Ahoj,
Rád by som sa opýtal skúsenejších či nepoznajú riešenie resp. "návod" na tento problémik. Potreboval by som urobiť pár fotiek a nejaké video v úzkej uličke s tým že budem stáť na streche auta. Problém je v tom že to musí byť policajné auto. Rád by som sa opýtal či niekto nevie ako si do filmov požičiavajú policajné autá / sanitky a či je to možné aj pre "normálnych" ľudí.
Dúfam že som dobre popísal čo potrebujem. Môže to znieť smiešne preto mi odpisujte prosím len tí ktorí naozaj vedia čo k tomu povedať. ďakujem
hughito napísal:Škoda, že to musí byť v úzkej uličke, inak by sa to dalo s trochou adrenalínu spraviť aj bez špeciálnych firiem na požičiavanie policajných áut.
dalo by sa problém je v tom že potrebujem zapnutú svetelnú signalizáciu čiže majáky ..bez zvuku ... ohľadom tých firiem...existuju aj na SLovensku predpokladám nepoznáš aspon názov alebo čokolvek čo by pomohlo trošku? diky
a na co ti to bude? ides natacat nejaky hudobny videoklip niekomu ? ...vsak skus kontaktovat tlacove oddelenie policie alebo ministerstva vnutra, pripadne nejaku televiziu...v USA je bezne, ze vlada poskytuje vozidla a dokonca aj armadne stroje filmarom, je to pre nich propagacia a reklama zadarmo...u nas neviem...
tak vies, nieco ine je celostatna televizia, ktora ovlada podstatnu cast trhu...pripadne nejaky panko reziser, ktory nataca nejaky slovensky film a vie si to vybavit aj cez ministerstvo kultury...a nieco ine je nejaka sukromna osoba, ktora to chce na bohvieco...
skor by som realnejsiu moznost videl v tych obecnych policajtoch, sa s nimi tak neoficialne dohodnut za nejaku protisluzbu...vsak vecer sa aj tak len tak pomalinky prevazaju na tych autach alebo len v nom sedia a kecaju...na toto ale treba zase kontakty v dedine, meste v ktorom zijes...
ephramko napísal:tak vies, nieco ine je celostatna televizia, ktora ovlada podstatnu cast trhu...pripadne nejaky panko reziser, ktory nataca nejaky slovensky film a vie si to vybavit aj cez ministerstvo kultury...a nieco ine je nejaka sukromna osoba, ktora to chce na bohvieco...
skor by som realnejsiu moznost videl v tych obecnych policajtoch, sa s nimi tak neoficialne dohodnut za nejaku protisluzbu...vsak vecer sa aj tak len tak pomalinky prevazaju na tych autach alebo len v nom sedia a kecaju...na toto ale treba zase kontakty v dedine, meste v ktorom zijes...
pri mestských policajtoch mám kamaráta ... resp. dvoch ... to by šlo