a čo ďalej? ....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nezmenená
Novice
Novice

a čo ďalej? ....

Príspevok od používateľa nezmenená »

Ahoj,
som na tejto stránke nová a preto neviem ako to tu beží. V skutočnosti ani neviem prečo som sa sem prihlásila, len som dosť zmätená. Celý môj život smeruje niekam, ale problém je v tom, že neviem kde to je :D .... ja mám kamarátov, mám najlepšiu priateľku ale necítim sa skvelo. Niekedy mám pocit že sem vôbec nepatrím. Neni som plnoštíhle dievča aj keď nie som ani ako modelka, ale nemám dôvod cítiť sa sama. Len mi chýba zrejme sebavedomie. Chýba mi, ráno vstať a pri pohľade na seba v zrkadle sa usmiať a vedieť že to na čo sa pozerám, je dobré. Niekedy ani neviem čo si myslieť. Asi mám vo všetkom bordel alebo ak oto povedať, len bvy som si chcela s niekým pokecať čo by ma ako tak chápal ... prepáčte ak som rušila. :)))
phatres1994
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: a čo ďalej? ....

Príspevok od používateľa phatres1994 »

preco by si mala rusit? :D chod von s kamosmi a casom ti sebavedomia stupne :) raduj sa zabavaj a mozno sa nieco zmeni :) len tomu neprepadni
nezmenená
Novice
Novice

ja chodím s kamarátmi von a to dosť často, každý deň niekde lietam, len aj tak m,ám pociť že mi niečo chýba.... je jasné že keď som s priateľmi že ma to nenapadne ale keď odídu ... viem že to nie je všetko čo chcem ... ja ani neviem ako to vlastne popísať
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

športuješ? Máš nejaké záujmy čo môžeš robiť aj keď si sama?
nezmenená
Novice
Novice

mám .... šport je niečo ako súčasť môjho života bez neho to nejde ...a keď som sama tak strašne rada kreslím ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

potom nechápem, že máš vôbec čas myslieť na také hlúposti :) Podľa profilovky na facebooku máš aj psíka, tak s ním treba vybehnúť keď ti bude smutno alebo čo ja viem čo. Nie nadarmo sa hovorí že je to najlepší priateľ človeka. Asi si len v tom veku, kedy sa človek hľadá. Nevieš čo chceš v živote robiť, čomu sa venovať a tá nerozhodnosť ti vadí. Nie?
nezmenená
Novice
Novice

možno to bude aj tým ... ja neviem je zvláštne bo nechcem aby to vyznelo namyslene ale ja som rpáveže ten optimyslticky clovek co ostatnych bavi, ma vzdy dobru naladu a pomaha ked ma niekto pruser...preto ma viac menej zaskocilo ked ma napadflo nieco taketo ... :D .. asi bude nieco na tom ze mi obcas sibe a doakzem aj z komara spravit somara :D
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

A čo frajer? Je niekto kto sa ti "páči"?
FM.SkillS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FM.SkillS »

Podla mna ti chyba niekto koho by si lubila a kto by ti povedal aka si krasna a ako ta lubi... A pomohol v najhorsom.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Podla mna je to nuda.
Mas cas rozmyslat nad hovadinami.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ako napísal kinj - môže to byť nuda, hľadanie samej seba tak príznačné pre teenage, no najväčší priestor na vyplnenie vidím priamo po Tvojom boku nezmenená. Psík je super, no potrebuješ priateľa.
Nesil to, ver mi, má to času, koľko chceš a potrebuješ, no keď si nájdeš priateľa, veľa Tvojich myšlienok tohoto charakteru vymizne. :)

//téma presunutá. jin
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Musíš nájsť dôvod, prečo si taká smutná. Z tvojho prejavu mám pocit, že máš znížené sebavedomie (keby len znížené, ale dosť nízke). Neviem, ako sa obliekaš, či sa maluješ, ale skús sa občas "nahodiť", aby si videla, že o teba nie je záujem len vtedy, keď máš pomáhať priateľom, ale aj ako o ženu (neviem síce, koľko máš rokov, ak máš pod 15, tak túto radu radšej ignoruj).

Podľa mňa potrebuješ, aby o teba niekto prejavil zvýšený záujem, a aby si sa cítila výnimočná.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

asi si teraz vo veku, keď možno aj rozmýšľaš nad budúcnosťou a hľadáš samu seba

priatelia sú fajn, ale človek musí byť najprv spokojný sám o sebou, mať ten vnútorný pokoj

Píšeš, že si optimista. To je fajn, ale občas na každého príde také obdobie, keď je nespokojný a nevie, čo so sebou. Skús sa napr. učiť nový jazyk, chodiť so psom na nejaké tréningy, nejaký kurz kreslenia (keď rada kreslíš). proste niečo, čo ti bude dávať ten pocit, že sa ráno usmeješ do seba do zrkadla, že si na seba hrdá za to, čo vieš a dokážeš :)

aký šport to preferuješ? ide leto, dá sa ísť do lesov, načerpať silu, tam sa dá ísť aj s tým psíkom, prídeš na iné myšlienky :)
nezmenená
Novice
Novice

rainbow napísal:A čo frajer? Je niekto kto sa ti "páči"?
práveže nie je nikto taký..... dá sa povedať že mi aj vyhovovalo keď som bola sama aspoň som mohla robiť veľa zaujímavých vecí no občas sa vyskitnú také chvíľky že by sa mi niekto šikol .... :D :)

