Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Posilovanie
Po posilke som hrozne hladny
a maltu nemam, to by bolo na case dokupit
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
nazdar ludia, tak opäť potrebujem poradiť, kamošov otec predáva nejaké doplnky, a ponúka mi teraz HMB (HMB = Hydroxy-methyl-butyrát) tabletky za lacnejšie. On to bere a vidím po mesiaci na ňom dobré zmeny a tak chcem poradiť či by som spravil dobre keby som si zobral jedno balenie.. ďakujem
kebyže mám možnosť to kúpiť za dobrý peniaz tak by som to vzal ale len od overených výrobcov napr Scitec Nutrition a podobne
-
Bushido
Medium Professional
No v nohe mám taký zvláštny pocit, akoby mi niečo bránilo v tom aby som úplne vystrel nohu... Nieje to sprevádzané bolesťou, ani vyslovene nejakou prekážkou, že by som sa musel premáhať, len mám proste pocit, akoby som nemohol úplne v pohode tú nohu vystrieť...Filipito napísal:máš už neake problémy alebo nie?
to bude skor skrateny sval
-
Point
Professional
Nemá sa dávať po posilke glukoza? Aby sa dodala co najrychlejsie energia vyčerpaným svalom?
martinez13
HMB skusam cca mesiac a celkom sa mi to pozdava, regeneracia je vyrazne kratsia a lepsia, odporucam!! -samozrejme zakladom je kvalitna strava. Ale zase zazraky od toho sa cakat nedaju, to je snad jasne..
Point
najlepsia je kombinacia glukozy s maltou,s pomerom v mierny prospech toho prveho
HMB skusam cca mesiac a celkom sa mi to pozdava, regeneracia je vyrazne kratsia a lepsia, odporucam!! -samozrejme zakladom je kvalitna strava. Ale zase zazraky od toho sa cakat nedaju, to je snad jasne..
Point
najlepsia je kombinacia glukozy s maltou,s pomerom v mierny prospech toho prveho
Point: malta alebo glukóza - je to jedno, ale každopádne to treba ihneď po tréningu.
-
adox
Light Professional
dalšia otázka k strave: Je doležitá pri posilnovaní...teda po treningu alebo aj celkovo polievka ? 
-
Rammer
Light Professional
nie
Ja polievky jem už úplne minimálne.
Cca raz do týždňa. Ak ti chutia, pokojne ich jedz. Samozrejme, najlepšie sú také, kde sa nachádza čo najviac bielkovín (napr. fazuľová atď.). 
dôležité nie su, ale samozrejme ich telu niekedy dopraj, minimálne raz do týždňaadox napísal:dalšia otázka k strave: Je doležitá pri posilnovaní...teda po treningu alebo aj celkovo polievka ?
jaj toto ma pobavilo, nic v zlom filipito, ale taka polievka nema ziadne opodstatnenie na to aby musela byt "dopriavana" telu, nic vzlom samozrejme, ale proste je to voda s niecim, v zaludku sa to aj tak zmiesa vsetko...cely "vynalez" polievky je len o tom, ze kedysi nebolo dost jedla na pevne porcie pre kazdeho tak sa to vyvarilo vo vode, v povodnej ludskej strave podla man vobec nefigurovali, ale samozrejme ak chutia tak papat, ale uz ztoho ludia fakt robite strasnu vedu...
sam tréner mi hovoril aby som aspoň raz do týždňa jedol polievku, nevidim na tom nič zlé
nehovorim, ze je na tom nieco zle, len, ze to uz proste moc riesite preboha, polievka nie je nieco nepostradatelne, co by "muselo" byt, ak chuti papaj, ak nie, nic sa nestane,..
Boha tu sa uz dobre chu**** riesia
Polievka je nic iba voda, vyvar je dobry akurat tak po opici.
Fazulove polievky tiez nie su ziadna vyhra kvalita tych bielkovin je dost o nicom ale v obejme to je podla mna jedno tam treba zrat vsetko.
Malta glukoza, uplne jedno co date po treningu, glukoza je akurat v tom nahovno ze ked toho vela zozerete sa z toho poserete.
Polievka je nic iba voda, vyvar je dobry akurat tak po opici.
Fazulove polievky tiez nie su ziadna vyhra kvalita tych bielkovin je dost o nicom ale v obejme to je podla mna jedno tam treba zrat vsetko.
Malta glukoza, uplne jedno co date po treningu, glukoza je akurat v tom nahovno ze ked toho vela zozerete sa z toho poserete.
Tak to je úplne jasnéFazulove polievky tiez nie su ziadna vyhra kvalita tych bielkovin je dost o nicom ale v obejme to je podla mna jedno tam treba zrat vsetko.
Polievky nejem takmer vobec. Dam si ju mozno tak raz za mesiac, dva. Nemaju ziadnu vyzivovu hodnotu, no na druhej strane su dobre pre "precistenie criev".Filipito napísal:sam tréner mi hovoril aby som aspoň raz do týždňa jedol polievku, nevidim na tom nič zlé
Ad glukoza, malta - imho je to sumafuk. Osobne preferujem maltu, v objemovke kremese a veterniky.
Po kazdom cviku treba dat aspon aky-taky stretching.Bushido napísal: No v nohe mám taký zvláštny pocit, akoby mi niečo bránilo v tom aby som úplne vystrel nohu... Nieje to sprevádzané bolesťou, ani vyslovene nejakou prekážkou, že by som sa musel premáhať, len mám proste pocit, akoby som nemohol úplne v pohode tú nohu vystrieť...
zaujimaju ma cviky ktore mozem ako skoliotik robit ...cvicim uz dlho ale na strojoch velmi malo iba hrudnik, biceps a to je asi vsetko ...ktore cviky su ktore mi nezatazuju chrbticu ...ortoped mi povedal ze zavazia nemozem dvihat no vlastnou vahou cvicit mozem ...ale on len tolko k tomu ako vacsina doktorov ...cize ked mam chrbat a triceps robil bradla, klasicke kliky na triceps, zdvihacky na chrbat a to je vsetko, potom este ked cvicim plecia robim kliky a zdvihacky ale to je vsetko co cvicim, je este nieco aby som mohol pridat cvikov s vlastnou vahou a ubrat tie so zavazim a ak by ste vedeli nejaky cvicebny plan 
-
P3Bo
Guru wannabe
Ale dríííísty mal som 32 stupňovú skoliózu a dobre že sa ortopedička neposrala keď som jej povedal že chodím do fitka. To akoby som teraz videl "to nemôžeš , to si poškodíš to sa ti stane to to sa ti stane ono". Po 4 rokoch cvičenia som to dal iba na 6 stupňov a cvičil som všetko(okrem MT a nejakých zložitých cvikov v klietke) určite prvý pol rok zaraďovať poctivo hyperextenzie a plávanie keď nie si slepý tak vidíš či stojíš rovno a keď nie si sprostý tak si nenaložíš viac ako vládzeš. Si pamätám ako som sa hanbil keď som si zobral 5 kilovú činku do ruky na biceps lebo len pri tej som sa nemusel kývať ako somár. Poškodenie chrbtice pri cvičení je priamo úmerné rozumovým schopnostiam jednotlivca. Ak si normálny tak budeš cvičiť poriadne s malými váhami nemá sa ti čo stať.
Zober si niekoho skúsenejšieho so sebou ak si neveríš, ale takého čo ti bude vedieť aj vynadať a nie iba kecať a srandovať : )
Zober si niekoho skúsenejšieho so sebou ak si neveríš, ale takého čo ti bude vedieť aj vynadať a nie iba kecať a srandovať : )