do prace fotak - okolo 100-130€ - co mate na prvej stranke ten panasonic DMC-FS10EP a nikon COOLPIX S4000 stale patria medzi tie naj
dakujem za rady
jarek
No zistil som, že je na AA batérie, a ja chcem skôr zabudovanú nabíjatelnú batériu, zdá sa mi to lepšie, lepšia výdrž atď a nemusím meniť baterky každých 10 fotiek...nejaká iná alternatíva? No myslím, že zvyknúť si na menu by nebol najmenší problém u Olympusu...čiže zostali tieto:jin napísal:Sp!rit: To je úplne jedno, že sa Ti nepáči. Ide Ti o to, ako to vyzerá, alebo fotí? Olympus má strašné (!!) menu a nastavenia, Samsung robí dobré ropné tankery a televízory, ale foťáky robiť nevedia. Viem o čom hovorím.
Pre začiatočníka úplne OK!GothaR napísal:Co hovorite na Canon PowerShot A2200?
http://datacomp.sk/canon-powershot-a220 ... 89305.html
Je to darcek a fotograf nebude skuseny, preto som vybral tento fotak s dobrym automatickym rezimom (podla popisu vyzera byt rovnaky ako mam v S95ke). Alebo mate nejaku inu alternativu v cene okolo 100 € ?
V súčasnosti je trend prechodu ma CMOS. Zober NIKON a máš vystarané.savi napísal:no ja som tiez najviac rozmyslal nad tym Nikonom,paci sa mi designovo a aj vlastnostami (teda tym ktorym rozumiem), inak tie nazvy zo sveta fotakov, tak som sa troska stratil
,inak tie snimace-zevraj kazdy ma vyhodu v niecom inom, baterky nehraju rolu.