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 23:00)
Linnhe napísal:Musíš nájsť dôvod, prečo si taká smutná. Z tvojho prejavu mám pocit, že máš znížené sebavedomie (keby len znížené, ale dosť nízke). Neviem, ako sa obliekaš, či sa maluješ, ale skús sa občas "nahodiť", aby si videla, že o teba nie je záujem len vtedy, keď máš pomáhať priateľom, ale aj ako o ženu (neviem síce, koľko máš rokov, ak máš pod 15, tak túto radu radšej ignoruj).

Podľa mňa potrebuješ, aby o teba niekto prejavil zvýšený záujem, a aby si sa cítila výnimočná.
Mám ho dosť nízke ale ani sama netuším prečo .... mám 18, obliekam sa celkom dobre teda aspoň podľa reakcie okolia a aj sa troška malujem no nie vyzívavo ... a chlapca by som asi aj brala konečne ... no je ťažké nájsť niekoho kto by mi vyhovoval (a to nenarážam na výzor) .. no skô sa musím najprv zmieriť sama so sebou a až keď sa začnem mať rada sama dovolím aj iným aby ma mali radi ale to je zložité ....
ale inak ďakujem ... máš dobrý postreh :)

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 23:05)
Ja vám moc ďakujem za názory a rady... moc si to cením ...
... ja sa snažím zistiť o sebe veľa vecí aspoň som sa dostala do takého obdobia :D ... chcem len povedať že mám strašne rada život, rada si ho užívam a popravde sa málo kedy zaoberám takýmito vecami .... vždy hľadím dopredu, no teraz som sa nejako zasekla asi som sa začala už trápiť aj inými otázkami :) ... (chlapci, škola-budúcnosť, JA atď. )
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

potrebujes muza ktory ta pohladi po duši aj .... urcite by to bolo ine :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

audio you creepy bastard :D Dievcina sem napise jeden prispevok a ty hned ocumujes jej FB :D

K autorke ... Neboj kazdy z nas ma obcas existencnu depku ... Ja ju zazivam hlavne pocas skuskoveho, pripadne ked vidim co sa vonku deje, ako pobehuju po ulici ludia ktorym chyba elementarna logika a myslia si ze je vsetko v poriadku.

Mne to prechadza vzdy potom co si zosumarizujem to krasne, co ma este v zivote caka, co mozem robit, co mozem zazit a podobne. Pripadne mi staci, ak o mna v meste opre oci nejaka slecna a obdari ma usmevom ... To uz do konca dna nic neriesim a tesim sa z toho ze som.
Pripadne vychadzam zo svojho sedeho stereotypu, sadam do auta a idem sa previezt niekam za Prahu. Zastavim niekde v strede nicoho a uzivam si to ticho, ten pokoj a klud naokolo.
IMG_0143[1].JPG
Proste skus nieco nove. Nehovorim ze mas teraz zahodit svoj stary zivot a zit odznova ... Ale skus si ho nejak spestrit.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

hm, ked som mala 18 a nevedela, co so sebou (to nemyslim v zlom), tak som chodila po roznych dobrovolnickych akciach, spoznavala ludi a spoznavala seba. z tvojho prispevku mam pocit, ze mas sice okruh kamaratov, ale hladas cosi viac, potrebujes sa posunut dalej. asi si este na strednej, tak na vyske budes moct viac rozprestriet kridla :) tam bude akcii, chalanov a aktivit habadej ;)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Toto bude mozno aj iny problem, ake kvantum ludi chodi po akciach, ma x kamaratov, x zazitkov, a aj tak su prazdni ako prasiva 1000rocna lipa pred Bojnickym zamkom po prvej sekunde ako ostanu sami so sebou :) (parkrat za rok aj moj pripad :D )
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

zavisi, ci je clovek extrovert (spoznava seba sameho cez vztahy s druhymi) alebo introvert (hlba, rozmysla a analyzuje svoje vnutro). niekto zaplna prazdno
-> umenim (literatura, divadlo, pisanie, hra na nastroj), niekto
-> dobrocinnostou (uvazujem, ako zachranit svet a pomoct okoliu) alebo
-> duchovnom (zamyslam sa nad zmyslom zivota a co z toho plynie pre mna). tak ci tak, 18 je vek, ked je clovek rozlietany a zbiera nove zazitky. byt sam so sebou sa treba tiez naucit, ale to pride casom :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Pekne povedané, ale to posledné ide už ku autismu. Predsa len je všetko o vzťahoch k ľuďom, čiže EQ a SQ.
Napísať odpoveď