pspad problemy
pspad problemy
Zdravim sťiahol som si pspad aby som mohol skušat HTML ale vždy keď ho vypnem tak mi to sekne počitač vie dakto prečo?
Re: pspad problemy
Máš aktuálnu verziu a sťahoval si ju z oficiálnej stránky? http://www.pspad.com/sk/download.php
Nie stahoval som ju stade http://www.softmania.sk/Pspad.html može byť chyba v tom? lebo mne to tak sekne že otvorim okno a ide ale keď ho zatvorim tak zostane na ploche a neviem čo potom 
Je problém stiahnuť z oficial stránky a preinštalovať? To čo máš teraz nainštalované, odinštaluj a potom premaž registre cez CCleaner.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
riešenie:
delete pspad -> install notepad++
ver mi, html je uplne primitivny jazyk a po tyzdni uvidis vyrazne zlepsenie v nom, chod od zakladov, citaj tutorialy na webe jakpsatweb.cz klasika, w3schools, a skusaj skusaj skusaj, nebudem ti radit ako spravne nainstalovat pspad lebo by som ti len uskodil podla mna, teda ak sa nemylim a je to nejaky wysiwyg editor
delete pspad -> install notepad++
ver mi, html je uplne primitivny jazyk a po tyzdni uvidis vyrazne zlepsenie v nom, chod od zakladov, citaj tutorialy na webe jakpsatweb.cz klasika, w3schools, a skusaj skusaj skusaj, nebudem ti radit ako spravne nainstalovat pspad lebo by som ti len uskodil podla mna, teda ak sa nemylim a je to nejaky wysiwyg editor
Takže dnes som preinštaloval pspad a dal z tej oficialnej stranky a potom som cele poobede skušal rozne veci ale potom keď som chcel vypnuť tak mi to znova seklo
da sa ešte dačo s tym robiť? a je ten notepad++ taky isty no ako tie funkcie?
-
PhYs0c
King
nie.. notepad++ mas ako notepad klasicky proste vsetko pises rucne ale je prerobeny pre programatorov, ak to myslis trochu vazne zacni s tym, babrat sa v pspade? to robi kamaratka na zakladnej skole na informatike, totalna pi**vina
ok skusim ten notepad++ že ako pôjde treba mi na to nejaku oficialnu stranku na download jak na pspad?
-
PhYs0c
King
co tak google ?
Už som skusil aj ten notepad++ ale znova keď som ho vypol mi to seklo počitač a vymazal som aj registre a stale to nejde
neviem čo mam robiť
A čo, keď použiješ normálny Notepad (Poznámkový blok)?
Tento ma tak nebavi keď chcem si pozrieť ako to vyzera tak musim uložiť a potom otvoriť cez IE zatiaľ čo v tom pspad mi stači stlačiť len f10
-
PhYs0c
King
tak bude problem niekde inde...btw staci ked to mas ulozene a v prehliadaci stlacis F5, a nejaky velky problem v tom nevidim, ak si lenivy si ulozit kod a otvorit ho v prehliadaci tak mi ver ze sa ti nebude chciet pisat 10 stranove zdrojaky 
naučim sa trpezlivosti a budem to robiť cez txt ale všetko som odstranil pspad všetky subory aj registre cez Ccleaner ale stale mi to sekne pc takže v tom to už asi nebude vie dakto v čom to bude?
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 7:33)
vie dakto?
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 7:33)
vie dakto?