15 Ročný

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 15 Ročný

Príspevok od používateľa jackb »

v 15 su 2 roky vela, nad 18 by to az take zle by nemuselo, aj ked je vela muzov, co hovoria, ze so starsimi to proste nemoze byt dobre...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a ty si trufas na tretiacku :D lolz prvak na tretiacku :DDDDDD nebud smiesny a nech mi nikto nevravi ze je to mozne, bud musi byt chlapec iny kapo alebo zenska ma v hlave nasrato :D alebo je tam iny dovod (chcel som napisat zasulozit, ale aky to bude sex z/s 15 rocnym?) pardon ze som sa dotokol istych slovnych spojeni ktore by tu nemali byt ale to je len na margo situacie

//beardie :P
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

lollo napísal:ale aky to bude sex z 15 rocnym?
velmi rychly :)
Carp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Carp »

Merco_ napísal:Neviem no len mne by asi dlho nevydržal vzťah s o 2 roky staršou partnerkou ( za predpokladu že mám 15) a Carp karmy by som sa nedržal ,podľa mňa má Janio dobré názory takže tak ...
OKej ale názor že 15ročný sú ............... a on má cca 17 neni blbý názor?
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Nepochopil som tvoju otázku ,skús to napísať ako človek :)
Carp
Amateur
Amateur

Písal si že "JANIO" má dobré názory - on napísal že 15 roční sú zasrani ale on "JANIO" má cca 17 myslíš že toto je dobrý názor !
Napríklad ako ked ti povie niekto že si sprosták lebo máš 20 ale ten kto ti to povedal má 20 a 2dni :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Preboha skúste sa tu správať trošku ako ľudia, nie, ako baby na rýnku!!

Ad.1 Máš 15, si na škole nový, takže pre ňu musíš byť niečím skutočne zaujímavý, inak o Teba ani nezavadí. Taká je prax na SŠ, zmier sa s tým. Tam to je väčšinou tak, že prídu nové prváčky a hneď po nich lovia všetci 3iaci a 4táci. Prváci sú pre tretiačky nezaujímavé objekty, preto pokiaľ si trúfaš - musíš to zmeniť.

Ad.2 Priprav sa na to, že to bude ťažké a pravdepodobne Ti to nevýde. Čo je pre Teba dobrá správa, raz sa karta obráti, ty budeš tretiak a prídu prváčky :wink:

Ad.3 Nemožné to nie je, ja som ako 19r zbalil 21,5r a klape všetko jak má :)

Ad.4 Vyhýbaj sa pokecu, FB, Twitteru a podobným komunikačným médiám. Pokašľal by si to tým.

Och bože kde sa podeli staré zlaté časy keď všetkým šlo o to, aby získali číslo na babu. To ešte malo svoje čaro...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ad.5 zapni si CSko a zi nadalej v tom svojom virtualnom svete...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Carp mne je 21 :)
Inak nezáleží na veku, ale podľa správania... Píšeš, ako imbecil správaš sa ako imbecil. Máš ty vôbec 15 ? Rozumovo určite nie... Veď nevieš ani napísať normálnu vetu, ktorá by dávala zmysel. Tak čo riešiš ?
Karma nepoukazuje na nič (teda aspoň na tomto fóre rozhodne nie) Ja mám aspoň tých pár pixelov úplne červených, ale ty 1 to svedčí o tvojej retardácii ;)

Merco - Ďakujem... Je pravda, že takéto vzťahy netrvajú dlho (obvykle 2 týždne) Nejde ani to, ale o skúsenosti, ktoré môže získať a to sa oplatí, pre 15 ročného :)

Koci - :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som bol doteraz v tom, že výraz Ad1, Ad2, Ad3 .. Adn rozvíja ďalej bod 1,2,3 .. n :P

jin: Rozmýšlam nad tým, aké to bolo čaro, keď v bola v domácnosti jedna pevná linka a pri každom telefonate sa trebalo naprv predstaviť rodičkovi a vypýtať si dcérku k telefónu :welc:
Carp
Amateur
Amateur

Janio napísal:Carp mne je 21 :)
Inak nezáleží na veku, ale podľa správania... Píšeš, ako imbecil správaš sa ako imbecil. Máš ty vôbec 15 ? Rozumovo určite nie... Veď nevieš ani napísať normálnu vetu, ktorá by dávala zmysel. Tak čo riešiš ?
Karma nepoukazuje na nič (teda aspoň na tomto fóre rozhodne nie) Ja mám aspoň tých pár pixelov úplne červených, ale ty 1 to svedčí o tvojej retardácii ;)

