idem na prijmačky 8.6 strojnicka fakulta...viete niekto priblizne ake otazky tam možu byť?prijmačky sa robia z matematiky a fyziky..nemate niekto minuloročne testy alebo neviete,kde by som ich mohol najsť? najhorsie na tom,ze som chodil na SPS a fyziku sme už v 3 a 4 ročniku nemali..samozrejme viem,ze prijmacky sa stavaju podla gymnazia..
vdaka
prijmačky na STUBA
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: prijmačky na STUBA
ak nenajdes priamo zo sjf, tak si otvor stranku SVF. tam su priamo otazky, urcite budu podobne, ak nie tie iste.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
trosku OT ale chcem sa spytat na strojnicku fakultu nebrali bez prijmacok? a aky odbor to mas? diky 
tak mna asi nie
výrobné systémy a manažérstvo kvality
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2011, 15:08)
a fakt .ja som taky slepy,ze som si nevsimol,ze to je zo stavebnej..lebo aj tam som si daval,ale z strojnickej mi nic neprišlo :O
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2011, 19:28)
bud som absolutny dement ale kde najdem zoznam prijatych ziakov? uz som uplne zufaly..povedali mi,ze ma prijali a neveim to tam nikde najst..a treba uz riesit to,ci tam chcem ist.dnes je posledny den
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2011, 15:08)
a fakt .ja som taky slepy,ze som si nevsimol,ze to je zo stavebnej..lebo aj tam som si daval,ale z strojnickej mi nic neprišlo :O
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2011, 19:28)
bud som absolutny dement ale kde najdem zoznam prijatych ziakov? uz som uplne zufaly..povedali mi,ze ma prijali a neveim to tam nikde najst..a treba uz riesit to,ci tam chcem ist.dnes je posledny den