Vaše video výtvory
Re: Vaše video výtvory
Jasne, Dik za kritiku.
Toto video bolo presne tak myslene. Zoznamit sa zo zakladnymi funkciami a prostredim programu s ktorym som v zivote nerobil.
Rovnako to plati aj o toceni videa s ktorym nemam absolutne skusenosti.
Priorita bola uzit si volny cas a tak som moc nad tymi zabermi cas nestracal.
Verim ze casom to bude lepsie.
Tiez cas straveny strihanim si uvedomujem (dobre video nemoze amater spravit za den stihania).
Urcite v tom ale budem pokracovat a hadam tomu budem moct dakedy venovat viac casu z mojho zivota.
Citim ze si to napisal uplne k veci a vazim si to.
Toto video bolo presne tak myslene. Zoznamit sa zo zakladnymi funkciami a prostredim programu s ktorym som v zivote nerobil.
Rovnako to plati aj o toceni videa s ktorym nemam absolutne skusenosti.
Priorita bola uzit si volny cas a tak som moc nad tymi zabermi cas nestracal.
Verim ze casom to bude lepsie.
Tiez cas straveny strihanim si uvedomujem (dobre video nemoze amater spravit za den stihania).
Urcite v tom ale budem pokracovat a hadam tomu budem moct dakedy venovat viac casu z mojho zivota.
Citim ze si to napisal uplne k veci a vazim si to.
s bratom robime prvy reenactment pocin, kedze sa tomuto konicku venujem ako fotograf a rozhodli sme sa natocit kratky film s tymto nametom...
zatial je na svete len kratke preview... film bude hotovy asi na konci maja...
http://vimeo.com/16310702
kompletne cela produkcia a trailer je robeny len mnou a mojim bratom
tocene to bolo na canon eos 5d mark II.
ked bude cele video hodim odkaz
vimeo pouzivam pretoze ma vacsiu kvalitu obrazu ako youtube aj ked aj tento server samozrejme odkrajuje z kvality...
p.s. ako sa sem dava okno na odkaz videa? nejako som z toho lavy jak tago
zatial je na svete len kratke preview... film bude hotovy asi na konci maja...
http://vimeo.com/16310702
kompletne cela produkcia a trailer je robeny len mnou a mojim bratom
tocene to bolo na canon eos 5d mark II.
ked bude cele video hodim odkaz
vimeo pouzivam pretoze ma vacsiu kvalitu obrazu ako youtube aj ked aj tento server samozrejme odkrajuje z kvality...
p.s. ako sa sem dava okno na odkaz videa? nejako som z toho lavy jak tago
-
lekoklatik
VIP
@Polo-X: V prvom rade by som si dovolil "zje*ať" ti štart traileru.
Máš tam 0:28 sekúnd reklamy. To v trailery nikoho nezaujíma.
Má to byť rázne, krátke a musí to osloviť na prvú šupu. Tiež neviem
či si si všimol [urcite áno] že logo diviwision je nenormálne viditeľne
nesúmerné. Je mi jasné že je to kvôli tomu, aby bola pravá strana
rovnako široká ako ľavá, ale mne osobne to hneď udrelo do očí.
Myslím si že by nevadilo keby bola jedna strana širšia. Nemusí to byť
presný stred predsa. Nie sme na geometrii. Jedná sa o grafický design
kde sú povolené nesúmernosti. Chápem že tento začiatok má byť [bude?] pravdepodobne súčašťou už
hotového filmu. Preto by bolo možno fajn už pri začiatočných titulkách
nahodiť nejakú hudbu. Jemné tóny gitary alebo niečo podobné, avšak to
až v celom filme.
K traileru samotnému:
Chalan, tak toto vyzerá nenormálne ppči. Si presne typ človeka [aj tvoj brat],
s ktorým by bola radosť pracovať. Takejto tej vojnovej tématike sa venuješ,
takže vieš čo kde ako, máte tam skutočne veľa prestrihov čo je super, celkovo
sú tie zábery podarené [cítiť že máš cit, veď niektoré tvoje fotky sú pre mňa
podarené] a ste pre celú vec správne zapálení. Osobne sa neviem dočkať
celého filmu. Držím palce, len tak ďalej.
PS: okno na odkaz sa tu urobí audomaticky [thx to audio] keď vložíš yt.com
odkaz. Pokiaľ viem, zatiaľ funguje len yt.com [a myslím že nič ďalšie nebude].
