aké detaily chceš o MLM vedieť? Prečítaj si predsa o tom niečo na wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing a budeš vedieť viac. A na záver jedna rada - NIK ti na tomto svete nedá NIČ zadarmo a za nič nerobenie, všetko sú to iba podvody, bubliny a pyramídy, ktoré v konečnom dôsledku ošmeknú naivných a podvodníci na najvyšších miestach pekne zarobia a zdrhnú na Bahamy.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

my bad...necital som tu druhu cast, len prva ma ohurila, uz by som mal byt v obraze. Dik
Napísať odpoveď