Fotosúťaž - 4. kolo - Krása
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Fotosúťaž - 4. kolo - Krása
Keďže je na fóre pár členov, medzi ktorých hobby patrí fotografovanie, rozhodli sme sa spraviť súťaž o najkrajšiu fotografiu. V každom kole bude určená téma, ktorej sa má fotogafia týkať. Zapojiť do súťaže sa môžu všetci členovia fóra, rovnako aj hlasovania. Hlasovanie bude prebiehať až po pridaní fotiek na fórum. Fotografie je nutné zaslať mailom v ktorom je potrebné uviesť prihlasovacie meno na fóre. Fotografie budú zverejnené anonymnou formou v tejto téme, po skončení súťaže pre vybranú tému bude zverejnené prihlasovacie meno výhercu. Súťaž ešte nemá stanovený časový limit, uvidíme podľa záujmu. V súťaži sa o nič nehrá, maximálne tak o uznanie, česť a dobrý pocit.
Pravidlá súťaže:
1. Fotka musí byť odfotená Vami.
2. Fotku môžete upraviť (doladiť farby, tilt-shift, crop,...), avšak nevytvárajte koláže, nemanipulujte s "objektami" na fotke (copy-paste).
3. Každý užívateľ môže zaslať len 2 fotografie k danej téme.
4. Rozmer fotografie nemôže presiahnúť rozmer 1600x1200px (resp. 1200x1600px) a 2MB.
Téma 4. kola - Krása
Fotografie posielajte s Vašim prihlasovacím menom na mail: foto (z@vin@c) hojko.com
Uzávierka fotografií je 5. júna.
Prvé kolo, vyhodnotenie, diskusia: http://www.hojko.com/fotosutaz-1-kolo-v ... 52210.html
Druhé kolo, vyhodnotenie, diskusia: http://www.hojko.com/fotosutaz-2-kolo-r ... 54898.html
Tretie kolo, vyhodnotenie, diskusia: http://www.hojko.com/fotosutaz-3-kolo-h ... 56719.html
Pravidlá súťaže:
1. Fotka musí byť odfotená Vami.
2. Fotku môžete upraviť (doladiť farby, tilt-shift, crop,...), avšak nevytvárajte koláže, nemanipulujte s "objektami" na fotke (copy-paste).
3. Každý užívateľ môže zaslať len 2 fotografie k danej téme.
4. Rozmer fotografie nemôže presiahnúť rozmer 1600x1200px (resp. 1200x1600px) a 2MB.
Téma 4. kola - Krása
Fotografie posielajte s Vašim prihlasovacím menom na mail: foto (z@vin@c) hojko.com
Uzávierka fotografií je 5. júna.
Prvé kolo, vyhodnotenie, diskusia: http://www.hojko.com/fotosutaz-1-kolo-v ... 52210.html
Druhé kolo, vyhodnotenie, diskusia: http://www.hojko.com/fotosutaz-2-kolo-r ... 54898.html
Tretie kolo, vyhodnotenie, diskusia: http://www.hojko.com/fotosutaz-3-kolo-h ... 56719.html
Re: Fotosúťaž - 4. kolo - Krása
Krása je v každom veku, takže aj staroba, nie? A nebude krása iba v ľuďoch, ale všade, podĺa vlastného vnímania. Takže ozaj dostatočne široké téma. Krásno sa dá vnímať ako hocičo. Ide už iba o porotu.
Bude sranda.
Bude sranda.
-
hojko
Site Admin
Chlapec10 vybral temu, ze krasa a ze ju mame pochopit ako chceme. Takze preto takato siroka tema.
-
chlapec10
Addict
presne tak, je to siroka tema, aby sa do nej mohlo zapojit co najviac ludi, kedze v minulom kole sme mali az 2 ucastinikov 
A moze to byt hocico ludska krasa, mechanicka krasa, abstraktna krasa
Skratka je jedno ci to bude pekne dievca, pekne auto a podobne... to je moja uvaha 
A moze to byt hocico ludska krasa, mechanicka krasa, abstraktna krasa
to je neskutocne siroky pojem...
v podstate tam moze poslat akukolvek fotografiu z akejkovlek oblasti... cize tam budu fotografie ktore sa bude len tazko dat hodnotit na zaklade rovnakych kriterii a zanrovo budu absolutne nesurodiace...
skor by som info o sutazi daval jak do diskusie o foteni tak aj do vlakna s fotkami a vsade kde je fotenie temou...
ja som napr o 2 a 3 kole ani nevedel... aj ked je pravda ze ja fotim iba velmi specificku oblast, ale da sa tam najst cokolvek...
(priklad ja by som tam hodil fotku historickej unfiormy co povazujem za krasu, nikdo hodi fotku auta co povezuje za krasu a niekdo fotku modelky... coz mi pride na sutaz absolutne nesurode...)
imho mali ste dat urcite ohranicenie
v podstate tam moze poslat akukolvek fotografiu z akejkovlek oblasti... cize tam budu fotografie ktore sa bude len tazko dat hodnotit na zaklade rovnakych kriterii a zanrovo budu absolutne nesurodiace...
skor by som info o sutazi daval jak do diskusie o foteni tak aj do vlakna s fotkami a vsade kde je fotenie temou...
ja som napr o 2 a 3 kole ani nevedel... aj ked je pravda ze ja fotim iba velmi specificku oblast, ale da sa tam najst cokolvek...