Takže keď dáš odkaz z youtube.com, bude tu to okno. btw vimeo je fajn,
ale hrozné obmedzenie majú tých 500MB za týždeň.
Máš tam 0:28 sekúnd reklamy. To v trailery nikoho nezaujíma.
Má to byť rázne, krátke a musí to osloviť na prvú šupu. Tiež neviem
či si si všimol [urcite áno] že logo diviwision je nenormálne viditeľne
nesúmerné. Je mi jasné že je to kvôli tomu, aby bola pravá strana
rovnako široká ako ľavá, ale mne osobne to hneď udrelo do očí.
Myslím si že by nevadilo keby bola jedna strana širšia. Nemusí to byť
presný stred predsa. Nie sme na geometrii. Jedná sa o grafický design
kde sú povolené nesúmernosti. Chápem že tento začiatok má byť [bude?] pravdepodobne súčašťou už
hotového filmu. Preto by bolo možno fajn už pri začiatočných titulkách
nahodiť nejakú hudbu. Jemné tóny gitary alebo niečo podobné, avšak to
až v celom filme.
K traileru samotnému:
Chalan, tak toto vyzerá nenormálne ppči. Si presne typ človeka [aj tvoj brat],
s ktorým by bola radosť pracovať. Takejto tej vojnovej tématike sa venuješ,
takže vieš čo kde ako, máte tam skutočne veľa prestrihov čo je super, celkovo
sú tie zábery podarené [cítiť že máš cit, veď niektoré tvoje fotky sú pre mňa
podarené] a ste pre celú vec správne zapálení. Osobne sa neviem dočkať
celého filmu. Držím palce, len tak ďalej.
PS: okno na odkaz sa tu urobí audomaticky [thx to audio] keď vložíš yt.com
odkaz. Pokiaľ viem, zatiaľ funguje len yt.com [a myslím že nič ďalšie nebude].
Takže keď dáš odkaz z youtube.com, bude tu to okno. btw vimeo je fajn,
ale hrozné obmedzenie majú tých 500MB za týždeň.
to logo je zamerne, rozmyslali sme aj tebou navrhovanu alternativu ale presne pre tento dovod co pises ze ti to udrelo do oci sme zvolili dany rozmer.. funguje
tam ide o to aby si ludia vsimli ze ide o vivid vision a preto sme skusili tuto variantu rozdielnosti slov, logo samozrejme nemusi byt konecne...
co sa tyka titulkov ano su na trailer dlhe ale ten uvodny je predstavenie nasej produkcnej spolocnosti - zatial neoficialne - a ta na uvod kazdeho traileru ci filmu patri... je to proste ako napr 20 centntury fox alebo tristan alebo akakolvek ina spolocnost... trosku to splyva s titulkami ale to uvodne logo sketch este nie je finalny, rozmyslame aj nad inymi alternativami...
hudbu k titulkom dame asi az do filmu.. zalezi ci ich budeme robit na zaciatok filmu alebo na koniec... este nie je definitiva, takze sa uvidi...
a som rad ze vlastne podstata videa a traileru sa paci... snazime sa to robit tak aby zaujalo a ludia sa pozastavili ze co je to ten reenactment a aka je historia statu tohto dramatickeho obdobia... nemusia to priamo zrat ale aspon prehodenie myslienky alebo vzbudenie zaujmu je pre nas uspech
diky )
cely film nema mat viac ako 5 minut a asi strati napinavost traileru ale uvidime ako to dopadne.. natacanie zabralo 2 cele dni a editing bude trvat cca mesiac ako tak planujem tak aj pre nas ako prvotina to bude vlastne nieco od coho sa budeme odrazat a co je dobre a co nie.. takze kritiku beriem...
ten uvod bude vo filme urcite skrateny
tam ide o to aby si ludia vsimli ze ide o vivid vision a preto sme skusili tuto variantu rozdielnosti slov, logo samozrejme nemusi byt konecne...
co sa tyka titulkov ano su na trailer dlhe ale ten uvodny je predstavenie nasej produkcnej spolocnosti - zatial neoficialne - a ta na uvod kazdeho traileru ci filmu patri... je to proste ako napr 20 centntury fox alebo tristan alebo akakolvek ina spolocnost... trosku to splyva s titulkami ale to uvodne logo sketch este nie je finalny, rozmyslame aj nad inymi alternativami...
