Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Bude to fake, ale aj keby nie, tak sa ti ani za tu cenu neoplati ich kupit. Bez problemov ich o hooodne prehraju aj Sennheiser CX-300 
-
viper1993
Medium Professional
Hej len Sennheiser nemaju mikrofon a ovladanie ktore potrebujem, preto hladam nejaku takuto alternativu. Neviem ci to je fake alebo nie, pise tam viac krat ze su to original apple, predal ich 150, feedback 99,9 a vo feedbackoch ludia nepisu nic zle takze neviem ci kupit alebo nie.
-
moosha
Darca
20 eur nie je zas taka horibilna suma, a aj keby boli fake... predas ich nejakemu picinkovi na Bazosi za 30 a este si aj zarobil 
//pre darcu - chapem Tvoje rozhorcenie, ale povedz - no nechodi to takto na nasom krasnom Slovensku?
//pre darcu - chapem Tvoje rozhorcenie, ale povedz - no nechodi to takto na nasom krasnom Slovensku?
-
Andreso
Medium Professional
To ovládanie s mikrofónom sa dá kúpiť aj samostatne a na to napojiť klasické slúchadlá, ale ak by ti to nevyhovovalo, tak si potom zober tie apple alebo si kúp nejaké Monster-y.
ja mam tento zazrak: http://www.ilounge.com/index.php/review ... or-iphone/ a k tomu Koss PortaPro a je to v pohode... takze SmartTalk od Griffinu a ake kolvek stuple a mas to
Pripravte si pukance
O 10 minut zaciname.
-
krankenwagen
Professional
Najlepsie co asi mame k dispozicii je toto: http://www.engadget.com/2011/06/06/wwdc ... icloud-an/ 
Resp. tu je live stream http://www.ustream.tv/channel/omtwwdckeynote , no horsia kvalita.
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 20:20)
Waaaaaaa, je aj pre 3Gs!!
Resp. tu je live stream http://www.ustream.tv/channel/omtwwdckeynote , no horsia kvalita.
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 20:20)
Waaaaaaa, je aj pre 3Gs!!
-
viper1993
Medium Professional
No co vravite na iOS 5? Mne sa teda paci 
//wifi sync, super vec
//wifi sync, super vec
Paradne novinky. Som dufal ze sa objavia aj widgety - ale tie notifikacie vyzeraju uzasne. A vela dalsich funkcii. A ze to bude aj na 3GS som necakal. 
-
krankenwagen
Professional
Najviac ma oslovil wifi sync, ten iMessage, vstavany slovnik, co je super vec a hlavne to, ze 3Gs je nadalej podporovane
Snad najlepsia sprava dna 
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 20:44)
The Android platform just died. #WWDC
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 20:44)
The Android platform just died. #WWDC
-
MoRk4
Light Star
Len škoda že má vyjsť až v jeseni.
WoW. iCloud uplne zadarmo. 
Konecne sa zbavim gmailu, 3x hip hip hura
Len skoda, ze to tu nie je uz dnes, bolo by to dobre nacasovane, kedze mi pred tyzdnom niekto hackol ucet.
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2011, 21:34)
A aby som nezabudol:
Nahodny Android fanusik sa pride smiat/stazovat na iOS notifikacie za 3....2....1....
A aby som nezabudol:
Nahodny Android fanusik sa pride smiat/stazovat na iOS notifikacie za 3....2....1....
Ako ti mozu hacknut Gmail? Vsak ziskaj konto naspat cez mobilne cislo.
Vsak jasne, mam to naspat a mam aj nove heslo. Ale bolo to dost brutalne heslo (alfanumericke, dost dlhe, slovnik nepomoze) a nejaky parchant z USA sa napriek tomu nan pripojil.
-
guess.whoo
Redeemer
vobec netreba. android fanusikovia vedia, co maju k dispoziciiStopa napísal:Konecne sa zbavim gmailu, 3x hip hip huraLen skoda, ze to tu nie je uz dnes, bolo by to dobre nacasovane, kedze mi pred tyzdnom niekto hackol ucet.
A aby som nezabudol:
http://www.mojandroid.sk/android-telefo ... phone-nema
Ummm... narazal som na fakt, ze Apple celkom okate kopiruje notifikacie Androidu/WebOS. Na Engadget a Gizmode sa akurat daju vidiet masove orgazmy stoviek Androidistov, tak preto ocakavam nieco podobne aj tu 
Ale tak nech si pisu
Vy dostanete novy system notifikacii a ja kopec dier na Wifi JB a unlock 
-
viper1993
Medium Professional
Keynote uz je na apple.com. Neviem ci sa mi to zda ale ten Steve asi fakt vyzera kazdym keynotom horsie a horsie, uz vidim jak o tom zajtra zacnu media pisat.
Podla mna septembrovy keynote bude jeho posledny.
Prajem mu len to najlepsie ale asi by mal svoju funkciu nechat a naplno sa sutredit na svoje zdravie. Alebo on uz aj mozno vie kolko mu zostava casu len sa boja o akcie tak o tom mlcia.
Prajem mu len to najlepsie ale asi by mal svoju funkciu nechat a naplno sa sutredit na svoje zdravie. Alebo on uz aj mozno vie kolko mu zostava casu len sa boja o akcie tak o tom mlcia.