U mňa výhoda Chromu hlavne pri scroolovani stránky a preklikavani z jednej karty na druhu je poznať ten neuveritelný rozdiel. Flash neseka ani pri HD kvalite, nemrzne pri načítavaní zložitejších stránok, hlavne pri otvorení viacerých kariet naraz, rsp. rýchlo za sebou.. + detail - zapinanie prehľadavača pod 1sek. hoci mi je smutno za Greasemonkey ale hore uvedene veci su pre mna doležitejšie
Jaky pouzivate prohlizec?
Re: Jaky pouzivate prohlizec?
Keďže mam aspire one ZG5 určite Chrome. IE slúži na stiahnutie prehliadaču, FF som používal, ale iba staršie verzie, tieto nové už potrebuju lepšiu mašinu
Opera podobne ako FF, len FF som častejšie používal.
U mňa výhoda Chromu hlavne pri scroolovani stránky a preklikavani z jednej karty na druhu je poznať ten neuveritelný rozdiel. Flash neseka ani pri HD kvalite, nemrzne pri načítavaní zložitejších stránok, hlavne pri otvorení viacerých kariet naraz, rsp. rýchlo za sebou.. + detail - zapinanie prehľadavača pod 1sek. hoci mi je smutno za Greasemonkey ale hore uvedene veci su pre mna doležitejšie
mne sa strasne lubi novy firefox 4....
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ano ten je dobry, ale iba vo windowse
.
Mne chodí FF 4.01 na U11.04 dobre na niekoľkých strojoch aj u klientov.
-
johny3212
Star
Ja mam fedora 14,15 a tam je firefox oproti windowsu znatelne horsi. Neviem cim to je dane, ale asi prekladacom, ktory pouziva. Chrome linux-windows ziadny rozdiel.
Priehliadač Mozilla Firefox by sa mal premenovať na názov: Zásuvný modul Adobe Flash zlyhal ! Už mi to ide neskutočne na nervy, blbne to od verzie odkedy vymysleli oddelený beh modulov.
-
Space5800
Medium Professional
LubosZ: Ja som takúto hlašku na firefoxe ešte nevidel, čo o chrome nemôžem povedať 
-
hojko
Site Admin
LubosZ: Firefox 3.6.17 a ziadny problem. Prave dnes som si vsimol, ze Adobe ma cez Firefox rieseny update plugin cez download manager, ktory dokaze overit aktualizacie a tak som to rovno pekne aktualizoval.
-
audiotrack
VIP
rovnako mám verziu 3.6.17 a tiež žiadne problémy s flashom
Používam Operu, ale Chrome je lepsi
-
johny3212
Star
Tiez hovorim, ze najmensi problem s modulmi ma Firefox, este mi tam flash nespadol, ani v Linuxe ani vo Windowse, v chrome mi niekedy spadne v Linuxe. A to Chrom pouziva v Linuxe rovnaky flash modul ako Frefox. Oba Linkuju tu istu kniznicu.
Trošku som si musel pohľadať, aby som natrafil na túto tému.
Chcem sa ale opýtať jednu vec. Používam momentále Chrome, lebo mi príde najplynulejší, najrýchlejší, veľmi dobrý vzťah som si k nemu vybudoval. Ale som tak trochu fajnšmeker, pretože Opera si ma získava možnosťou plynulého posunu pri prehliadaní webu. Čo ma však štve, tak keď browsujem facebook, tak mi to neskutočne seká a ide pomaly. Máte niekto podobný problém? Dá sa to nejako vyriešiť alebo je chyba niekde u mňa?
Škoda, že v Chrome sa nedá nastaviť toto plynulé posúvanie, taká malá chybička krásy.
Škoda, že v Chrome sa nedá nastaviť toto plynulé posúvanie, taká malá chybička krásy.
-
Hash
Light Expert
Dovolil by som si individualne rozobrať par prehliadačov.
