internet nejde aj po pripojeni k sieti, surne pls

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

internet nejde aj po pripojeni k sieti, surne pls

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim, snazim sa od vcera pripojit notebook na internet pomocou zdielaneho internetu k druhemu notebooku, ktory net ma.. Pozeral som uz milion navodov, ale ten moj notas stale blbne, konkretne mam taky problem.. ze ked vytvorim zdielanie ninternetu, ci uz cez windows, alebo priamo cez program connectify, tam ten druhy notas sa mi sice pripoji do siete, ale nemam ziaden pristup k internetu.. Neda sa nejak resetovat nastavenie wifiny? stale mi to pise, ze som pripojeny do verejnej siete, a nijak sa mi to neda zmenit na sukromnu, alebo inu siet, nic sa ma nepyta, rovno ma pripoji zle... uz som z toho zufaly, jak to furt nejde..:\ vdaka za kazdu radu.. oba notasy maju win7, ten ktory sa pripaja je v nedelu nainstalovany na cisty disk..
dk.samper
Expert
Expert

Re: internet nejde aj po pripojeni k sieti, surne pls

Príspevok od používateľa dk.samper »

opíš to bližšie..máš napojený jeden NTB na net a chceš sa cez neho pripojiť na net s tým druhým?
ak je to tak,tak skús vytvoriť ad-hoc sieť
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

dk.samper napísal:opíš to bližšie..máš napojený jeden NTB na net a chceš sa cez neho pripojiť na net s tým druhým?
ak je to tak,tak skús vytvoriť ad-hoc sieť
hej, presne tak.. aa, aj tak som to spravil, pripojil som sa, len proste, co su tie styry blbe palicky, aky je wifi signal, tak ukazuje tam ten hlupy vykricnik, ze nejde net.. to je ten problem, pripojima do siete, ale net nejde za nic na svete...
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

ako radi dk.samper, na booku na kt. je net vytvor wifi siet, tuto siet musis este premostit s tou sietou cez kt. mas pristup na internet aby mala tebou vytvorena siet pristup na internet tiez
FM.SkillS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FM.SkillS »

A samozrejme lajcka vec: ak mas takto spravenu siet tak notebook v ktorom si premostoval siete musi byt stale zapaty ale to ty urcite vies :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Lacný router to porieši.
Napísať odpoveď