Ked kliknem na zaslanie noveho kodu tak mi to vypise "You can only have the PayPal code sent to your card 3 times. The PayPal code can no longer be sent to this card." neviete niekto co mam robit? ako tu kartu overit?
Paypal + visa + problem s aktivovanim karty
Paypal + visa + problem s aktivovanim karty
Zdravim tak vytvoril som si paypal (personal) ucet, zadal udaje od karty mal mi prist vypis so stvormiesntym paypal kodom ale nic sa nestalo (karta je z VUB - VISA - debetna karta) pockal som dva dni no ziaden vypis z paypalu o strhnuti 1.50€ neprisiel tak som dal odoslat novy kod alebo nieco v tom zmysle kod prisiel na druhy den, idem na paypal kliknem na "Confirm my debit or credit card" zadam tam to stvor miestne cislo a vypise mi to "You have entered an old PayPal code. Please enter the new 4-digit PayPal code from your card statement."
Ked kliknem na zaslanie noveho kodu tak mi to vypise "You can only have the PayPal code sent to your card 3 times. The PayPal code can no longer be sent to this card." neviete niekto co mam robit? ako tu kartu overit?
-
Space5800
Medium Professional
Re: Paypal + visa + problem s aktivovanim karty
Počkaj kým sa objaví vo výpise 3. (posledný) 4 miestny kód...
-
Space5800
Medium Professional
Prišli ti 3 tie kódy?
pozri si ten kod v ebankingu
iba jeden zatial prisiel
-
Space5800
Medium Professional
Tak počkaj kým prídu všetky 3, pretože si zrejme odoslal tri a platí len ten posledný 
(môže to trvať pár dní)
(môže to trvať pár dní)