Po renderingu nejde vo videu zvuk

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Po renderingu nejde vo videu zvuk

Príspevok od používateľa drdi21 »

Zdravím.
Strihám jedno video... Všetko postrihané, projekt pripravený na rendering. Problém nastal, ked som si pozeral celý projekt dookola. V niektorých miestach je zvuková stopa hluchá. Potom opať po čase nabehne - cca 10 - 15 sekund. Ak prejdem s bežcom na časovej osi na to hluché miesto a pustím to odtial tak normalne zvuk funguje. to isté mi spravilo po vyrenderovaní projektu. Len s tým rozdielom, že tam pre zmenu tá zvuková stopa nie je vôbec. A za dalsie, v povodnom videu zvuk je.

Projekt má dokopy 100 minut. Strihám v Pinnacle video stuhdio 14 HD. Vystupný formát má byť MPEG - 2/resp. AVI. A tak aby sa to vošlo na jedno max. dve dvd.

Prosím vás viete mi poradiť čo s tým ?? ... Len ide o to, že nemám čas to robiť v inom programe. Lebo je to dosť na rýchlo. Babrem sa s tým už celý deň.
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Po renderingu nejde vo videu zvuk

Príspevok od používateľa lekoklatik »

skúsiť poinštalovať nejaké video codeky? (obsahuje aj audio codec)
Napríklad All-in-one alebo (ci jak sa vola), pripadne ja pouzivam Gordian knot codec pack a som maxmalne spokojny.
nastavenie audio pri vystupe si menil? skusal si menit?
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Po renderingu nejde vo videu zvuk

Príspevok od používateľa drdi21 »

mám naistalovaný ace mega codec pack... nikdy som s ním doteraz nemal problém... zvuk na výstupe som nemenil .. nechal som povodné hopdnoty... lebo ako vravím v povodnom videu zvuková stopa je.. a aj ked sa vrátim naspať tak tam je..., a v projetke robí to isté ... zvuk ide len ked vratim speť...

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2011, 21:53)
možte lock... po pol dni ma napadla konečne konstruktívna myšlienka, ktorá ma mohla napadnuť už skor... spísal som si scény a časy v projekte.. z povodných záberov som extrahoval audio stopu a dosadil ju ako hudbu. trochu som sa pohral z mastrom zvuku. odstránil šum a šlape všetko jak hodinky. :) :)

bude to asi tou jarnou únavou :D
Napísať odpoveď