hudbu k titulkom dame asi az do filmu.. zalezi ci ich budeme robit na zaciatok filmu alebo na koniec... este nie je definitiva, takze sa uvidi...
a som rad ze vlastne podstata videa a traileru sa paci... snazime sa to robit tak aby zaujalo a ludia sa pozastavili ze co je to ten reenactment a aka je historia statu tohto dramatickeho obdobia... nemusia to priamo zrat ale aspon prehodenie myslienky alebo vzbudenie zaujmu je pre nas uspech
cely film nema mat viac ako 5 minut a asi strati napinavost traileru ale uvidime ako to dopadne.. natacanie zabralo 2 cele dni a editing bude trvat cca mesiac ako tak planujem tak aj pre nas ako prvotina to bude vlastne nieco od coho sa budeme odrazat a co je dobre a co nie.. takze kritiku beriem...
ten uvod bude vo filme urcite skrateny
-
lekoklatik
VIP
Tak si zober napríklad tento trailer
Sú tam ukázané 3 značky v 3ch sekundách. A presne o tomto hovorím.
Áno ja viem že je tam ukázaná spoločnosť, ale nech je rýchla, rázna.
k tomu logu. Osobne by ma nenapadlo hneď čítať prvé slovo z prava
do ľava. Možno keby si najskôr ukázal vivid vision ktoré by sa jemnou
animáciou pretransformovalo na diviwision, pretoze ja som precital
diviwision.
Nuž a o filme až pak ^^
Sú tam ukázané 3 značky v 3ch sekundách. A presne o tomto hovorím.
Áno ja viem že je tam ukázaná spoločnosť, ale nech je rýchla, rázna.
k tomu logu. Osobne by ma nenapadlo hneď čítať prvé slovo z prava
do ľava. Možno keby si najskôr ukázal vivid vision ktoré by sa jemnou
animáciou pretransformovalo na diviwision, pretoze ja som precital
diviwision.
Nuž a o filme až pak ^^
ano, pozerali sme viac trailerov a vo vacsine je to rychly prestrih a dlhy je az na film... a kedze dlhy film ma viac dramatickeho na prestrih mozu si dovolit zostrihat viac zaberov...
my sme to s titulkami prehnali na trailer to vieme, viac ludi povedalo ale tam o ne az tak nejde nastastie a prim u nas ma film... ale chceli sme spravit taky pomaly nastup titulkov a potom prestrih na obraz... no mozno stacilo aj 15 sekund...
trailer uz ale menit nebudeme, teraz uz bude editacia iba celeho filmu... alebo ako nazvat tych cca 5 minut ci kolko z toho vide
do buducna vsak vieme kde bol problem a opakovat sa nebude na do ako reziser dohliadnem
inac nas budget je tak maly ze dokonca herecku rolu som musel hrat ja...
my sme to s titulkami prehnali na trailer to vieme, viac ludi povedalo ale tam o ne az tak nejde nastastie a prim u nas ma film... ale chceli sme spravit taky pomaly nastup titulkov a potom prestrih na obraz... no mozno stacilo aj 15 sekund...
trailer uz ale menit nebudeme, teraz uz bude editacia iba celeho filmu... alebo ako nazvat tych cca 5 minut ci kolko z toho vide
do buducna vsak vieme kde bol problem a opakovat sa nebude na do ako reziser dohliadnem
inac nas budget je tak maly ze dokonca herecku rolu som musel hrat ja...
-
lekoklatik
VIP
15 sekúnd je tiež krute veľa. Ale rob ako myslíš.
Každopádne pokiaľ ide o čistý text na čiernom
pozadí, tak to nenormálne nudí. A potom si uvedomíš
že polovicu traileru je text.
Každopádne pokiaľ ide o čistý text na čiernom
pozadí, tak to nenormálne nudí. A potom si uvedomíš
že polovicu traileru je text.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skoda, ze len 5minut. Vojnovu tematiku mam rad a taketo kvalitne amaterske filmy si rad pozriem. Ta kamera bola nasup
Kym budes davat inzerat na profesiu, ozvi sa mne najprv, rad sa zucastnim vo filme produkcie Vivid Vision
Tiez mi ten zaciatok kus prisiel taky nemastny/neslany oproti tomu, co nasledovalo potom
Tiez mi ten zaciatok kus prisiel taky nemastny/neslany oproti tomu, co nasledovalo potom
no vies momentalne mame rozbehnute dve frimy - neoficialne zatial - vivid vision a druha produkcna je no budget films a ten nazzov hovori za vsetko asi
ale prvu firmu budeme davat asi do oficialnych linii pretoze ak sa to podari chceli by sme natocit o reenactmente dokument aspon na pol hodku a hodit to aj do televizie ak by bol zaujem.. to su zatial len plany...
