League of Legends
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
moze byt 
tak nepis nic... mne to skor pride ze nemas argumenty ako "chut"Opak napísal:nemám chuť sa tu s tebou o tom dohadovať..
-
aruN
Professional
we call it lifestealLucas77 napísal:tak ako dava dost velky dmg a tazko sa mu davaju dole healthy
Ludia pomôžte mi EZ vs Vayne vs Corki koho kúpiť?
-
Croven
Star
vyber si podla toho co ta bude viac bavit,co si myslis ze sa zide viac pre tym. Jednoducho povedane,kup si to co ta bude viac bavitrain3R napísal:Ludia pomôžte mi EZ vs Vayne vs Corki koho kúpiť?
Ludia ak bude nejake premade napiste na nick natro. Dakujem
Dnes som hral náhodou proti lekovi ranked hru

-
PhYs0c
King
rain3r teba mam v priateloch? 
Veď ja neviem, volám sa rain3R tak ak nie určite si ma pridaj a napíš že si to ty lebo tam mám asi 250 priatelov...tak aby som si ťa hodil do skupiny nejakej....
-
lekoklatik
VIP
Robíš si zbierku?
No to povačšine si pridávali mňa, samí nemci... len asi tak 40 ludí je cz/sk.... inak leko keby som mal normálny team tak ťa porazím! 
ak spustim hru v momente mi klesne rychlost internetu a dlho nacitava stranky dokonca aj menu v hre napr nakupovanie.nerobi to nikomu?vsimol som si ze ked v task managerovi vypnem bmp.exe tak sa to vrati obcas donormalu ale on sa sam zapina tento proces.kto s tym ma este taky problem?
-
lekoklatik
VIP
snáď nabudúce ; )rain3R napísal:No to povačšine si pridávali mňa, samí nemci... len asi tak 40 ludí je cz/sk.... inak leko keby som mal normálny team tak ťa porazím!
koho si si kupil corki je free a je celkom schopnyrain3R napísal:Ludia pomôžte mi EZ vs Vayne vs Corki koho kúpiť?
-
aruN
Professional
mne robi to iste, ale tak ci tak, mam na nic router, takze to neriesimSon-Goku napísal:ak spustim hru v momente mi klesne rychlost internetu a dlho nacitava stranky dokonca aj menu v hre napr nakupovanie.nerobi to nikomu?vsimol som si ze ked v task managerovi vypnem bmp.exe tak sa to vrati obcas donormalu ale on sa sam zapina tento proces.kto s tym ma este taky problem?
ja uz som na to prisiel.robi to bmp.exe subor a este nejaky kernel manager.ked ich zrusim cez task manager tak sa to da do poriadku ale po skonceni matchu sa sam zapne takze to opakujem a funguje to tak.riot support sux ako vzdy ziadna odpoved
hentie procesy absolútne nesúvisia s hrou, neviem aký bordel máš v pc ale nezvaluj to na LoL..
ja som dva krát písal na support a vždy odpísali..teraz tento druhý krát bol ten človek taký ústretový, na ich reakciu nemôžem povedať krivého slova
ja som dva krát písal na support a vždy odpísali..teraz tento druhý krát bol ten človek taký ústretový, na ich reakciu nemôžem povedať krivého slova
jak ze nie pokial ten proces je aktivny tak mi tie stranky nacitavaju strasne pomaly a zapinal sa len pocas hry.skusil som reinstal nepomohlo.rsit tiez nic nenajde a kedze ho vypnem rucne a zrazu to prestane tak asi bude problem v tom procese.
-
PhYs0c
King
mily zlaty bmp.exe je spyware a kernel manager tusim nejaky konvertor z androidu do flashu, pricom ani jednu z tychto veci nemam spustenu vo svojom PC ani pocas hry takze chyba bude u teba
bud v PC alebo niekde medzi monitorom a stolickou