A hlavne príchod na SŠ- čo prináša nové BABY
15 Ročný
Re: 15 Ročný
a aka bola otazka?
Otázka ako si získať "Dievča" ktoré sa mi páči na strednej škole kde som nový !ppt napísal:a aka bola otazka?
Ako na ňu keď je napríklad 3čka a ja 1vák !
Všetko o takýchto vzťahoch
Rada c. 1: Ked sa potrebujes pytat na takuto vec, nemas u tretiacky sancu.Carp napísal:Ako na ňu keď je napríklad 3čka a ja 1vák !
Rada c. 2: Na fore je uz x podobnych tem a takmer vsetky koncia rovnako.
//Rada c. 3: Nepis dievcatam listy.
-
Peter_Retep
VIP
Rada c. 4 - Neocumuj ju zdaleka, prihvor sa jej
Rada c. 5 - fakt nezacni kontakt na facebooku
To neni moj príklad ale všetko je možné tak sa pýtam dopredu s tou 5kou -prečo myslíš že nie facebookom?Peter_Retep napísal:Rada c. 4 - Neocumuj ju zdaleka, prihvor sa jej
-
Peter_Retep
VIP
lebo ta nepozna....
ale dôvod to že má nepozná neni dostačujúci nato je pokec a facebookPeter_Retep napísal:lebo ta nepozna....
a za chvíľu budeš aj sexovať cez facebook nie?! Vyser sa na pokec a podobné vtákoviny a radšej sa pokús o osobný kontakt a pozvi ju na zmrzlinu 
pinco napísal:a za chvíľu budeš aj sexovať cez facebook nie?! Vyser sa na pokec a podobné vtákoviny a radšej sa pokús o osobný kontakt a pozvi ju na zmrzlinu
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ty chceš pomôcť, alebo nám tu chceš dávať rozumy ? Si zasran preto tomu ešte nechápeš. Nevieš napísať normálne príspevok, čo mám usúdiť z tvojho prvého príspevku ? Ďalej názov témy nevyhovuje "15 ročný" Čo 15 ročný ? 15 roční sú sprosté deti
Ak je dievča pekné, tak na FB je určite píše kopa hanbiacich sa znamych a kamaratov, čo nemaju gule ju pozvať von. Choď proti prúdu a začneš byť pre ňu atraktívny.
-
adox
Light Professional
Hlavne ser na baby z triedy, síce som s nou nechodil ale bolo medzi nami všetko možne teraz už nie je nič ale je ťažke sa na ňu pozerať každý deň a počúvať čo robila 
Tak tak tiež zbytočná téma a Janio nie všetci 15 roční sú debili
a neviem či by som zrovna chcel chodiť s tretiačkou keby som prvák. Fb kontakt je naprd ako Frikso píše ...cez internet sa asi ťažko do niekoho zamiluješ ...
-
Janio
Zablokovaný
Merco veď nie všetci... ale 99% áno... Ak máš 15, poprípade menej, tak je jasné, že to tak neberieš. Ja, keď pozerám ako sa správajú 15ky tak mi je až zle no...
Inak prečo by nemohol chodiť s tretiačkou ? U nás v škole je 80% dievčat a nie jeden prvák tam chodí s 4táčkou... Je to niečo nové a dá to do života veľa
Inak prečo by nemohol chodiť s tretiačkou ? U nás v škole je 80% dievčat a nie jeden prvák tam chodí s 4táčkou... Je to niečo nové a dá to do života veľa
-
Peter_Retep
VIP
tuto sekciu treba normalne zrusit....kazdy kto poziada o radu sa nou nakoniec aj tak neriadi
Prečo poriadne nepoužívate "hľadať" ??? takýchto tém je to XY, možno nie na vlas rovnakých ale všetko je to aj tak o tom istom... a ako baliť baby na strednej je tu už tiež... 
A čo ked 15ročný tý prechádzajú a menia sa k mladým ludom pozri si svoju karmu pán "muž"Janio napísal:Ty chceš pomôcť, alebo nám tu chceš dávať rozumy ? Si zasran preto tomu ešte nechápeš. Nevieš napísať normálne príspevok, čo mám usúdiť z tvojho prvého príspevku ? Ďalej názov témy nevyhovuje "15 ročný" Čo 15 ročný ? 15 roční sú sprosté deti
No, poznám páry, kde chodia staršie s mladšími, a sú tam aj väčšie rozdiely ako 2 roky, lenže to sú aj starší ľudia, takže neviem, či si s tebou začne 17-18tka. Taká bude chcieť asi niekoho staršieho. Ale priateliť sa môžete kľudne 
Neviem no len mne by asi dlho nevydržal vzťah s o 2 roky staršou partnerkou ( za predpokladu že mám 15) a Carp karmy by som sa nedržal ,podľa mňa má Janio dobré názory takže tak ...