zisiel by sa nam aj treti clovek ale zadarmo robit nikdo okrem mna a brata nechce
a my to skor mame ako konicek a zaujmovu cinnost ako nieco na com ideme trhat bankove konta milionarov...
taktiez je v plane natocit kratky film do 20 min a hodit to na nejaky filmovy festival... ale toto su plany skor na rok 2012... a zatial len hypoteticke, najprv musime dotiahnut prvy projekt a podla odozvy a uspechu alebo neuspechu sa uvidi ci ma zmysel aby sme v tom pokracovali
ale prvu firmu budeme davat asi do oficialnych linii pretoze ak sa to podari chceli by sme natocit o reenactmente dokument aspon na pol hodku a hodit to aj do televizie ak by bol zaujem.. to su zatial len plany...
zisiel by sa nam aj treti clovek ale zadarmo robit nikdo okrem mna a brata nechce
taktiez je v plane natocit kratky film do 20 min a hodit to na nejaky filmovy festival... ale toto su plany skor na rok 2012... a zatial len hypoteticke, najprv musime dotiahnut prvy projekt a podla odozvy a uspechu alebo neuspechu sa uvidi ci ma zmysel aby sme v tom pokracovali
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No tipujem, ze uspech bude, ale je za tym velmi vela prace.. Preto ti tu aj leko napisal, co vylepsit, aby to bolo este kvalitnejsie v tom zaciatku. A na tie filmove akcie by ste to isto mali dat, ako zaklad sa ukazat svetu, ze mate co ponuknut. By si sa cudoval, ci by to ludia zdarma nerobili. Vsak v takej vojnovej atmosfere a pre dobrych ludi hocikedy by som sa schytil a pomohol
Odreagovanie od skutocneho sveta vzdy dobre padne.
tak dokoncili sme to...
http://www.youtube.com/watch?v=sIsTL7DgroI
treba si nastavit 1080p dole v rohu pre najlepsiu moznu kvalitu z youtup...
nema to nejaku myslienkovu dejovu liniu ide skor o prezentaciu nasich vyzualov...
viac zmysluplneho planujeme do buducna
http://www.youtube.com/watch?v=sIsTL7DgroI
treba si nastavit 1080p dole v rohu pre najlepsiu moznu kvalitu z youtup...
nema to nejaku myslienkovu dejovu liniu ide skor o prezentaciu nasich vyzualov...
viac zmysluplneho planujeme do buducna
Super vizual, dobry strih a aj dej bol pre mna trochu zujimavy. ALE druha skladba (z Requiem for a dream) vobec nesedela k atmosfere, to sa podarilo len na zaciatku (po 1:56) a potom v useku od 3:20 do 3:54, prave potom by mala nasledovat nejaka akcia s rychlymi prestrihmi, atd. a s hudbou by to sedelo dokonale, ale kedze dej je taky aky je, tak by sa hodila ina skladba bez takej vyraznej dynamiky.
//Po 1:56 by sa tam hodilo mozno Two Steps From Hell - Fire Nation alebo nieco podobne
//Po 1:56 by sa tam hodilo mozno Two Steps From Hell - Fire Nation alebo nieco podobne
praveze to sme nechceli aby to neupadalo do uspavanok a s vyberom hudby a konecnym riesenim ako s tym sme sa babrali fakt ze najviac a co hudby sme presli... to bolo nekonecne a osobne sme nakoniec zostali s tymto spokojni...
ale dik aj za kritiku... zbierame ju a v dalsom filme budeme cerpat aj z nej
ale dik aj za kritiku... zbierame ju a v dalsom filme budeme cerpat aj z nej
Skus si to este s Fire Nation, co som tam editol, v 1:56 si to daj od zaciatku a sleduj, podla mna to trochu lepsie odraza atmosferu, len skoda, ze to konci pred koncom, ale nejaka gradacia by sa tam dalapridat tretou skladbou. Proste mi dost vadilo ked hudba gradovala a vojak isiel akurat spat, pripadne sa inak zvolnila atmosfera.
