3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
čo je to za omietku? alebo materiál? dosť to ruší
omietka : D
v tomto pripade je zvyraznena, lebo som dal vysoky noise a este to vytiahlo doostrovanie
v tomto pripade je zvyraznena, lebo som dal vysoky noise a este to vytiahlo doostrovanie
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak, moj druhy pokus, snad to je lepsie ako minule
A dokonca som pridal 1 kus nabytku 
Tu zle posunutu nohu stola som si vsimol az teraz po upravach
Poprosil by som o kritiku a hlavne nejake rady, tipy, ako do buducna nieco podobne robit, ako napr. lepsie urobit okna, atd.
Dik, K
//Trochu upravene.
Tu zle posunutu nohu stola som si vsimol az teraz po upravach
Poprosil by som o kritiku a hlavne nejake rady, tipy, ako do buducna nieco podobne robit, ako napr. lepsie urobit okna, atd.
Dik, K
//Trochu upravene.
Cinema 4D 11.5 vs 3DSMAX 2011
ktore by ste doporucili pre uplneho zaciatocnika?
ktore by ste doporucili pre uplneho zaciatocnika?
Forsaken: http://www.hojko.com/3ds-max-maya-3d-ci ... 83591.html
krankenwagen: Stôl z piatich boxov, obraz vľavo je len jeden box potiahnutý textúrou, vzadu tie obrazy... ehm, teda okná?
Najdlhšie ti trvalo asi hľadanie na google images.
0 bodov za modeling, 0 za nasvietenie, 0 za použité obrázky/materiály.
krankenwagen: Stôl z piatich boxov, obraz vľavo je len jeden box potiahnutý textúrou, vzadu tie obrazy... ehm, teda okná?
Najdlhšie ti trvalo asi hľadanie na google images.
0 bodov za modeling, 0 za nasvietenie, 0 za použité obrázky/materiály.
matrose ok, je tam nejaka podlaha, take obrazy robim podobnym sposobom aj ja, takze to zas nie je uplne strasne 
ramy okien - ee, stol ee
pozadie fajn, dal si ho spravne..
nasvietenie je cele divne, neviem, odkial svieti svetlo, podlaha ma neprirodzeny odraz ( su to parkety), chyba tomu bump, alebo parkety
a scena je neprirodzena.. stol uprostred miestosti + obraz, cervene steny, vonku luka... daj tej scene hlavu a patu a bude to lepsie : )
ramy okien - ee, stol ee
pozadie fajn, dal si ho spravne..
nasvietenie je cele divne, neviem, odkial svieti svetlo, podlaha ma neprirodzeny odraz ( su to parkety), chyba tomu bump, alebo parkety
a scena je neprirodzena.. stol uprostred miestosti + obraz, cervene steny, vonku luka... daj tej scene hlavu a patu a bude to lepsie : )
-
TUCERO_SVK
Star
Nemôžem súhlasiť s tým pozadím. Už iba ten rozmer kvetiny v tretom okne je neprirodzený. Jedine že by patrila do nevydarených GMO. Okrem toho na pozadí je nádherné modré nebo tak to využi a daj že svetlo ide zvonka a môžeš to aj skombinovať trochu s tým vnútorným osvetlením.
Ďalej stôl ..... boxy na seba vie naukladať veľa ľudí skús tomu dať tvar. Rámy okien tiež trochu tam aspoň nejaký ten žliabok dorobiť. + všade zaobliť trochu hrany.
Podlaha sa ti vydarila. Obraz no z technického hľadiska je to asi 20 sec. práca ale vyzerá to pekne.
Rady otvor si help ---- > tutorials -----> a prejdi si modelovacie a vlastne všetky cvičenia
Ďalej stôl ..... boxy na seba vie naukladať veľa ľudí skús tomu dať tvar. Rámy okien tiež trochu tam aspoň nejaký ten žliabok dorobiť. + všade zaobliť trochu hrany.
Podlaha sa ti vydarila. Obraz no z technického hľadiska je to asi 20 sec. práca ale vyzerá to pekne.
Rady otvor si help ---- > tutorials -----> a prejdi si modelovacie a vlastne všetky cvičenia
-
weroro
Flash coder
Ahojte.
chcel by som Vás niekoho požiadať o nový render toho čo je prílohe. Tento konkrétny pre nás robilo jedno dievča, ale už dlhšiu dobu je nezastihnutelná a potrebujeme aby to mlieko bolo vyšplechnuté do väčšej výšky. Jediné čo viem ponúknuť za túto robotu je K+, 10€ a použitie toho rendru s Vašim copyrightom. Potrebujem to v rozlíšení min 5000x6000 pixelov (pri 72DPI). Viem, že finančné ohodnotenie ktoré som navrhol je malé ale bude to platené z môjho vrecka a plat nemám bohvie aký, nehovoriac o tom, že ak sa mi to nepodarí dodať tak budem mať veľkú mínusku u zamestnávateľa. tak isto sa ospravedlňujem za to, že to sem dávam až teraz ale pôvodne to mal robiť GRIM len má nejaké technické problémy. Ideálne aj keď asi nemožné by bolo to urobiť do dneska večera 22:00. Ďakujem za každú pomoc.