IE staršie verzie som extra nepoužíval, jedine ak tak k seo optimilizácii, korektnému zobrazovaniu fixovaniu stránok. No IE9 sa mi celkom páči, uvidíme ako bude pokračovať vývoj ďalej. Istotne IE9 predbehol v kvalite Operu 12 NEXT a možno by som pouvažoval o FF 12.01.
FF 12.01 je maximálne do*ebaný, čo sa týka mojho názoru. Strašne pomalý a vývojári zabúdajú na fakt, že nei každý má nové compy a sračky menom "plugin" málo kto používa na prehliadanie webu.
Opera 12 Next systém vyvedený mieri. Snažia sa všetko natlačiť do jedného softu, lenže to nepôjde. Oni chcú zmeniť browser na nejaký multi-browsing-downloading-neviem čo ešte soft. Rôzne efetky scrollovanie, ktoré niesú dotiahnuté lagujú a v spolupráci s nejakými inými softami, ktoré vyžadujú pripojenie k internetu lagujú jak BF3 na ATI 4670HD.
Chrome prehliadač, kt slúži na prehliadanie webu. Osobne ako PHP dev. ho používam, pár rozšírení, ktoré sú oveľa stabilnejšie ako pri svojich bratoch a sestrách. V jednoduchosti je krása sa hovorí, veľa priestoru na prehliadanie, žiadne pluginy (možnosť inštalovať) rýchlosť. Dosť veľkou výhodou je syncho. pri googláckych stránkach. Je to výhodou, nemusím sa stále prihlasovať na igoogle, gmail, ga, gas, yt..plynulosť prehliadania..
Takže ako dev. mne osobne najviac sedí chrome. Skúsim postaviť rebríček mojich najviac oblubených.
1.Chrome
2.IE 9/ Maxthon (MyIE)
3.FF
5.Opera
IE staršie verzie som extra nepoužíval, jedine ak tak k seo optimilizácii, korektnému zobrazovaniu fixovaniu stránok. No IE9 sa mi celkom páči, uvidíme ako bude pokračovať vývoj ďalej. Istotne IE9 predbehol v kvalite Operu 12 NEXT a možno by som pouvažoval o FF 12.01.
FF 12.01 je maximálne do*ebaný, čo sa týka mojho názoru. Strašne pomalý a vývojári zabúdajú na fakt, že nei každý má nové compy a sračky menom "plugin" málo kto používa na prehliadanie webu.
Opera 12 Next systém vyvedený mieri. Snažia sa všetko natlačiť do jedného softu, lenže to nepôjde. Oni chcú zmeniť browser na nejaký multi-browsing-downloading-neviem čo ešte soft. Rôzne efetky scrollovanie, ktoré niesú dotiahnuté lagujú a v spolupráci s nejakými inými softami, ktoré vyžadujú pripojenie k internetu lagujú jak BF3 na ATI 4670HD.
Chrome prehliadač, kt slúži na prehliadanie webu. Osobne ako PHP dev. ho používam, pár rozšírení, ktoré sú oveľa stabilnejšie ako pri svojich bratoch a sestrách. V jednoduchosti je krása sa hovorí, veľa priestoru na prehliadanie, žiadne pluginy (možnosť inštalovať) rýchlosť. Dosť veľkou výhodou je syncho. pri googláckych stránkach. Je to výhodou, nemusím sa stále prihlasovať na igoogle, gmail, ga, gas, yt..plynulosť prehliadania..
Takže ako dev. mne osobne najviac sedí chrome. Skúsim postaviť rebríček mojich najviac oblubených.
1.Chrome
2.IE 9/ Maxthon (MyIE)
3.FF
5.Opera
-
Corn Flake
Guru wannabe
Od dnes Maxthon 3.4. Geniálny prehliadač!
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Maxthon 3.4. Najlepší prehliadač na svete
-
RBG
Medium Expert
Na môj 10 ročný komp funguje perfektne Opera.
Chrome strašne mrzne a seká
Ale ak by som mal lepší a rýchlejší PC, používal by som asi Chrome, ak by to nerobilo problémy
Chrome strašne mrzne a seká