Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Uprimne, podla mna mu zostava asi rok zivota. Maximalne dva.
V hlave mi vznikla taka teoria, ze iOS5 presne podla poziadaviek uzivatelov a hlavne iCloud uplne zadarmo bola taka "rozlucka" - uprimne, kedy dal Apple niekomu nieco zadarmo? A zrazu unlimited storage, synchronizacia a pod totally free. Za svoj zivot toho stihol a dokazal velmi velmi vela, tak sa proste podakoval ludom za podporu a spokojne odide.
(alebo som bol len dlho na slnku?)
V hlave mi vznikla taka teoria, ze iOS5 presne podla poziadaviek uzivatelov a hlavne iCloud uplne zadarmo bola taka "rozlucka" - uprimne, kedy dal Apple niekomu nieco zadarmo? A zrazu unlimited storage, synchronizacia a pod totally free. Za svoj zivot toho stihol a dokazal velmi velmi vela, tak sa proste podakoval ludom za podporu a spokojne odide.
(alebo som bol len dlho na slnku?)
-
krankenwagen
Professional
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Uz tyzden ma otravuje jedna notifikacia na fb, a to taka, ze niekto nieco komentoval, ale to je nepodstatne. Ked otvorim facebook, vzdy mi ukaze tu notifikaciu aj ked som to predtym pozrel. Stale sa to opakuje a otravuje ma to
Ako sa to da raz a navzdy zrusit, aby neukazovalo stale jednu a tu istu?
Snad som to napisal zrozumitelne
Dik
Snad som to napisal zrozumitelne
Dik
jj, dosynchronizuje sa mi to a skusam, uz mam [email protected] 
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 21:56)
Btw mozem s iPadom narabat bez prerusenia pocas synchronizacie, zlepsovak jak hovado
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 21:56)
Btw mozem s iPadom narabat bez prerusenia pocas synchronizacie, zlepsovak jak hovado
-
moosha
Darca
Tu mailovu adresu si viem zaregistrovat az ked budem mat iOS5?
// mimochodom - pozrime sa na vcerajsie WWDC az troska ineho pohladu. Svine.
http://www.macblog.sk/nazory/apple-vykr ... -4961.html
//awtt-to "svine" bolo adresovane Applu, nie MacBlogu.
// mimochodom - pozrime sa na vcerajsie WWDC az troska ineho pohladu. Svine.
http://www.macblog.sk/nazory/apple-vykr ... -4961.html
//awtt-to "svine" bolo adresovane Applu, nie MacBlogu.
Jj, az na iOS 5 ako sucast iCloudu.
-
moosha
Darca
Vies mi zaregistrovat jednu a poslat udaje? Mam tak trochu common name a nerad by som aby mi to niekto vyfukol.
@Stopa: Daju sa na tu notifikacnu listu umiesnit nejake ikonky ? Ako napr. zapnutie wifi atd ?
No tak ten mail ti snad aj regnem, ale 2 problemy:
1: bohvie ci tato beta neprejde akousi "purifikaciou" s tym, ze vsetky ucty budu zmazane
2: ak ju chces, tak budem potrebovat tvoje apple ID meno a heslo, ta me.com adresa je totiz asociovana k nemu zatial
A na tu notifikacnu listu som zatial nenasiel nastavenia ziadne, ani len tie 2 zakladne widgety tam zatial neviem dat.
1: bohvie ci tato beta neprejde akousi "purifikaciou" s tym, ze vsetky ucty budu zmazane
2: ak ju chces, tak budem potrebovat tvoje apple ID meno a heslo, ta me.com adresa je totiz asociovana k nemu zatial
A na tu notifikacnu listu som zatial nenasiel nastavenia ziadne, ani len tie 2 zakladne widgety tam zatial neviem dat.
-
Andreso
Medium Professional
Ten on/off slider vyzerá zle
-
krankenwagen
Professional
How to Upgrade to iOS 5 Without Developer Account - bit.ly/lscKkU
andreso - To su podla mna uplne detaily, aj ked mne sa pacia
andreso - To su podla mna uplne detaily, aj ked mne sa pacia
Ok, problem ako svin, iPhone ako keby stale nieco pouzivalo, odkedy som ho dal prec z nabijacky (nabity na 100%) mi nebezal iba standby cas ale aj usage time. Pritom jedine background aplikacie co tam mam su zalozene na GPS (Inception a navigacia) a sipka mi v rohu nesvietila. Stalo sa uz niekomu z vas nieco podobne? Momentalne restorujem, lebo je to najrychlejsie riesenie, snad sa to nevrati.
