STEVE STARR a jeho vystupenie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

STEVE STARR a jeho vystupenie

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tema je jasna, ... chcem vediet AKO ????
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: STEVE STARR a jeho vystupenie

Príspevok od používateľa javatar »

neviem ale ma to potencial zaujat aj bruchom na ktorom nie su tehlicky :lol:

uz som videl ineho teepka kedysi aj s brutalnejsimi vecami...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak ja osobne som nič brutálnejšie asi nevidel.
Momentálne si proste nespomínam. Síce som to už videl dávnejšie, ešte aj teraz som otváral hubu.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

proste mu ver ze to robi v zaludku, my ostatni ostaneme pri tom ze je to trik, nedivil by som sa keby sa tie veci vobec neodohravali v nom.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

myslíš že má niekde na chrbte dieru? :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

absolutne o tom ani nejdem rozmyslat proste toto su veci profesionala :lol: aj ten uder na hrud, to je na stopercent len odputanie pozornosti od niecoho :) ale neviem no viac ma to bavi ked trik nepoznam.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

neviem jak to robi ale ma to zmaknute.. brutal 8)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...qwerty...jasné, že si tú biliardovú guľu schoval pod jazyk... :roll:

//...niekto nepochopil iróniu :lol:

K-: "áno... a schovak si tam aj cigaretový dym nie..."
chfs
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa chfs »

:lol: naši lekári, vedci, profesori sa snažia zistiť ako to robí... už priši s nejakou teóriou... ale to skôr uverím v Boha, ako v ich teóriu... však to nemá logiku, možno niektoré veci sú jeho trik, ale zasa nie všetko..

ako si mohol v ústach "jazykom" odomknúť zámku a do nej vložiť prsteň a znova zamknúť.. nemal by na to dostatok času, a to by ani nemohol rozprávať...

našli lekári si myslia, že v ústach má pomôcky na to, aby mohol takto zaujať diváka..
a že je to jeho šikovnosť :D.... akože prehltnúť rubikovú kocku a v rýchlosťou svetla ju otočiť a znova ju vyvrátiť... :D

radšej zostaňte pri tom, že to naozaj prehĺta... lebo zisťovať či to je trik alebo nie je dosť náročná úloha...

veriaci tiež nezisťujú či boh existuje alebo je to len myšlienka skrytá v ilúzií... verte buď v trik alebo v neuveriteľnú skutočnosť.

ps: ledva zámku odomknete klúčikom a nie jazykom... :D:D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

chfs.. ešte si nevidel kúzelnícke zámky, ktoré sa dajú okrem kľúča otvoriť aj úplne iným jednoduchším spôsobom? Podľa mňa mal dve zámky.. jednu ukazoval porote, aby ju zamkla.. a on možno práve vtedy nejakým trikom prsteň vložil do druhej zámky... ale možno je to celé ešte omnoho jednoduchšie..

:)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Na Slovensku sa nedávno v nejakých trapných promi-super-prominento novinách tvárili, že prišli na to ako to robí, a že to odhalili spomalené zábery. Samozrejme neprišli na nič, nebolo vidno absolútne nič a tie ich konšpirácie boli podobné dvojičkám či smrti Kennedyho...

Asi sa nikdy nedozvieme, ako to robí. Určite nie je hlupák, aby to vyzradil, ale... V prvom rade si treba uvedomiť, že on tie veci neprehĺtava, ale vdychuje, čo je sakra veľký rozdiel. Hádam každý sa v škole učil, že pri prehĺtaní sa dýchacia chlopňa zatvára, no na videách ich jasne vdychuje, teda to nemôže ísť smerom do žalúdka... To je ale samozrejme non-sens, keďže by mal asi "menší" problém s dýchaním. Ja som sa raz skoro zadusil kávenkou, týpek si dáva biliardovú guľu? :D Ale ak budeme rozprávať, že sa všetko odohráva v jeho ústach, dajme tomu, že sa šikovnosťou dá naučiť rozpoznávať mince podľa poradia, prípadne otvárať a zatvárať nejaké zámky, plus do nich vkladať prsteň... No myslím si, že veľmi nieje kam si schovať tú biliardovú guľu... Taktiež si pod jazyk asi neschoval cigaretový dym, že? Mimochodom, stiahnuť pol cigarety na "ex", to je sila, málokto to vie.

