Free HUGS - Objatie zadarmo :)
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Free HUGS - Objatie zadarmo :)
Ehm, objatie medzi rodinou, znamimi ano, ale kebyze na ulici stretnem niekoho a ten by ma zacal objimat pravdepodobne by som mu vrazil
Nepotrebujem aby ma nejaky chlap objimal. Zlodejovy staci take objatie aby danu osobu okradol a tiez sa mi zda dost blbe a nehygienicke objimat sa z cudzimi ludmi
Nepotrebujem aby ma nejaky chlap objimal. Zlodejovy staci take objatie aby danu osobu okradol a tiez sa mi zda dost blbe a nehygienicke objimat sa z cudzimi ludmi
Ty si dilino kto tam na videu je nuteny sa objimat s chlapom.A zdravy rozum da ze ide baba na chlapa a opak..radsej nic nepis
-
Janio
Zablokovaný
Hlavne že v Maďarsku sa bežne objimal chlap s chlapom...
ešte by ma zaujímalo že prečo by to malo byť nehygienické akože , ked je to normálny clovek nie žiadny bezdák tak je to v pohode ... nechápem prečo sa to nikomu nepáči , podla mna je to dobrá vec ako potešiť osobu ....
Ja by som objal aj typka...nemal by som s tym ziaden problem, nieje to ani hanba, objatie nemusi byt iba naznak lasky medzi partnermi...niekedy cloveka take jedno objatie potesi a urobi den, dnom 
-
Grim
Darca
...bolo mi to doteraz divné, obíjmanie chlapa s chlapom, ale ako čítam tvoj názor, príde mi to vlastne celkom v pohode, veď aj baby sa medzi sebou obíjmajú a nikto na to nepozerá ako keby boli lezby...lenže mne sa zdá že mnohí strašne pozerajú na to čo si o nich pomyslia iní...prestaňme sa zamýšľať nad tým, čo si o náš pomyslia iní, tí majú plnú hlavu toho čo si o nich myslíme my... 
-
Fabo
Hardcore addict
Keby som videl cloveka ako objima vsetkych zaradom bol by som z toho rovnako vyfleshovany, ci by bol chlap alebo dievca, v takomto pripade nevidim rozdiel.
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2010, 23:07)
Tip do buducna: opite 15rocne dievcata NIE SU vhodnymi propagatormi free hugs kampane.
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2010, 23:07)
Tip do buducna: opite 15rocne dievcata NIE SU vhodnymi propagatormi free hugs kampane.
1.7.2010 bude free hugs v poprade 
môžte sa kľudne pridať
ak by ste chceli nejaké info tak [email protected] 
môžte sa kľudne pridať
podla mna to je mile
a preco nie ja som za kazdu srandu 
musela by som byt fakt zufala,aby som sa nechavala osahavat cudzymi ludmi 
Kolko tu mas preboha tych nickov?Scarletta napísal:musela by som byt fakt zufala,aby som sa nechavala osahavat cudzymi ludmi
-
Fabo
Hardcore addict
alsooooo... pravidlo 24 poznas?
Nie..a ked to ma co robit s tym,ze niekto na tomto fore dostane "basu a nasledne bana,len preto ze je niekto zaujaty..Keby bol dotycny moderator ferovy jedinec,tak by tu mal po spravidlovisti oznacit za spamy a pozamykat minimalne polovicu tem co su na tomto fore..ale to nespravil..takze o akych pravidlach je tu teraz rec?Fabo napísal:alsooooo... pravidlo 24 poznas?
-
janka45631
Novice
podla mna to je uplne super...bude to aj tohto roku ?? ....a ked hej tak kedy ?? 
záleži od situácie, ak by to bolo vtedy keď mám v ušiach tak by so mnou asi pekne myklo
ale kebyže ideme s partiou tak by nás to určite potešilo ale samozrejme od opačného pohlavia 
Ved to, hlavne to robia baby a vtedy su chlapi z toho mimoriadne stastni 
a myslim si, ze sa nikto nevrhne na niekoho, kto ide okolo a ma v usiach mp3
a myslim si, ze sa nikto nevrhne na niekoho, kto ide okolo a ma v usiach mp3
Na tohtoročnom May day festivali chodili také skupiny, aj ženy aj chlapi. 
prvy dojem: chodit po ulici s cedulkou, aby ma niekto objal, mi pride ako zobranie.
na druhej strane je to fakt mile, aj ked neviem, kto ma na take akrobacie cas. tiez ma prekvapili v tom videu obijimajuci sa chlapi (vzdy som myslela, ze sa toho skor strania - aj kamarati).
nechapem, co tu poniektori tocia o slovenskej mentalite, staci na to tych spravnych ludi
PS: ad video z praxe -> preco vedla seba pochoduju ludia, co sa chcu obijimat, ked sa mozu obijimat medzi sebou??
na druhej strane je to fakt mile, aj ked neviem, kto ma na take akrobacie cas. tiez ma prekvapili v tom videu obijimajuci sa chlapi (vzdy som myslela, ze sa toho skor strania - aj kamarati).
nechapem, co tu poniektori tocia o slovenskej mentalite, staci na to tych spravnych ludi
PS: ad video z praxe -> preco vedla seba pochoduju ludia, co sa chcu obijimat, ked sa mozu obijimat medzi sebou??
Keď sme boli v mníchove na školskom výlete/exkurzií tak som ich tam pár videl a objal som aj teepka,čo je na tom? Ja som skoro za každú srandu a určite sa mi to nezdá trápne...holt paranoidní a moc "vážni" ludia nepochopia...