agentúra Brigádnici.sk
agentúra Brigádnici.sk
http://brigadnici.sk/
máte niekto skúsenosti s touto agentúrou?
pretože keď som sa bol spýtať vo firme, kde by som chcel brigádovať, tak ma poslali za pani do tejto agentúry v pobočke... a nemám tam nikoho známeho, že by som sa tam inak dostal...
ja viem, existujú aj iné firmy, ale čo som pozeral na nete, tak som sa 2x dopísal práve tej pani v agentúre... a v jednej som mal vyplniť dotazník a uvidím či sa mi ozvú... ale cez toho by som mal ževraj isté miesto, nástup odkedy môžem...
máte niekto skúsenosti s touto agentúrou?
pretože keď som sa bol spýtať vo firme, kde by som chcel brigádovať, tak ma poslali za pani do tejto agentúry v pobočke... a nemám tam nikoho známeho, že by som sa tam inak dostal...
ja viem, existujú aj iné firmy, ale čo som pozeral na nete, tak som sa 2x dopísal práve tej pani v agentúre... a v jednej som mal vyplniť dotazník a uvidím či sa mi ozvú... ale cez toho by som mal ževraj isté miesto, nástup odkedy môžem...
Re: agentúra Brigádnici.sk
Firma má zmluvu s agentúrou a bez nej ťa nemôžu zobrať...choď do agentúry a povedz, že máš istú brigádu tam a tam, vyplníš formuláre (4+1 strany A4), ak si študent, prinesieš potvrdenie o návšteve školy a môžeš ísť robiť. Peniaze budeš dostávať od agentúry na účet každú stredu/štvrtok.
Toť vše...
Toť vše...
aha... ok ... dikes za odpoveď...
Predtym nez pojdes do danej agentury spln nasledovne podmienky:
Pre brigadu je potrebny preukaz pracovnika v potravinarstve
(vystavi ho Vas obvodny lekar), vek nad 18 rokov a cisty register trestov.
Ak vsetky uvedene poziadavky splnate, je nutne sa v nasej kancelarii
zaregistrovat osobne a taktiez podpisat hmotnu zodpovednost. Prineste si so
sebou obciansky preukaz, preukaz pracovnika v potravinarstve a ak ste
student, aj potvrdenie o navsteve skoly nie starsie ako 3 mesiace.
Ocakavame Vas v lubovolny pracovny den (okrem stredy) od 08.00 hod. do 15.00
hod. v nasej kancelarii (adresa v podpisovom vzore).
Ak vsetky uvedene poziadavky splnate, je nutne sa v nasej kancelarii
zaregistrovat osobne a taktiez podpisat hmotnu zodpovednost. Prineste si so
sebou obciansky preukaz, preukaz pracovnika v potravinarstve a ak ste
student, aj potvrdenie o navsteve skoly nie starsie ako 3 mesiace.
Ocakavame Vas v lubovolny pracovny den (okrem stredy) od 08.00 hod. do 15.00
hod. v nasej kancelarii (adresa v podpisovom vzore).
Potravinársky preukaz som aj chcel spomenúť, ale ak nebudeš robiť s potravinami, nepotrebuješ ho. Zbytočne zaplatíš cca 8€.jolanek napísal:Predtym nez pojdes do danej agentury spln nasledovne podmienky:
18 rokov nepotrebuješ, stačí ti 16 + súhlas rodiča.
A register trestov ti nebudú overovať...musel by si ísť robiť SBS-kára, alebo niečo podobné...zasa by si musel chodiť po policajtoch a zbytočne platiť cca 3€.
No dnes som bol.. potreboval som si potvrdiť od doktorky papier že môžem to a to (tam boli vymenované), potvrdenie že som študent, číslo účtu... zatiaľ to vyzerá celkom dobre, len ten plat
... no ale šak čo, nejak bolo, nejak bude...
Viac menej veci, kt. som vymenoval ti budu treba cez agenturu brigadnici, pri akejkolvek praci pozaduju zdravotny, a vypis registra trestov nie je nikdy na zahodenie
a zvyknu to pozadovat ak budes robit napr v pokladni a pod.
No veď možno nakoniec skončím aj inde, takže sa mi to zíde... ale veď uvidím... do tej firmy som chcel ísť, škoda že sa to dá len cez nich. Ale zasa je to dobré, lebo nieje problém s tým, že keby som chcel voľno, tak by mi nevedeli dať, stačí len povedať a oni tam dajú namiesto mňa niekoho iného..
drzim prsty 
akurát keď spomínaš prsty, tak som si spomenul, že v tej firme kde chcem isť, si dvaja chalani nedávno odrezali prst ... bohužiaľ, jednému sa ho nepodarilo prišiť, tak je bez prsta, druhý mal väčšie šťastie...
tak nedrzim