(priklad ja by som tam hodil fotku historickej unfiormy co povazujem za krasu, nikdo hodi fotku auta co povezuje za krasu a niekdo fotku modelky... coz mi pride na sutaz absolutne nesurode...)
imho mali ste dat urcite ohranicenie
-
chlapec10
Addict
Tak nahraj fotku aku uznas za vhodnu a uvidis.. ale s tou informovanostou suhlasim, preto som to postol do tem
Polo-X: mas pravdu, ze je to siroky pojem a ze s uniformou asi neuspejes, ale konkretnu temu sme tu uz mali a bol to dost kruty fail (stari ludia). Ale ber to tak, ze chces zaujat zberatela umenia, takze odfot nieco, co za pekne povazuje vacsina ludi
Podla mna je tu sanca uspiet ak to bude pekna fotka budovy, auta, prirody alebo zeny.
-
hojko
Site Admin
Zatial len dvaja uzivatelia zaslali foto 
a co keby sa skusilo prejst z abstraktna na viac konkretne temy ale so sirokym zameranim...
hlavne podla fotiek v sekcii vase fotky:
napr: portret, krajina, architektura, auto-moto, sport, a pod... neskusali ste?
popripade rozne styly fotenia ako low key, panning, b&w...
co vy nato?
p.s. lebo ja k tejto teme nemam co zaslat...
hlavne podla fotiek v sekcii vase fotky:
napr: portret, krajina, architektura, auto-moto, sport, a pod... neskusali ste?
popripade rozne styly fotenia ako low key, panning, b&w...
co vy nato?
p.s. lebo ja k tejto teme nemam co zaslat...
niekde v prvom kole sa spomínalo myslím, že takéto klasické témy sú všade a je to už okukané... ja osobne by som bol potom za... tiež často nemám čo poslať... teraz skôr z časových dôvodov... ale do toho 5. júna tam dáku peknú slečnu šupnem 
su klasicke a su okukane ale vsade funguju!
mozno prave preto su to klasiky a myslim ze by to vobec nevadilo, ved ide o sutaz na tomto fore a nemyslim si ze by malo vadit ze su rovnake fotosutaze na kazdom fotoportaly...
popripade by nebolo zle ako na jednom fotoportale je moznost volby temy na sutaz...
ze by sa pred kazdym kolo dalo hlasovat o teme na dalsie kolo... samozrejme s upozornenim v kazdom fotovlakne na fore... pre informovanost...
mozno prave preto su to klasiky a myslim ze by to vobec nevadilo, ved ide o sutaz na tomto fore a nemyslim si ze by malo vadit ze su rovnake fotosutaze na kazdom fotoportaly...
popripade by nebolo zle ako na jednom fotoportale je moznost volby temy na sutaz...
ze by sa pred kazdym kolo dalo hlasovat o teme na dalsie kolo... samozrejme s upozornenim v kazdom fotovlakne na fore... pre informovanost...
-
creobroter
Light Expert
Ja som prispel, prišla Vám ta fotka?
Lebo som nedostal žiadnu odoveď
Lebo som nedostal žiadnu odoveď
-
hojko
Site Admin
Fotka prislo, odpovede neposielam, lebo sa mi nechce.
Momentalne sa zapojilo 6 uzivatelov do sutaze.
Momentalne sa zapojilo 6 uzivatelov do sutaze.
-
chlapec10
Addict
myslim ze to je slusne cislo
-
hojko
Site Admin
Tazko povedat, urcite vsak dve ci tri fotky tam su velmi pekne.
fotky tu majú byť dnes?
pravdepodobne zajtra...do "polnoci" este mozes poslat...
-
hojko
Site Admin
Pridal som fotky do sutaze, hlasovanie trva 10 dni. Medzi fotky som nepridal dve fotky, nakolko autor si nedokaze pozorne precitat podmienky a pravidla sutaze, tj, posle mi 8 a 10MB velke fotky, pricom neuvedie ani svoj nick na fore.
Hojko: asi viem o koho ide 
Inak som hlasoval za c.7, pripada mi najoriginalnejsia a aj po technickej stranke sa mi paci, ale aj tak asi vyhra zena, no nic, uvidime, u mna su cisla 4 a 7 favoritmi, kedze su podarene aj obsahovo aj technicky.
Nebyt tej srechy na 1ke, tak by som uvazoval aj nad nou, ale autor si musi uvedomit, ze aj ked foti mobilom a ide do sutaze, tak by sa mal pohrat aspon s kompoziciou.
A vlastne vsetky fotky su celkom fajn, len som trochu nepochopil ten efekt na fotke cislo 6.
Inak som hlasoval za c.7, pripada mi najoriginalnejsia a aj po technickej stranke sa mi paci, ale aj tak asi vyhra zena, no nic, uvidime, u mna su cisla 4 a 7 favoritmi, kedze su podarene aj obsahovo aj technicky.
Nebyt tej srechy na 1ke, tak by som uvazoval aj nad nou, ale autor si musi uvedomit, ze aj ked foti mobilom a ide do sutaze, tak by sa mal pohrat aspon s kompoziciou.
A vlastne vsetky fotky su celkom fajn, len som trochu nepochopil ten efekt na fotke cislo 6.
Wow, moj favorit je suverenne sestka...