Merco - Ďakujem... Je pravda, že takéto vzťahy netrvajú dlho (obvykle 2 týždne) Nejde ani to, ale o skúsenosti, ktoré môže získať a to sa oplatí, pre 15 ročného :)

Koci - :D
Urážanie si vyprosím aj ked máš 50 :? a imbecil si ty tod moj názor "muž" :D :smt006
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Áno som imbecil... Ja si to aspoň priznám, na rozdiel od niekoho... :roll: Priletieť s prosíkom vie každý, takže radšej nič nepros :)
Carp
Amateur
Amateur

Janio napísal:Áno som imbecil... Ja si to aspoň priznám, na rozdiel od niekoho... :roll: Priletieť s prosíkom vie každý, takže radšej nič nepros :)
Ale ja si to nepriznám si nadával na 15ročných ako keby si nikdy 15 nemal a čo si ty s MARSU alebo U.F.O ??
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa n00b »

Carp prepac, ale Tvoje posty su na primitivnej urovni, preto sa nedivim, ze na ne dostavas aj primerane reakcie. Mozno by bolo vystiznejsie, keby si pismenko "r" a pismenko "a" vo svojom nicku vymenil ;)

O co Ti vlastne touto sekciou ide?
Budes tu stokrat dookola nieco omielat, namiesto toho aby si nieco konal! Tak zdvihni rit zo stolicky a padaj vonku oslovit nejaku tu Tvoju kamaratku a uvidis ako to dopadne.

Ako 15 rocny to budes mat ale velmi tazke, to musim uznat.

Na akej strednej studujes, alebo sa chystas studovat? myslim zameranie.
Carp
Amateur
Amateur

n00b napísal:Carp prepac, ale Tvoje posty su na primitivnej urovni, preto sa nedivim, ze na ne dostavas aj primerane reakcie. Mozno by bolo vystiznejsie, keby si pismenko "r" a pismenko "a" vo svojom nicku vymenil ;)

O co Ti vlastne touto sekciou ide?
Budes tu stokrat dookola nieco omielat, namiesto toho aby si nieco konal! Tak zdvihni rit zo stolicky a padaj vonku oslovit nejaku tu Tvoju kamaratku a uvidis ako to dopadne.

Ako 15 rocny to budes mat ale velmi tazke, to musim uznat.

Na akej strednej studujes, alebo sa chystas studovat? myslim zameranie.
Toto bolo ako celkové uvažovanie ,inak možno to tak nebude ja neviem a preto táto téma :)
Ja sa viem aj baviť normálne mám len jednu chybičku krásy ak ma niekto naserie "mudrlant" tak sa neviem udržať :D -obrazne myslené
A inak na mojej strednej škole asi fakt šancu nemám kedže je tam málo báb :) spš
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa n00b »

Poviem to takto, v lepsom pripade sa o par rokov budes na tychto postoch smiat. velmi smiat.

Mozno, ked sa naucis gramatiku poriadne, tak Ti to pojde aj s dievcatami lepsie ;)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Zaujímalo by ma zameranie tej školy. Sexualharašment? :D Tak potom tie staršie za to aj platia, nad 50 rokov. :)
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Ale zas az tak nerealne to nieje. Ja ked som bol prvak, tak som vystartoval po stvrtacke a este k tomu to bola jedna z najkrajsich bab na skole. Samozrejme z toho nic nebolo, ale apson som sa snou zdravil na chodbe a prehodil par viet. Spoluziaci len kukali a ja som bol cely stastny :smt059
Majstro
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Majstro »

k!ko napísal:Ale zas az tak nerealne to nieje. Ja ked som bol prvak, tak som vystartoval po stvrtacke a este k tomu to bola jedna z najkrajsich bab na skole. Samozrejme z toho nic nebolo, ale apson som sa snou zdravil na chodbe a prehodil par viet. Spoluziaci len kukali a ja som bol cely stastny :smt059
:smt059 si bol king :oops:

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2011, 20:27)
sorry musel som :D ::: Dvanásťročná dcéra si dovedie domov priateľa. Po chvíle sa vytratia do izby, z ktorej sa začne ozývať:
- "Baby, baby, baby!"
Do izby vtrhne prestrašená mama:
- "Čo to tu robíte?!"
- "Sexujeme!"
- "Fúú už som sa zľakla, že počúvate Biebera..." :D :D :D :D :D :D :D :D
Napísať odpoveď