Proste je to masaker, a je pravda, že sú tam desiatky dobrých talentov, ale toto je asi fakt jediné, čo ešte nikde nebolo (nemyslím doslova, Stevie je známy) a vie to asi fakt iba on. Mal by vyhrať, avšak ma mrzí, že nie je slovák ani čech.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No včera napríklad keď akože prehltol tú guľu, tak vôbec nerozprával, čiže ju mohol mať niekde schovanú v ústach... má ich dosť veľké.. a obzvlášť vytrénované... a ktovie, aký fígeľ je v tej guli.. :)
Hensym
VIP
VIP

Dosť dobré video, síce nie tak úplne nechápem, čo vo všetkých prípadoch robí, ale napríklad na 6:10 krásne vidno, ako si strčí do úst vopred 3 spojené krúžky, následne zje od moderátora 3 rozpojené (tie asi prehĺtne alebo čo), a vypľuje tie spojené, ktoré vopred nenápadne zjedol. Na tomto princípe funguje asi všetko, aj keď neviem presne ako. :D

freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

Nevyhral v iných štátoch , tak došiel sem ukázať sa sprostím Slovákom , ktorý mu na všetko naletia, nemám nič proti nemu, zaslúži si vyhrať uz len kvôli tým dokonalím trikom ..
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

som zvedavy s cim pride na finale :shock: favorit na vyhru poslal som mu aj hlas
Hensym
VIP
VIP

freax_xo napísal:Nevyhral v iných štátoch , tak došiel sem ukázať sa sprostím Slovákom , ktorý mu na všetko naletia, nemám nič proti nemu, zaslúži si vyhrať uz len kvôli tým dokonalím trikom ..
Sprostým Slovákom,, ktorí mu na všetko naletia? Kamarát, oni mu naleteli po celom svete, nechápem, prečo by sme mali byť sprostí my. Navyše, keď 70% divákov sú češi.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

to s dymom v bubline bolo velmi zaujimave
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

1, V nejakom denníku, tuším v Novom čase, som sa dočítal, že on si namiesto ozajstnej gule vkladá do úst silikónovú náhradu - ale teraz v nedeľu si nechal overiť Slávikom, že či je tá guľa skutočná - Slávik ju buchol párkrát o stôl, tak neviem... :-)
2, Tiež sa tam písalo, že má špeciálne orezané zuby, no ale to už zbadal asi každý :-)
3, Potom sa tam písalo aj o tom, že keď prehĺta taký veľký predmet, tak ho to aj dávi, takže to musí byť nejaká náhrada. No a už sme zase pri bode 1, :-)

//autoeditácia príspevku (07 Nov 2011, 21:20)
Táto citácia by mohla nasvedčovať, že naozaj ide o trik: "Stevie najprv zhltol mince, potom biliardovú guľu. Keď sa ju chystal vyvrátiť, na líci sa mu zjavila záhadná vypuklina, ktorá nasvedčovala tomu, že ide len o trik."
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no tie zuby ma orezane zrejme preto aby mu tam ta gula vobec vosla, nemyslim ze by to malo suvis s trikom
Hensym
VIP
VIP

Book: Ale nový čas toho popísal... :lol:

Každopádne, ja som si práveže nejakú vypuklinu na líci nevšimol, ak to niekde schováva, tak niekde vzadu nad jazykom, na mieste ktoré už spája krk. Keď teraz v semifinále prehĺtol tú guľu, tak povedal niečo ako "Okey", ale povedal to tak, ako keby mal niečo v ústach/v krku.
Napísať odpoveď