Drogové testy - policajna škola
Drogové testy - policajna škola
Dobrý deň milí užívatelia.
Chcel by som sa Vás opýtať aký typ drogových testov sa používa, lebo sa chcem prihlásiť na policajnú školu a neviem či tam berú moč alebo testy z krvy. Prosím poradte.
Ďakujem
Chcel by som sa Vás opýtať aký typ drogových testov sa používa, lebo sa chcem prihlásiť na policajnú školu a neviem či tam berú moč alebo testy z krvy. Prosím poradte.
Ďakujem
Re: Drogové testy - policajna škola
fetak buduci policajt, ako keby nestacilo, ze uz aj teraz su tam vymleti dementi...
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
On sa pytal na drogy vseobecne, z coho si usudil, ze je fetak?
Lebo vsetky "drogy" su fet, ze...
Pokial by bol cisty, bolo by mu jedno, ci tie testy robia z mocu, krvi, sotlice alebo z roztopase. Nie?
-
mfp
Medium Star
Precitaj si este raz moj prispevok, mozno pochopis 
nemas jedno co bere? ci je to toluen alebo heroin, nema medzi policajtami co robit
-
Hellboy248
Guru wannabe
beardie: miesto obcasneho "hulica" tam bude zakomplexovany dement, tak to si vychytal!
Obcasny hulic by nemal mat problem mesiac nehulit 
-
mfp
Medium Star
Tak preto sa asi pyta, ze ake su tam testy, aby vedel ako dlho pred tym musi byt cisty... premyslate vy vobec, pred tym ako tu niekoho "zdrbavate"? 
No a ked mu teraz napisem, ze sa robia iba testy z mocu, tak bude este 2 dni predtym hulit? Co urobi ked budu chciet zrazu vlasy? Istota je istota a ludom na internete sa neda verit
Je pre jeho vlastne dobro, aby pocital s najdlhsim moznym casom.
-
Janio
Zablokovaný
Mfp ty rozmýšľaš čo píšeš ? On sa nepýta preto, aby vedel, ako dlho má byť pred tým čistý, ale aký typ drogových testov tam robia... Teda podľa toho predpokladám, že chce vedieť, či mu nato prídu...
Koniec koncov je to jedno beardie to napísal asi naj už dosť tam sú debili a ešte si "vycvičiť" debila (drogistu) v mladom veku je fakt výborné... Dnešný kapitalizmus (viac menej to je dementná vláda) je super
Koniec koncov je to jedno beardie to napísal asi naj už dosť tam sú debili a ešte si "vycvičiť" debila (drogistu) v mladom veku je fakt výborné... Dnešný kapitalizmus (viac menej to je dementná vláda) je super
-
mfp
Medium Star
Janio - Ale je rozdiel, ci sa robia testy z mocu, alebo z krvy. Doba, po ktorej sa daju drogy urcit v moci resp. krvy je rozna
-
Janio
Zablokovaný
To mi je hádam jasné... Ale, keď to je tak, ako pri hulení marihuany (z vlasov) a niekoľko mesiacov) tak ďakujem pekne...
A nejde ani o to, ale kde sa do polícii trepe taký sprostý človek, ako je Looker ?
A nejde ani o to, ale kde sa do polícii trepe taký sprostý človek, ako je Looker ?
No mas tam kompletnu lekarsku prehliadku, ak myslis tu strednu policajnu, beru tam krv a ta musi byt tip-top. Podla toho, kedy by si sa tam prihlasil oni by ti povedali, kedy pojdes na lekarsku prehliadku a to tiez po tom, ako by si urobil fyzicke a psychicke testy (o tych neviem, ci si cital niekde, ake su, ale tipujem, ze by z nich aj nejako zistili, ak fetujes, alebo ze si takyto spekulant) 
//mimo toho, ten nazov temy znie uzasne teda...
//mimo toho, ten nazov temy znie uzasne teda...
No jasné krv môžu brať ale nemusia z nej robiť drogové testy. Rozumnejšie by to bolo z moču aj lacnejšie.
Len som si chcel byť istý.
Pár krát som "fetoval" marišku ale to bolo už dávno. Inak všetci čo tu na mna nadávajú ste sku***syni. To by mali pochopiť aj tupci Vášho kalibru.
Pár krát som "fetoval" marišku ale to bolo už dávno. Inak všetci čo tu na mna nadávajú ste sku***syni. To by mali pochopiť aj tupci Vášho kalibru.
Co za kaliber si ty, vidno z tvojej odpovede.Looker napísal:No jasné krv môžu brať ale nemusia z nej robiť drogové testy. Rozumnejšie by to bolo z moču aj lacnejšie.