AP

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
zdravotnik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

AP

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Zdravím Vás, chcel by som sa popýtať, ktoré zariadenie poskytuje funkciu(Access point?), aby som mohol naň napojiť anténu 2,4GHz pre lokálneho poskytovateľa? Pretože teraz to mám priamo na wifi kartu napojené. Viem, že sa to riešilo pomocou Airlive 5460, ale potreboval by som nejaké iné ekvivalinty. Za pomoc ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: AP

Príspevok od používateľa hojko »

Access point je pristupovy bod, teda ty vysielas a ludia sa pripajaju na teba. Nechces skor AP zariadenie s funkciou Client, pomocou coho sa pripojis na siet???

http://wificentrum.sk/aktivne-prvky-wla ... ry_c3.html
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Ďakujem za poučenie, nakoľko siete mi moc nehovoria :( Skrátka vysvetlím, či potrebujem - napojiť externú outdoorovú anténu na toto zariadenie, ktoré bude prijímať signál a následne si ho môžem LAN káblom pripojiť do počítača.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Tak ako bolo vysie spominane potrebujes AP-cko s funkciou client , vascina dnesnych ponukanych Ap na nasom trhu ma tuto funkciu :)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

napriklad aj vyssie spomenute WL-5460AP v2... pouzivam doma niekolko a spokojnost. Software stale vylepsovany, podporuje mnoho rezimov nastaveni (od AP, cez klient, bridge, wisp, gateway, ...). Urcite odporucam ak nepotrebujes napr. 802.11n wifi...kedze je to len b/g
Napísať odpoveď