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2011, 11:50)
Btw par postrehov z iOS 5:
1) notifikacie su proste super, nerusive, plnia ucel a vyzeraju dobre
2) vyzera to tak, ze notifikacie spolupracuju s existujucimi aplikaciami uplne v pohode, takze aj beta je v tomto ohlade pouzitelna
3) aplikacie sa tentokrat stahuju viacere sucasne, ale instaluju sa po jednej, dost divny krok ale budiz, zatial mi to nevadi
4) rozdelena klavesnica na iPade je awesome, nieco take fakt chybalo na pisanie pri drzani oboma rukami
5) pocas synchronizacie sa da so zariadenim robit co je plus, ale momentalne je v tejto faze SILNE nestabilne
6) KONECNE sa da zobrazit kolko zabera ktora aplikacia, dokonca budu moct developeri urcit kategorie dat, tj napriklad mozu dat "stiahnute levely - 25MB, DLC 1 - 100 MB a pod
7) game center viditelne "dozrel", len by to chcelo prepojit s iMessage a bude to super
Ale na iPhone to zatial nedam, ten OS nie je pripraveny na tak dolezite zariadenie.
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2011, 11:50)
Btw par postrehov z iOS 5:
1) notifikacie su proste super, nerusive, plnia ucel a vyzeraju dobre
2) vyzera to tak, ze notifikacie spolupracuju s existujucimi aplikaciami uplne v pohode, takze aj beta je v tomto ohlade pouzitelna
3) aplikacie sa tentokrat stahuju viacere sucasne, ale instaluju sa po jednej, dost divny krok ale budiz, zatial mi to nevadi
4) rozdelena klavesnica na iPade je awesome, nieco take fakt chybalo na pisanie pri drzani oboma rukami
5) pocas synchronizacie sa da so zariadenim robit co je plus, ale momentalne je v tejto faze SILNE nestabilne
6) KONECNE sa da zobrazit kolko zabera ktora aplikacia, dokonca budu moct developeri urcit kategorie dat, tj napriklad mozu dat "stiahnute levely - 25MB, DLC 1 - 100 MB a pod
7) game center viditelne "dozrel", len by to chcelo prepojit s iMessage a bude to super
Ale na iPhone to zatial nedam, ten OS nie je pripraveny na tak dolezite zariadenie.
-
krankenwagen
Professional
Skusal som dat do iPhonu iOS 5.0 bez developerskeho uctu, je to komplikovane, dostal som sa ako tak do Springboardu, popozeral nove veci, no notification center mi nesiel a najvacsie minus toho je to, ze vam nenacita operatora ani siet, nic. Toto ale plati iba ked tu aktivaciu obchadzate, inak by to oficialnou cestou pre developerov malo byt fajn
Takze nedoporucujem skusat, aj ked sa da downgradnut na 4.3.3.
Takze nedoporucujem skusat, aj ked sa da downgradnut na 4.3.3.
-
viper1993
Medium Professional
Tak som nakoniec zobral to iLuv Remote a Sennheiser CX400-II. Snad to bude ok.
-
krankenwagen
Professional
Pre velkych nedockavcov a ne-developerov je mozne zapisat vase UDID (specialne 40-miestne cislo pre kazdy iDevice ine) do developer programu. Prave som chlapikovi na ebayi poslal 3USD a zapisal ma tam, som prave vo funkcnej bete 
Zbytocnost, aby som robil beta-testera, kde to sme ? 
mohli by ste mi odporucit nejaku dobru hru pre viacerych hracov na jednom iPode?
icefiresr: sice beta testerom, ale mat nove funkcie niekolko mesiacov dopredu fakt nie je na zahodenie
Ja zatial ani trochu nelutujem vymenu stabilneho OS na betu.
-
krankenwagen
Professional
Ja ani nepocitujem, ze to je beta.. Plus tie notifikacie su snad najgenialnejsia vec pre mna na iOS 5. Btw tie widgety su teda iba v notification centre, nie na springboarde?
EDIT: Inak som zvedavy kolko vydrzim bez JB. ani mi tak nevadi to ze si musim kupovat aplikacie ale tie vychytavky ako RemoveBackground alebo sbsettings mi chybaju
EDIT: Inak som zvedavy kolko vydrzim bez JB. ani mi tak nevadi to ze si musim kupovat aplikacie ale tie vychytavky ako RemoveBackground alebo sbsettings mi chybaju