no ale prave tym kontrastom sme chceli vyjadrit ze jemu ide stale o zivot napriek tomu ze sa uklada na spanok, pricom vlastne to vsetko sa mu sniva...
tam som asi moc skomplikoval scenar, lebo mam pocit ze sa to z toho kratkeho videa len tazko da vycitat, preto sme tam volili akcnejsiu hudbu...
pozriem to s bratom vecer
tam som asi moc skomplikoval scenar, lebo mam pocit ze sa to z toho kratkeho videa len tazko da vycitat, preto sme tam volili akcnejsiu hudbu...
pozriem to s bratom vecer
Jaj tak, no to mi uplne uniklo. Pripadalo mi to tak, ze konecne ma chvilku na oddych a furt ho otravuje ta epicka hudba aj ked uz o nic nejde
Uvidime co na to povedia ostatni, mne to jednoducho hned udrelo do usi.
no vies kratky film a chcel som spravit nejaku zapletku nech to nie je len prazdny vizual bez pointy no teraz nad tym rozmyslam ze ci to ludom vobec dojde ako to bolo myslene, preto ten nemec je sedy na zaciatku pretoze sa mu to sniva a ked sa zobudi uz je to realna hrozba, ale tym ze je rus farebny to asi bude mylit viac ludi... no som to prekomplikoval co uz, dalsie poucenie 
-
lekoklatik
VIP
No ja som to pochopil tak, že tomu rusovi sa proste zdá že ho nemec naháňa nuž a na konci netuším či to bola realita, alebo len výplod.
Každopádne mi tam niečo neskutočne chýba. V prvom rade je to už spomínaná hudba. Tu viem úplne presne čo mi prekáža. Prekáža mi to, že práve tento song je už tak neskutočne otrepaný, že ma z neho viac menej bolia uši. Tiež mi prekáža to, že je tuším celé 3 minúty tá jedna jediná pasáž z tej skladby. Prosto mi to tam veru tiež nesedí a stále dookola a furt ako pokazená platňa. Tá prvá skladba bola fajn. Chcelo by to niečo menej známe, úplne najlepšie z vlastnej produkcie. Veď tak netreba sa báť niečo vykutiť.
Na nete je programov a samplov za vedro, i keď nie je jednoduché niečo skomponovať.
Tiež mi miestami prišla kamera nejaká prehnaná. Napríklad začiernenie okrajov v niektorých scénach bolo podľa mňa nezmyselné. TIež množstvo prestrihov.
Zo začiatku to bolo veľmi príjemné, avšak temto strihu sa neznižovalo a bolo toho na mňa akosi veľa.
Avšak ešte stále mi tam niečo chýba. Nejaká bomba, proste boom ktorý by ma nejak naštartoval. Neviem prísť na tom čím to je.
Aby som teda len nekritizoval, musím povedať že fajn robota. Úplne najviac sa mi páčilo jak si založil oheň s pušným prachom ^^. Tak to bolo pre mňa "veľké plátno".
Viem že je pre vás ťažké po toľkom natáčaní a strihaní vidieť nejaké mini veci, ale opýtam sa ťa. Keď snímok pozeráš, si s ním na 100% spokojný? Nemáš pocit že by to chcelo nejak prekopať?
3/5 odo mňa, pekná robota každopádne. Len tak Ďalej
Každopádne mi tam niečo neskutočne chýba. V prvom rade je to už spomínaná hudba. Tu viem úplne presne čo mi prekáža. Prekáža mi to, že práve tento song je už tak neskutočne otrepaný, že ma z neho viac menej bolia uši. Tiež mi prekáža to, že je tuším celé 3 minúty tá jedna jediná pasáž z tej skladby. Prosto mi to tam veru tiež nesedí a stále dookola a furt ako pokazená platňa. Tá prvá skladba bola fajn. Chcelo by to niečo menej známe, úplne najlepšie z vlastnej produkcie. Veď tak netreba sa báť niečo vykutiť.
Na nete je programov a samplov za vedro, i keď nie je jednoduché niečo skomponovať.
Tiež mi miestami prišla kamera nejaká prehnaná. Napríklad začiernenie okrajov v niektorých scénach bolo podľa mňa nezmyselné. TIež množstvo prestrihov.
Zo začiatku to bolo veľmi príjemné, avšak temto strihu sa neznižovalo a bolo toho na mňa akosi veľa.
