Zavody do vrchu
Zavody do vrchu
chcel by som sa spytat venuje sa niekto tomuto stylu zavodenia?? chcel by som vedeit co treba vsetko upravit na aute a ake povolenia ziskat aby som sa mohol zucastnit zavodu
Re: Zavody do vrchu
Zalezi jake mas auto a v akej skupine chces pretekat...
a najdolezitejsia vec je kolko mas penazi a kolko si ochotny dalej to toho vrazit
tak auto mam feliciu 1.3 ine momentalne nezozeniem
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ak chces jazdit uplne amatersku triedu tak ti staci prilba a zaplatit startovne. Ani vodicak nemusis mat 
//pokial viem
//pokial viem
-
RATZINGER666
Darca
frko: feldu v serii alebo uz upravenu? ...iba teoretizujes alebo sa ides na nieco take pripravovat? ak to myslis vazne, trochu sa tu o tom rozpisem...
nadeo: urcite nie, kazdy zavod a kategoria ma minimalne svoje bezpecnostne predpisy a je potreba aspon zakladny preukaz vozidla a kopcovu licenciu...
nadeo: urcite nie, kazdy zavod a kategoria ma minimalne svoje bezpecnostne predpisy a je potreba aspon zakladny preukaz vozidla a kopcovu licenciu...
este hu nemam upravenu ale chystam sa hu porobit, myslim to vazne, tak by som bol rad za kopu informacii
-
RATZINGER666
Darca
fajn, aby to splnilo Tvoju otazku, spravime to takto - v prilohe mas zakladne pravidla, stanovy, upravy, predpisy, poriadky, karty a prihlasky pre PAV na tento rok, zacni studovat, malo by tam byt uplne vsetko, ak by si si nevedel s niecim rady, napis... pripadne sa mozes informovat mailom priamo u SAMS na [email protected]
- Prílohy
-
- PAV 2011 hojko.rar
- (1.71 MiB) 60 stiahnutí
-
RATZINGER666
Darca
adameeec: moze byt, to je ale len cup, nie sampionat... teda neviem, o co konkretne autor temy zaujem...
mno aj cup aby som nabral dake skusenosti ale aj sampionat ked sa mi podari dostat,, je zle ze mam feliciu seriovo vyrabanu??
-
RATZINGER666
Darca
ak chces skusenosti, tak urcite Ti odporucim moju oblubenu hobbyrally
poziadavky takmer ziadne, startovne minimalne... no a ak Ta to bude bavit, budes mat prachy na auto a na tim, potom rozmyslaj nad sampionatmi do vrchu 
// ...a tato trencianska vyzera byt presne pre Teba, citaj uvod: http://www.hobbyrallytrencin.sk/ , konkretne juniorska D4...
// ...a tato trencianska vyzera byt presne pre Teba, citaj uvod: http://www.hobbyrallytrencin.sk/ , konkretne juniorska D4...
ten trencin vypada velmo dobre,,a co sa tyka startovneho tak ako to je,, su dake vysoke na sampionatoch atd?? ak sa mozem spytat co ma stoho jazdec ked vyhra taky sampionat do vrchu?? okrem poharu ?? to bude chciet asi aj sponzorov
na felicii a zavodiť ? a to má byť ako "stock car" alebo "tuned car" zaujímave ak to bude ako stock car priam neodolatelny výkon pri zavodoch
-
RATZINGER666
Darca
Matej18: hovoria Ti vobec nieco pojmy ako zavody do vrchu, hobbyrally, apod.?? hovori Ti nieco slovo "kategoria" alebo "skupina"?? nemal by si podla Teba na zaciatok hned kupit aspon preplnanu imprezu??
-
Point
Professional
ratz..ale ved v nfs underground, felda nebola..tak nemoze predsa jazdit kopce nie? to je jasne
ved to nei je ziadna tuned car 
Matej ten chalan asi chce zacat jazdit,... tak na vyskusanie paru jazd,otukanie sa,ziskanie nejakej zrucnosti atd mu staci felda....
Bol by som zvedavy za co by si sadol ty ak by si isiel do vrchu alebo na amaterske rally,... asi rovno za 300konove auto a plyn na podlahu....
Bol by som zvedavy za co by si sadol ty ak by si isiel do vrchu alebo na amaterske rally,... asi rovno za 300konove auto a plyn na podlahu....
asi tak dako, nemozem si dovolit auto za niekolko tisic eur, a moze sa kludne stat ze na prvom zavode ho rozbijem a to by som si potom mohol hlavu buchat o stenu,, takze ako vravia chalani na ziskanie skusenosti staci podla mna aj felda, mozno aj stara skodovka
no ale ak sa chceš tomu venovať profesionalne tak niekolko tisic eur tak či tak časom budeš potrebovať
to je jasne,, ale musis uznat ze zacat na niecom musim