nikdy nerob to, čo nechceš, aby iní robili tebe. Radšej sa s ňou prestaň stretávať, zdraviť, rozprávať, vymaž si jej telefónne číslo, ale nerob to, čo spravila ona tebe. Bude to oveľa horšie pre ňu, aj pre teba, možno stratíš do budúcna kamarátku. Takto sa možno normálne rozídete a neskôr na to budete s úsmevom spomínať.
Inak neviem ako to chodí teraz, ale keď som ja bol ešte mladý a pekný, tak to bolo presne tak. Chalani boli väčšinou tí verní a baby potrebovali striedať chalanov ako ponožky. Takže tvoj problém nie je nijak výnimočný.
Nevera...zlosť...smútok...neviem ako ďalej...
Re: Nevera...zlosť...smútok...neviem ako ďalej...
Ak by to niekoho zaujímalo...už sme spolu skoro rok a všetko funguje tak ako má
so svokrovcami si rozumiem, ona si tiež sadla s mojimi rodičmi..proste paráda
(teraz budeme dlho od seba nakoľko budem chodiť na výšku ďaleko od domova..fei rulez
...) in the end by som chcel poďakovať zopár userom, ktorí mi aspoň trochu pootvorili oči..
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ziarlivost je velmi zla vlastnost cloveka ktora je mnohokrat neopodstatnena a vznikaju mnohe nedorozumenia...BTW ak chces studovat FEI poriadne si to rozmyslih4x0rk0 napísal:Ak by to niekoho zaujímalo...už sme spolu skoro rok a všetko funguje tak ako máso svokrovcami si rozumiem, ona si tiež sadla s mojimi rodičmi..proste paráda
(teraz budeme dlho od seba nakoľko budem chodiť na výšku ďaleko od domova..fei rulez
...) in the end by som chcel poďakovať zopár userom, ktorí mi aspoň trochu pootvorili oči..
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
OT FEI JE ZLO !
FEI NO MORE
tak sme radi ze ty si rad ze si rad ze my sme ti otvorili oci a ze si s nou spolu, ale VS ta zmeni
PS budes asi byvat v mlynskej aaaaa kopu novych tvariii
atd 
tak sme radi ze ty si rad ze si rad ze my sme ti otvorili oci a ze si s nou spolu, ale VS ta zmeni