Avšak ešte stále mi tam niečo chýba. Nejaká bomba, proste boom ktorý by ma nejak naštartoval. Neviem prísť na tom čím to je.
Aby som teda len nekritizoval, musím povedať že fajn robota. Úplne najviac sa mi páčilo jak si založil oheň s pušným prachom ^^. Tak to bolo pre mňa "veľké plátno".
Viem že je pre vás ťažké po toľkom natáčaní a strihaní vidieť nejaké mini veci, ale opýtam sa ťa. Keď snímok pozeráš, si s ním na 100% spokojný? Nemáš pocit že by to chcelo nejak prekopať?
3/5 odo mňa, pekná robota každopádne. Len tak Ďalej
pravdupovediac ano...
ide o prezentaciu vizualu... co sa tyka strihu je sekany hustejsie lebo je to kratky film a zdlhave sceny su nudne taktiez to komplikuje scenar a potom to nie je tak jednoduche na chapanie o co mi vlastne islo
hudba je najtazsia vec z filmu a robit vlastnu vojnovu hudbu... akoze
to je cisty nonsens ale vieme ze hudba na filme nie je to prave orechove... dalsi film uz bude aj hovorene slovo a tak nas to az tak netrapi tu sme ju pouzili ako nutne zlo a to vies ak niekde pouzijes hudbu vzdy niekdo bude spokojny a niekdo nie... tak to proste je a bude ...
a bombu v 5 minutovom videu? to nie nic take som nechcel a neplanoval, s bratom sme sa na scenari dohodli tak aby sice neboj hned jednoducho predvidatelny ale ziadne nejake velke trhaky... skor to ponechat na fantazii divaka...
vojnova patina na filme a vineting v porovnani s originalom bol viac ako nutny a chceny, je pravda ze miestami je silny ale to bol tiez zamer, temna doba temne miesta... natacalo sa za nie moc dobrych svetelnych podmienok bez externeho svetla a tak sme si moc ani vyberat nemohli...
kritiku samozrejme berem a zapisujem...
a co sa tyka ci som spokojny? som
idem tocit druhy film, ktory chcem posunut zas niekam inam, takze ako prvy projekt to povazujem za dielo vcelku zdarene, aj ked samozrejme ze to nie je 100% toho som si vedomy
ide o prezentaciu vizualu... co sa tyka strihu je sekany hustejsie lebo je to kratky film a zdlhave sceny su nudne taktiez to komplikuje scenar a potom to nie je tak jednoduche na chapanie o co mi vlastne islo
hudba je najtazsia vec z filmu a robit vlastnu vojnovu hudbu... akoze
a bombu v 5 minutovom videu? to nie nic take som nechcel a neplanoval, s bratom sme sa na scenari dohodli tak aby sice neboj hned jednoducho predvidatelny ale ziadne nejake velke trhaky... skor to ponechat na fantazii divaka...
vojnova patina na filme a vineting v porovnani s originalom bol viac ako nutny a chceny, je pravda ze miestami je silny ale to bol tiez zamer, temna doba temne miesta... natacalo sa za nie moc dobrych svetelnych podmienok bez externeho svetla a tak sme si moc ani vyberat nemohli...
kritiku samozrejme berem a zapisujem...
a co sa tyka ci som spokojny? som
idem tocit druhy film, ktory chcem posunut zas niekam inam, takze ako prvy projekt to povazujem za dielo vcelku zdarene, aj ked samozrejme ze to nie je 100% toho som si vedomy
-
lekoklatik
VIP
Boom v zmysle, dohodiť tomu buď vtip, alebo waw efekt (či už dobro alebo zlo), pretože ten nôž na by chcelo natočiť buď inak, alebo to nejakým spôsobom zviditeľniť.
Obraz mi príde veľmi dobrý aj keď ste natáčali v noci, toho by som sa moc nebál.
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2011, 13:43)
Možno by nebolo na škodu vyskúšať natočiť nejakú scénu z vojnovej hry, kde by ste sa mali od čoho odraziť, avšak to už je iná téma.
Obraz mi príde veľmi dobrý aj keď ste natáčali v noci, toho by som sa moc nebál.
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2011, 13:43)
Možno by nebolo na škodu vyskúšať natočiť nejakú scénu z vojnovej hry, kde by ste sa mali od čoho odraziť, avšak to už je iná téma.