Duke Nukem Forever
Re: Duke Nukem Forever
Pisali, ze SP je na 15 hodin.
Ach zas to je ukradnuta ruska verzia..Sphinx napísal:full verzia ma 3.8GB .. nie je to vela .. ale zas je to len jeden jazyk
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ako ja duka lubim vela vela moc ale to demo som ani nedohral maj got zleeeeeeeeeeeeeeeee
Teraz sa tu hanbím, že som pôvodného Duka nehral a poznal len z počutia.
Mám čo doháňať no, ale po dohraní jednotky aspoň môžem objektívne ohodnotiť dvojku, keďže to nebudem hodnotiť ako niekto, pre koho to bude dobré už len preto, že jednotka je akýsi kult. Veď uvidíme.
Mám čo doháňať no, ale po dohraní jednotky aspoň môžem objektívne ohodnotiť dvojku, keďže to nebudem hodnotiť ako niekto, pre koho to bude dobré už len preto, že jednotka je akýsi kult. Veď uvidíme.
Ono v podstate Duke Nukem Forever je Duke 4-ka... Prve dve boli 2D arkady. Duke Nukem 3D bola tretia v poradi. A toto je priamym pokracovanim Duke 3D. Odohrava sa to 12 rokov po udalostiach Duke3D.
A oplatí sa hrať aj prvé 2 ?
Tak su to uz strasne stare hry. Su to dobre hry, cize ak ti nevadi grafika tak skus. Ak ti ide o pribeh tak tam ani nebol nejaky extra pribeh 
Najlepsi bol aj tak Time To Kill na PSX.
-
Runes
Addict
tak ted som nemal co robit tak som dohral demo, mam s toho pocit ze keby sa to drzalo povodneho duka teda milion zbrani na chrbte a normal HP a klasicke lekarnicky proste keby sa to drzalo toho co bolo ked bol DN3D tak je to ovela vacsia prca od tejto hry nikto necaka nic ine len si zastrielat v starom duchu. Ked to bude za 5€ tak to kupim a zahram ale inak ma to demo absolutne nepresvedcilo ze by som to musel mat doma hned teraz okamzite abo ze by som pocital dni do vydania.
moment, takže systém už neni klasické zbieranie armoru a lekárničiek? ako sa to zmenilo? je tam autoheal?
ak áno tak to nehrám... 
Je tam autoheal a limit na 2 zbrane. A George B. uz potvrdil ze to bolo spravene kvoli konzolam.
OMG...
tak teda na to kašlem. veď to už ani snáď nebude Duke, len niečo s podobným menom. 
-
Runes
Addict
nho mam s toho pocit ze radsej by mohli do tohoto enginu navliect povodneho duka
hned by som si ho zahral znova 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
EN verzia vonku. 
Aj tak sa s tym nic neda spravit kym sa to neodomkne na steame 
Neviem ci bude.. Zatial su ticho.
-
palciii
no tak by mohli pustit
lebo nwm ja mam zatial iba ze DNF preorder ako hru ale nic viac
Ty co splietas?MichalkoOo napísal:EN verzia vonku.
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 5:00)
Bol som optimistom, napriek tomu musim po odohrani dema povedat ze to bolo dost zle
Ked maju first day DLC, tak bodaj by nie
Ale tak jedno plus to malo: uz sa pracuje na Alien: Colonial Marines.