Špeciálna fotografia/video

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

Špeciálna fotografia/video

Príspevok od používateľa Dr.Mattes »

Ahoj,
Rád by som sa opýtal skúsenejších či nepoznajú riešenie resp. "návod" na tento problémik. Potreboval by som urobiť pár fotiek a nejaké video v úzkej uličke s tým že budem stáť na streche auta. Problém je v tom že to musí byť policajné auto. Rád by som sa opýtal či niekto nevie ako si do filmov požičiavajú policajné autá / sanitky a či je to možné aj pre "normálnych" ľudí.

Dúfam že som dobre popísal čo potrebujem. Môže to znieť smiešne preto mi odpisujte prosím len tí ktorí naozaj vedia čo k tomu povedať. ďakujem :)
qwerty-xyz

Re: Špeciálna fotografia/video

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: zozen si kaamrata policajta, chodte do ulicky a spravte fotky. Akurat dajte dole znacky aby nedostal zdrba.....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Škoda, že to musí byť v úzkej uličke, inak by sa to dalo s trochou adrenalínu spraviť aj bez špeciálnych firiem na požičiavanie policajných áut.
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

hughito napísal:Škoda, že to musí byť v úzkej uličke, inak by sa to dalo s trochou adrenalínu spraviť aj bez špeciálnych firiem na požičiavanie policajných áut.
dalo by sa :D problém je v tom že potrebujem zapnutú svetelnú signalizáciu čiže majáky ..bez zvuku ... ohľadom tých firiem...existuju aj na SLovensku predpokladám nepoznáš aspon názov alebo čokolvek čo by pomohlo trošku? :) diky
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ephramko »

a na co to potrebujes? co chces natocit a za jakym ucelom? :D
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

ephramko napísal:a na co to potrebujes? co chces natocit a za jakym ucelom? :D
videl si klip

Kód: Vybrať všetko

http://youtu.be/HAfFfqiYLp0?t=4m10s
niečo na ten sposob ... točím "filmy" a tento záber by bol vzácny v mojej zbierke ... preto to chcem legálnou cestou :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

a na co ti to bude? ides natacat nejaky hudobny videoklip niekomu ? ...vsak skus kontaktovat tlacove oddelenie policie alebo ministerstva vnutra, pripadne nejaku televiziu...v USA je bezne, ze vlada poskytuje vozidla a dokonca aj armadne stroje filmarom, je to pre nich propagacia a reklama zadarmo...u nas neviem...
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Myslim ze by u nas z tym neuspel....
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

Acer01 napísal:Myslim ze by u nas z tym neuspel....
tak potom odkiaľ berú sanitky a autá do seriálov a filmov slovenských? ... chápeš...o to mi ide ... asi to urobím tak ako vyššie napísal a napíšem im.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

tak vies, nieco ine je celostatna televizia, ktora ovlada podstatnu cast trhu...pripadne nejaky panko reziser, ktory nataca nejaky slovensky film a vie si to vybavit aj cez ministerstvo kultury...a nieco ine je nejaka sukromna osoba, ktora to chce na bohvieco...

skor by som realnejsiu moznost videl v tych obecnych policajtoch, sa s nimi tak neoficialne dohodnut za nejaku protisluzbu...vsak vecer sa aj tak len tak pomalinky prevazaju na tych autach alebo len v nom sedia a kecaju...na toto ale treba zase kontakty v dedine, meste v ktorom zijes...
Dr.Mattes
Light Expert
Light Expert

ephramko napísal:tak vies, nieco ine je celostatna televizia, ktora ovlada podstatnu cast trhu...pripadne nejaky panko reziser, ktory nataca nejaky slovensky film a vie si to vybavit aj cez ministerstvo kultury...a nieco ine je nejaka sukromna osoba, ktora to chce na bohvieco...

skor by som realnejsiu moznost videl v tych obecnych policajtoch, sa s nimi tak neoficialne dohodnut za nejaku protisluzbu...vsak vecer sa aj tak len tak pomalinky prevazaju na tych autach alebo len v nom sedia a kecaju...na toto ale treba zase kontakty v dedine, meste v ktorom zijes...
pri mestských policajtoch mám kamaráta ... resp. dvoch ... to by šlo :)
Napísať odpoveď