V prípade nejasností prosím ICQ alebo [email protected]
chcel by som Vás niekoho požiadať o nový render toho čo je prílohe. Tento konkrétny pre nás robilo jedno dievča, ale už dlhšiu dobu je nezastihnutelná a potrebujeme aby to mlieko bolo vyšplechnuté do väčšej výšky. Jediné čo viem ponúknuť za túto robotu je K+, 10€ a použitie toho rendru s Vašim copyrightom. Potrebujem to v rozlíšení min 5000x6000 pixelov (pri 72DPI). Viem, že finančné ohodnotenie ktoré som navrhol je malé ale bude to platené z môjho vrecka a plat nemám bohvie aký, nehovoriac o tom, že ak sa mi to nepodarí dodať tak budem mať veľkú mínusku u zamestnávateľa. tak isto sa ospravedlňujem za to, že to sem dávam až teraz ale pôvodne to mal robiť GRIM len má nejaké technické problémy. Ideálne aj keď asi nemožné by bolo to urobiť do dneska večera 22:00. Ďakujem za každú pomoc.
V prípade nejasností prosím ICQ alebo [email protected]
-
Grim
Darca
...v prípade záujmu môžem priložiť súbory z programu RealFlow4...potom som to už nemohol importovať späť do maxka...
//...dávam k dispozícii aspoň model srdca...
//...dávam k dispozícii aspoň model srdca...
- Prílohy
-
- heart.rar
- (19.06 KiB) 38 stiahnutí
Len taká quick otázka, mám 3d max 2010 a zaujíma ma že ako vlastne začať... lebo na nete je kopa tutov ale samých takých "pro" nejaký link na nejaký dobrý channel na utube? zatiaľ som len robil veci typu flaša pohár atď... pomocou toho že som si niektorý objekt z tých standard primitives skonvertal na editable polygon a pomocou bevel apod. som tomu daval tvar.. ale to asi este moc s modelovanim nema...
kazdopadne nejake zaciatocnicke tipy?
kazdopadne nejake zaciatocnicke tipy?
-
TUCERO_SVK
Star
Hlavná lišta----> help-------> tutorials....
Prečo nikto nepoužíva help a tutoriály od Autodesku. Však tam nie sú pre srandu.
Prečo nikto nepoužíva help a tutoriály od Autodesku. Však tam nie sú pre srandu.
hej už som začal
ja som použil iba tých prvých 5-6 zákl.. a teraz pozerám tie utubové originál od autodesku.. ale myslel som skôr radu že ktorým smerom sa uberať a na čo sa zamerať
-
nejakymarko
Addict
tak nieco odomna
boh vie co to nie je, hlavne s tou farebnostou sa asi budem musiet do buducna pohrat, aby to vyzeralo zivsie
cakam komentare
boh vie co to nie je, hlavne s tou farebnostou sa asi budem musiet do buducna pohrat, aby to vyzeralo zivsie
cakam komentare
-
TUCERO_SVK
Star
Celkovo pekná práca len treba ešte doladiť detaily ako napríklad zjemniť hrany, trochu znížiť horizont, chodníku dať na bočnej strane inú textúru alebo dať pozdĺž kamene, dovnútra garáže by bolo vhodné dať skyportal.
-
nejakymarko
Addict
aky skyportal?
a to zjemnenie hran neviem ako urobim, kedze je to praca len v revit architecture
(ale pevne verim ze dojde raz aj na maxko)
horizont som schvalne zvolil takyto, nakolko som robil viac zaberov a jeden som chcel mat takyto trosku divoky.
pridal som tento, lebo sa mi tu zdali byt najkrajsie farby.
co sa tyka chodnika dik za tip
a to zjemnenie hran neviem ako urobim, kedze je to praca len v revit architecture
horizont som schvalne zvolil takyto, nakolko som robil viac zaberov a jeden som chcel mat takyto trosku divoky.
pridal som tento, lebo sa mi tu zdali byt najkrajsie farby.
co sa tyka chodnika dik za tip
je to celkom ok, trosku mrtve okolie a nie je to moc vyrazne, ale urcite lepsie, nez to, co som do skoly stihol v prvaku ja : D
btw k tomu zjemnovaniu hran.. toto su vizosky architektury, tam sa taketo veci neriesia :p /prave robim na 8m polygonovej scene a zjemnovanie hran je posledna vec, co ma zaujima/
btw k tomu zjemnovaniu hran.. toto su vizosky architektury, tam sa taketo veci neriesia :p /prave robim na 8m polygonovej scene a zjemnovanie hran je posledna vec, co ma zaujima/
-
nejakymarko
Addict
i-cube dik
a som druhak
a som druhak
Ako uz bolo spomenute zmenit bok chodnika a skusit to potom este vo photoshope farebne doladit.
Ja som zas o nieco zmenil tu scenu s cmeliakom
Ja som zas o nieco zmenil tu scenu s cmeliakom
Tak po dlhšej dobe som sa rozhodol opäť niečo vytvoriť. Inšpiroval som sa Hackberry General Store, to je pumpa na Route 66 v Arizone. Tri a pol dna prace. Zajtra sa idem pustiť do texturovania. Niečo cez 1 500 000 polygonov.
Cawte hladam niekoho kto sa chce trosku ukazat a pomoct mi.
Viac info tu: http://grafika4u.sk/grafika-web-stranky-t6620.html
Viac info tu: http://grafika4u.sk/grafika-web-stranky-t6620.html